Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šanta Claus bol online! Prezradil výšku svojho platu!

Šanta Claus
Šanta Claus

BRATISLAVA/SEVERNÝ PÓL – Exkluzívne! Iba na stránke topky.sk máte možnosť porozprávať sa so živým Šantom Clausom a zistiť, či vám tento rok prinesie pod stromček nejaké darčeky. No nielen to, ale aj omnoho viac.

Jedinečná príležitosť! Napíšte Šanta Clausovi! Nie, nejde o preklep. Topky.sk ako jediné zistili, kto vám naozaj nosí darčeky. Počas roka je Santa Claus obyčajným smrteľníkom. Volá sa Branislav Šanta a prináša pikošky zo šoubiznisu.

Deň pred Vianocami sa však mení na dobráckeho starého muža, ktorý nosí darčeky. Aj keď je takto krátko pred vianočnými sviatkami veľmi zaneprázdnený, sľúbil nám, že si pred prípravou na Štedrý deň nájde čas aj na online rozhovor. Zodpovie na všetky vaše zvedavé otázky, ktoré sa týkajú Vianoc, ale možno odhalí aj niečo zo svojho súkromia.

Obľúbené jedlo: nanuk
Obľúbený nápoj: ľadový čaj
Dopravný prostriedok:  sane s výkonom 7 sobích síl
Obľúbený film: Diabolský Santa (2005)
Riadi sa heslom: Hou, Hou, Hou! Neposlúchajte a darčeky zostanú mne. 

 

Rozhovor

10:29:46 - otázka od: LEniNka nazdar šanta porad mi ako mam zohnat vsetky darceky lebo este nemam nic a za dva dni su uz vianoce ahoj leninka, jednoducha rada: nic nezhanaj, darceky predsa nosi jezisko, tak naco robit konkurenciu? krasne vianoce zelam!

10:29:46 - otázka od: Johny Zdravim ta Santa.. tak nejdem sa ta pytat ani na darceky a ani na blizsie otazky k vykonu tvojich sani lebo tych 7 sobich sil to staci, ale jedine co ma mrzi ze stedry den klope na dvere a mi tu nemame este sneh len sama voda a blato. mohol by si stim nieco popripade spravit diki Mato ahoj johny, perinbaba si party na slovensku veru nespravila, tiez ma to mrzi... fundovanu odpoved, preco

10:49:41 - otázka od: sonqa Ahoj Santa,darceky nosi Jezisko a nie ty...tak co tu oxidujes??? ahoj sonqa, my to mame nahodou super podelene, kazdy ma svoju oblast... dohodli sme sa aj s prirodou: my nosime darceky, bociany zas deti :) este johnymu: fundovanu odpoved, preco nemame sneh, nam da dufam aspon ilko, jurcovic alebo heleninova... pohodove vianocne sviatky zelam!

10:49:41 - otázka od: bobika282 Bavi ta toto povolanie??? ahoj bobika282, mna bavi, ked ludi rozosmievam, takze ano... :) prajem pekne vianoce!

10:52:30 - otázka od: Marian Glogas Milý Santa! Pozdravujem Ťa, rád by som dostal na Vianoce Nintendo DS, splní sa mi to ??? Maroš, 12.ročný ahoj maros, dakujem ti velmi pekne, pozdravujem ta aj ja, deti v darfure umieraju od smadu a ty chces nintendo... hm, ak ti ta tuzba vydrzi desat rokov, urcite ho dostanes... pekne vianoce!

10:53:22 - otázka od: Lucia Ahoj Santa.Mňa by zaujímalo či má SANTA zo Severného pólu aj deti.Ahoj ahoj lucia, o par rokov urcite ano...:) plodne vianoce

10:55:07 - otázka od: Adam čau santa už sa tešim na vianoce.adam cau adam, aj vianoce sa tesia na teba! este dve blahozelania: jarke hargasovej a dominike mirgovej prajem vsetko najlepsie k ich dnesnym narodeninam!

10:59:45 - otázka od: ADAM AHJ SOM ADO JA CHCEM GYTARU A BUBON A ESTE MORF PAWERRANGERS OPERACE OUVERDRIVE. ahoj adam, mysli aj na moje soby, ved zdochnu od vycerpania, ked ti budu musiet priniest tolko darcekov...

11:01:56 - otázka od: JANUUUUUUUUUUUSKAA CO dostanem na vianoce tento rok? NiC??? ahoj januuuuuuuuuuuskaa, poriadne sa priprav, cakaju ta nezabudnutelne vianoce vo velkom style, ak aj dostanes "nic", rozhodne bude velke :) krasne vianoce zelam!

11:04:20 - otázka od: Evka Ahoj,čo mi donesieš na Wianoce?? ahoj evka, minimalne ta caka stedra nadielka informacii zo soubiznisu a tie najlepsie najdes iba na topkach!

11:06:12 - otázka od: eve Santa Claus, co mi das? Slubil si mi tie speci rukavice! A este mi visis petikilo, nem zabudni :) ahoj evusik, tie speci rukavice mas uz zabalene a bola si to prave ty, ktora na pat kil zabudla, nie? :D

11:08:41 - otázka od: Timeja:D Ahoj Šanta Claus, si najsexi Santa, akého som kedy videla;)) tak čo je s pani Santovou? nosíš darčeky aj v naturáliach?:DD ahoj timeja, dakujem ti velmi pekne, urcite to spolu budeme riesit:) prajeme si vasnive vianoce

11:12:53 - otázka od: Domciinkaaaa ahooj. co mi prinesies pod stromceek??? ahoj domciinkaaa, zatial to vyzera na darceky, tak sa uz mozes zacat vytesovat:) pekne vianoce prezi!

11:15:18 - otázka od: Adam aky maš santa mail.adam ahoj adam, vies co, radsej mi nepis, nerad si namaham v takom veku oci, bude lepsie ak mi zavolas :) stastne a vesele zelam!

11:18:44 - otázka od: hannibal Santa nechodi nahodou len do ameriky? Lebo k nam Slovanom chodi jezisko nie? Myslim, ze sa dost americtime, tak aspon nech nieco ostane nase.A moja otazka je, ci zije s pani Clausovou, alebo je uz rozvedeny. Je nesmrtelny? :) ahoj hannibal, nie je santa ako santa. tam, odkial som je pomaly kazdy druhy santa :) a co sa tyka mojho sukromia, santa nie je celebrita, santa si svoje sukromie strazi! a ano, som nesmrtelny:) tak si ma tu este rozhodne uzijete! :)

11:25:22 - otázka od: Kvietok Ahoj Šantík :) Mojím jediným vianočným želaním je mať A-čko z dejín. Myslíš, že je to v tvojich silách? :) ahoj kvietok, myslis, ze je to v mojich silach? na toto sa ani ja netaham... nie som zazracny dedusko...:) pohodove vianocne sviatky!

11:27:06 - otázka od: juraj Ahoj, kedy sa mienis zbalit a zdekovat sa nazad do tej "chudobnej" ameriky a prestat sa pliest do roboty nasho Jeziska????? ahoj juraj, ale jezisko je predsa na online rozhovore v amerike, tak sme sa dohodli, ze ja pojdem na oplatku sem na slovensko. pekne vianoce prajem!

11:28:30 - otázka od: tatianiik ahojky...prepokladam ze tvoja oblubena značka ladoveho caju je Nestea Vitao..:o))) ahoj tatianiik, aj tieto vianoce budu bez reklamy. krasne vianoce bez reklamy vam prinasaju topky.sk!

11:30:26 - otázka od: weruska aké je to nosit darceky a tesit deti inak stastne a vesele ahoj weruska, je to fantasticky pocit, len ma mrzi, ze osud mi obcas nedopraje doniest vsetkym to, co si zasluzia... pekne vianoce zelam!

11:33:17 - otázka od: Peťuľka hehe.. santa .. musim ta pochvalit si fesak.. ale nejako si moc schidol.. myslim zeby si sa mal vratit do povodnej vahy lebo vsetky deti co na teba veria si myslia ze si tucny ujos velkych brucho a v cervenom =D.. tolko poradenstva odo mna..a ta perinbaba je riadna huska =D Slovensko je sice maly stat ale mohla aspon kusocek snehu ustedrit.. je to strasne dnes som sa zobudila na to ze mi je horuco a neznesitelne mi svieti slunočko do oci.. co tak ju tak trosku potrestat a dat jej darceky neskoro aby sa pomalucky zacala bat ci nieco dostane?.. hmm inac prajem ti krasne vianoce... a chcem sa spytat?.. dostavas darceky aj ty?... a je pravda ze mas za zenu pani Klausovu?... auz asi koncim dakujem za odpoved .. pozdravujem vsetkych a prajem krasne nicim nerusene a pozehnane Vianoce.. ahoj petulka, dakujem ti velmi pekne, aj ja by som rad pribral, no aj rychly metabolizmus nie je obcas na skodu... :) pekne vianoce prajem, nech sa dari!

11:34:52 - otázka od: simonka ahoj Santa,minule vianoce som nic nekupovala pod stromcek lebo si mal doniest ty darceky alebo jezisko a nikde nic nebolo :-( Tak ako to vlastne je?Mam tento rok nieco kupovat alebo nie. ahoj simonka, no ak si sa spravala ako vlani, hadaj, co ta caka... :) stastne a vesele!

11:36:53 - otázka od: mikybul Zdar, čo je na tom pravdy, že kvôli finančnej kríze bude teraz chodiť Santa po rodinách s otázkou: Hou, hou, hou, tak aké darčeky si tento rok odo mňa kúpite? ahoj mikybul, co sa tyka tvojej spravy: bez vetra sa ani listok nepohne... :) okrem rubriky "predam" zavediem aj rubriku "vymenim"... :D pekne vianoce zelam!

11:37:45 - otázka od: janinqa Ahoj santa...tak co bude sneh ci nie? ahoj janinqa, suhlasim s barborkou rakovskou: pocasie je dobra relacia :) stastne a vesele!

11:41:46 - otázka od: symonetta neviem preco ale vyzeras ako Pico cim to je??? ahoj symonetta, tak to sa skor spytaj adely, ona ma na taketo veci nos... :D stastne a vesele!

11:41:46 - otázka od: Erika Ahoj Santa!.... Viem , že darčeky nosí ježiško a preto ta len chcem pozdravit a zaželať ti Veselé Vianoce a šťastný Nový rok!....tvoja erika...hou!..hou!..:D ahoj erika, dakujem ti velmi pekne a podobne ti zelam stastne a vesele, nech sa ti dari!

11:41:46 - otázka od: adinko Ahoj Šantakedy dorazíš do Košíc? ahoj adinko, prave vcera som tam bol... zase sme sa minuli, no teba darceky pod stromcekom urcite neminu, krasne vianoce!

11:43:22 - otázka od: hi mima ahoj este zijes ?prweed1000 rokmi som bola tvojim sluhom je to mozne? ahoj mima, ja nemam sluzky, ale pomocnicky:) krasne vianoce zelam!

11:45:21 - otázka od: J@nk@ ahoj šanta chcela by som sa opytat do akej farby mam zabalit darceky ,a pozivam ta na ladovu kavu . ahoj j@nk@, tento rok je trendy fialova:D a za pozvanie velmi pekne dakujem, ozvi sa mi na mail :) pekne vianoce!

11:47:52 - otázka od: tomas na severnom pole rozpravate po slovensky? ci ti to teraz niekto preklada :D ahoj tomas, nie som sice nejaky jazykovy megatalent, ale po slovensky viem celkom dobre, pretoze slovencina je krasna... pekne vianoce zelam!

11:48:52 - otázka od: euro mis bojis sa eura? ahoj euro mis, ale ved ty vsetko vies a ani o tom nevies! :D krasne posledne vianoce bez eura zelam!

11:49:33 - otázka od: Katushka xD aaahoj santaaa veselee viaanocee tii zelaam a dufam ze ich bdueme maat vseeetci prijemnee xD papa ahoj katushka xd, dakujem ti velmi pekne a krasne vianoce zelam aj tebe...:)

11:52:00 - otázka od: SeGrA serus bRaCHoooo ..nepovozis ma niekedy na tych sanach? :P :) ahoj segra, urcite ano, tak sa nezabudni priputat, caka ta vzrusujuca cesta plna zabavy... :) krasne vianoce zelam!

11:52:41 - otázka od: Vlado Ahoj Santa,prečo lezieš Ježiškovi do kapusty? ahoj vlado, ako sa na vychode hovori: od kapusty chlpec husty... pohodove vianoce prajem!

11:53:55 - otázka od: baska jeeej santa no teba som tu necakala.. :D co mi prinesies zajtra? :D a kraaasne Vianoce :) ahoj baska, dozvies sa to uz zajtra:) krasne vianoce!

11:56:20 - otázka od: volam sa meno caw santa chcem doma chovat soby co mi treba nato ? ahoj meno, urcite na to potrebujes soby a nejaky ten dom, prajem ti vela zdaru a nazudni na pravidelne krmenie... maj krasne vianoce!

11:58:03 - otázka od: veronika co dostanem na vianoce ?? dufam ze nie uhlie ako minuly rok ..... preco si mi dal uhlie ? to som bola taka zlaaa ??? ahoj veronika, nie, nebola, ale uhlie je podstatne lacnejsie ako plyn... :) pekne vianoce!

11:59:18 - otázka od: pani šantová Prečo si mňa nechávaš vždy až na koniec? tvoja pani Šantová ahoj zlatko, zaciatky su takze a vies... to najlepsie nakoniec :D cakaju nas nezabudnutelne vianoce, to mi ver! :)

12:02:17 - otázka od: slavka ahoj, si nejaký mladý na Santu, nemyslíš? ahoj slavka, resurfacing tvare mi asi stal za to...:) maj prave a nie umele vianoce!

12:03:05 - otázka od: zuzka cau Santa, vysvetli mi jednu vec. Ako stihnes obehnut za jednu noc vsetky deti? ahoj zuzka, keby si sa lepsie ucila, urcite by si to vedela! krasne vianoce zelam!

12:04:42 - otázka od: jozko preco mas take chlpate ruky? ahoj jozko, to vobec nie je pravda... ze ja som si ta vobec dal do tohtorocneho zoznamu, buduci rok darceky necakaj, ja nazabudam! :) krasne vianoce!

12:06:10 - otázka od: Lubka ahoj Santa, ja len ze aj tebe stastne a vesele :) a mne darceky nosit nemusis :) ahoj lubka, dakujem ti velmi pekne, krasne vianoce aj tebe, darceky tento rok este urcite budu... :)

12:08:24 - otázka od: Maco Ahoj Santa, co robis pocas celeho roku? Toto mas ako "bokovku" alebo ako fulltime job? ahoj maco, cez vianoce chodim za vsetkymi, pocas roka vacsinou za celebritami... pekne vianoce prajem...:)

12:10:05 - otázka od: zaneta ahoj santa,pocuj dostanem ja nieco tento rok od teba pod stromcek? ja som taka dobra na chlieb ma mozes natriet tak poslucham pekny dnicek a neunav sa pri roznasani darcek nech aj ku mne zajdes ahoj zaneta, zajtra som u teba ako na sobovi... :D pohodove vianocne sviatky!

12:17:02 - otázka od: DeJF Kolko zarabas? ahoj dejf, touto odpovedou apelujem na martina m., ze by sa hodili nejake odmeny, nech mam vianoce kazdy mesiac! krasne sviatky prajem!

12:22:59 - otázka od: efca Ahoj santa.... prosim ta ja sa chcem opytat, ze co ma doma mamina pripravit, ci kapustnicu alebo hribovicu?....co ti viacej chutí ? ahoj efca, slepacou polievkou nic nepokazis... a to je moja posledna odpoved, musim sa totiz vydat na cestu napriec slovenskom... dakujem vam velmi pekne za otazky, v mene celej redakcie topiek a spolocnosti zoznam vam prajem pohodove prezitie vianocnych sviatkov. a nezabudnite na nas ani pocas vianoc, caka vas stedra nadielka zaujimavych clankov! stastne a vesele. o rok dovidenia!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu