Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Jaymes Regualos, riaditeľ Blastbeatu pre strednú Európu je online

Zobraziť galériu (2)

Blastbeat je vynikajúca medzinárodná súťaž. Stredoškolskí študenti z celého sveta súťažia v riadení najlepšej hudobnej spoločnosti a to prostredníctvom náboru top hudobných kapiel, organizovania koncertov, predaja hudby, vytvárania marketingových kampaní a videí a propagácie vlastných najlepších kapiel na medzinárodnom súboji kapiel.

Víťazné kapely sú pozvané na svetové finále, kde majú šancu získať titul svetového šampióna, nahrávaciu zmluvu a svetové turné.

Najlepšie hudobné spoločnosti súťažia na svetovom finále v Dubline o cenu v hodnote 5.000 eur.

Blastbeat: Staň sa súčasťou Hudobnej Revolúcie.

Jaymes bude spoločne so slovenským kolektívom Blastbeat diskutovať o možnostiach v rámci Blastbeatu, svetového finále, šanciach kapely The Paranoid a o tom, čo možno očakávať v ďalšom kole Blastbeatu Slovensko, ktorý začína v januári 2008.

Rozhovor

14:17:16 - otázka od: Karol Ahoj, co musim urobit preto, aby som sa mohol zapojit do sutaze? Zdravim, sutaz sa sklada z dvoch casti. Na jednej strane je to sutaz manazerskych timov a na druhej strane kapiel. Na zalozenie svojho manazerskeho timu je treba urobit nasledovne: 1. registrovat sa na www.blastbeat.sk 2. zostavit si tim skladajuci sa z minimalne 7 ludi 3. vsetci clenovia timu si vytvoria profil na www.blastbeat.tv To je vsetko, nasledne ti posleme informacie a sutaz zacne v januari 2009. V sucastnosti mame priblizne 45 ziadosti a pocet timov je obmedzeny, preto je lepsie registrovat sa cim skor. Ak chces prezentaciu pre svoju triedu mozes nas kontaktovat na www.blastbeat.sk

14:19:22 - otázka od: miirQkaa ahoy si pekny ako sa mas?:D lol ahoj, vdaka. Mam sa fajn len sa cudujem co sa stalo s globalnym oteplovanim, je @@@@§!! zima

14:24:24 - otázka od: JIMMY Myslim si ze kapela THE PARANOID je skvela a som velmi rad aj s mojimi kamosmi, ze prave tato kapela reprezentuje nas stat.Co si myslite o ich sanciach vy?Su vysoke? Vdaka za sutaz kapiel, lebo vdaka nej sme mohli spoznat tak perfektnu kapelu.Zdravia chalani z Banskej Bystrice Diky, program je dobry vdaka ludom a studentom, ktori sa na nom zucastnuju. Co sa tyka Paranoidu, vsadil by som na nich svoje peniaze keby to slo! :) Vo finale sutazi 9 kapiel z roznych casti sveta ako L.A, New York, Londy,... Myslim ze vacsina ludi Slovensko nepozna, ale som presvedceny, ze sa to po svetovom finale zmeni :) Paranoid ako aj studenti z Trencina, ktori vyhrali sutaz studentskych manazerskych timov, budu tento rok velkym prekvapenim! Svetove finale mozes sledovat nazivo, v sobotu 6. decembra na topky.sk

14:27:40 - otázka od: Jozi 24r Mozes mi povedat nieco viac o tvojej kapele ? Este som o nej nepocul.Rad by som si vypocul tvoje CD Som solo hudobnik, mozes ma najst v kategorii "Sprchovi spevaci"! :))

14:30:40 - otázka od: Santana Co si myslite o kapele the paranoid a ste rad ze u nas to vyhrali prave oni?ja hej V slovenskom finale bolo 8 skvelych kapiel. Priblizne 5 z nich si zahralo na roznych festivaloch pocas leta. Myslim, ze The Paranoid bol vo finalovy vecer najlepsi a som presvedceny, ze vsetky slovenske finalove kapely by zaujali v Dubline.

14:32:25 - otázka od: Saphiroth zdravim,kolko tymov sa planuje na dalsi rocnik bb? Nazdar, momentalne mame priblizne 45 ziadosti na timy

14:36:17 - otázka od: kamila ako vyhľadávate také talenty? robia sa nejaké konkurzy po slovensku? aké podmienky by mali muzikanti spĺňať? Talenty hladaju studentske manazerske timy, teda bezny stredoskolaci, ktori sa do projektu zapojili. Teda najdeme si vas vdaka sutazi. Ak ste dobri, postupite dalej. Vsetci maju rovnake sance. Treba tvrdo makat, nacvicovat a odrazi sa to na vysledkoch - kapely su hodnotene na zaklade ich vystupenia v jeden vecer. Co sa tyka podmienok pre kapely- aspon jeden clen kapely musi mat do 18 rokov (stredoskolak), maximalna vekova hranica je 28 rokov.

14:41:03 - otázka od: jackie Zdravim, ako funguje Blastbeat? Blastbeat sa sklada z dvoch sutazi. Sutaz amaterskych kapiel a sutaz manazerskych skupin. Stredoskolaci na celom svete mozu vytvorit hudobne firmy, ktore medzi sebou sutazia v hudobnom biznise (hladanie kapiel, organizovanie koncertu, hudobne videa, marketing, podporuju svoje kapely pocas sutaze,...) Predstav si, ze prides na koncert. V sale je 600 ludi, svetla zapnute, hudba hra,... Moderator na javisku - si ty! Organizator - si ty! Clovek starajuci sa o fotografie, predaj, kontakt s mediami - si ty! Kapely, ktore su na javisku su tam vdaka tebe! To je blastbeat

14:41:15 - otázka od: Saphiroth ??? !!!!

14:44:27 - otázka od: Sasi Zdravim :) myslis ze sa na slovensku v druhom rocniku najde este dostatok dalsich kapiel? Nazdar Sasi :) Myslim ze na Slovensku je hrozne vela talentu. Ak chces porovnat naprikald Superstar v Cesku, Rakusku, Madarsku,... vacsina si ti odpovie, ze Slovensko ma najlepsich spevakov. Na Slovensku su tony kapiel hrajuce v garazach, potrebuju len dostat sancu. Je tu mnoho individualneho talentu a dufame, ze tento rok sa pozbieraju a vytvoria skvele kapely a budu sutazit o mozne svetove tour.

14:47:59 - otázka od: Jozi 24r Cau Jaymes ( ako Ta mozem oslovovt ?) Kedy si sa muzike zacal venovat? Mozes viac o tom povedat ? Zacal som ako 3 rocny, hraval som na klavir. 12 rokov som hraval na saxofon. Narodil som sa v hudobnej rodine - maminka ma donutila :) Hral som v orchestre a podobnych zoskupeniach. Dokonca som bol aj v kapele co hravala na pochodoch... ale nikomu to nehovor ;) Ale v blastbeate nie som hudobnik, vdaka blastbeatu sa snazim dat sancu a podporit skutocne talenty!

14:49:35 - otázka od: iwa preco ste prisli na slovensko? a viete po slovensky? ako nam budete odpovedat? Bryndzove halusky :)

14:55:15 - otázka od: tomaš maj sa jak se mace bači čo robice nenudzice sa Znudeny by znamenalo, ze nemam co robit :) Kazdy den hladam ludi, ktori hladaju moznosti ako sa realizovat, zlepsit, dosiahnut svoje sny a mal som to stastie, ze som mohol robit s projektami ako blastebeat, ktore mozu pomoct vsetko toto naplnit. Zaroven musim kade tade cestovat, takze sa nenudim :) ... mama hovorila, ze len nudny ludia sa nudia, takze sa snazim :)

15:01:03 - otázka od: Kevin Nazdár, ako sa ti žije na Slovensku? Nazdar, paci sa mi tu. Je to o ludoch a spolupracujem so skvelymi ludmi. Ako napriklad so skvelym a kreativnym fotografom Janom Rumanom, talentovanymi ludmi ako Michal Slovenciak a Jakub Sasarak. Dalej talentovanym hip-hopovym producentom Jelim (Lubo). Moj dobry priatel a zaroven aj sofer (je to profi automobilovy pretekar) Martin Sedlak. A fungujem vdaka dennemu zachranovaniu zo strany mojej asistentky Tatiany Krispinskej- vdaka :)... plus skvele pivo a nadherne zeny! :) Great people = good times!

15:06:55 - otázka od: Lara Ak ti je zima,treba si kupit teplu bundu!! Awesome!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu