Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Petra Polnišová bola online!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová (Zdroj: Topky.sk)

Vyštudovala VŠMU odbor bábkoherectvo, po skončení školy pracovala v Taliansku v divadle teatrolaboratorio Mangiafuoco. Účinkuje v niekoľkých divadlách, najmä v divadle v Gunagu, v kultových inscenáciách, Gotika, modelky, In da house a v divadle L+S v hre Barmanky, Najšťastnejší z troch a s Bolkom Polívkom a Milanom Lasicom v hre Mínus dvaja.

Na Slovensku sa stala známa vďaka skec show S.O.S, vďaka ktorej získala ocenenie humoristka roka 2007 a absolútny OTO 2007.Bola vyhlásená za talent roka 2006. Načas sa stiahla z televíznej obrazovky a venuje sa iba divadelnej činnosti.

Je jednou z 10-tich moderátorov jubilejného 10. ročníka TV šou Hodina deťom, ktorá bude v priamom prenose vysielaná na STV 1, 3.12.2008 od 20.00 hod. Petra moderuje vo dvojici s Petrom Marcinom a vystupuje aj v rámci programu, v čísle spolu s Marošom Kramárom a Soňou Norisovou..

Zapojila sa aj do stávky, ako všetci moderátori večera. Keď sa do konca TV šou podarí vyzbierať 10 milión korún, tak si Petra zahrá gymnastiku v obtiahnutom drese so stuhou v priamom prenose! Petra vystupuje aj v tohtoročnom TV spote Hodina deťom.

Petra Polnišová o Hodine deťom: :

Ochota pomáhať a možnosť zúčastňovať sa podobných projektov musí napĺňať každého. Som presvedčená o tom, že ľudia majú v sebe zakódovaný mechanizmus pomoci iným. Celá táto bohumilá činnosť stojí minimálne za ten dobrý pocit, ktorý mám z toho, že som pomohla niekomu, kto to potrebuje. Je dobré darovať pozitívnu energiu, ktorá bude vhodne spracovaná a odoslaná ďalej, aby šírila medzi ľuďmi lásku a dobro. Nepoznám človeka, ktorý by v sebe nemal zakódovaný tento mechanizmus.

Rozhovor

14:03:33 - otázka od: Peter Kremas bola si už niekedy v Sex shope nakupovať? čo ťa zaujalo? čo si myslíš o personále ktorý tam pracuje? zaujíma ma tvoj názor. Vopred ďakujem za odpoveď. Prajem všetkým dobrý deň:) A hneď ste mi strelili sex shop otázku:) V sexshope som bola s kolegami, kvôli výrobe SOS. personál bol milý.Inak sa v takýchto lokalitách veľmi nepohybujem:)

14:04:23 - otázka od: Dalibor Peta klobuk dole pred tvojim talentom -pre mna staci iba to ked v SOS vyjde Papeky so svojim teamom a stací iba ked vyrieknes prvé vety a my sa uz pučíme od smiechu so slzami v očiach(slzy od smiechu)...mozno sa ti to uz zdá byt aj otrepané ale prosím TA este s tým neprestávaj aspon takymto sposobom dodáš ludom veeela veela pozit.energie ,ktorá je v tomto období postrádetelná...ps.rozdávaj nadalej úsmev všade tam kde je to najviac potrebné a v Tvojom osobnom zivote Ti prajeme vela úsmevných chvíľ!!! Dalibor... Dalibor, ďakujem, ani nevieš ako takéto slová potešia:)ak všetko bude ako má byť, budeme s chalanmi pokračovať:)

14:05:27 - otázka od: evitta Petruška,pozdravujem Vás a chcem povedat,že nám chýbate v televízii,Ste také slniečko pre dušu,musíte byt velmi dobrý človek,želám vela zdravicka Evitta ďakujem, hlavne to zdravie nech nás neopúšta, to ostatné je vlastne jedno.Ja som rada, že od telky oddychujem, je to dosť nápor na nervy:)

14:06:02 - otázka od: silvia Ahoj Peta co radsej hrajes vevericku alebo Papeky? Jednoznačne je veverička moja favoritka:)

14:07:42 - otázka od: dezider strubeny Seeeerus moja! no ocuj, sak ty si radna kocka teda!! a este jake pekne nazory mas! pozyvam ta k nam do dediny volakedy na burcak. hod sem prosim cislo sak aj tak ti vela ludi nezavola. sak dojdi auto hadam mas ci ne?? hehe a jak sa inak dari? co uz necvicis v tej telke?? Číslo nedám, ale burčák rada.Ja som z vajnor a Rače.tam sme odchovaní na burčákoch:

14:10:19 - otázka od: Peter Ahoj Petra. Predovšetkým chcem napísať že si výborná herečka. No mám aj otázku. Neviem síce aký máš postoj k nášmu národniarovi Janovi Slotovi, každopádne sa pred nejakym časom vyjadril na margo relácie SOS. A síce velmi pozitívne k tvojmu hereckému prejavu. Citujem: "Je veľmi vtipná, ale v nej aj čosi vážne a hlboké". Ján Slota toho síce narozpráva, ale v tomto s ním súhlasím a myslím že to vystihol. Chcem sa teda spýtať, či okrem "topkami" menovaných hier, ktoré sú myslím vačšinou komédie, hráš, alebo budeš hrať, aj v dráme ? Som presvedčený že by bol zážitok tvoj herecký výkon sledovať. Ja viem, humor k životu treba, no dráma tiež niekedy neuškodí :) Prajem veľa dalších úspechov. ˇMilý peter.Pána Slotu považujem za "vtipného"S jeho názormi sa ale neviem stotožniť, ja som odchovaná na porozumení voči druhým a toho sa držím.čo sa týka vážnych hier.Napríklad In da house v GUnagu je dráma, aj ked s prvkami komédie, tak Ťa pozývam:)Ja mám rada aj vážne hry, a určite nejaké budú.pekný deň:)

14:11:07 - otázka od: maria nebudem sa pytat chcel len pani polnisovej povedat ze ju mam rada za jej spontannost,schopnost ludi rozosmiat a ze je clovek ktory zo seba nerobi celebritu. nech vam to vydrzi Mária.ďakujem veľmi pekne, veľmi si to cením.pekný deň.

14:11:29 - otázka od: katka ahoj peta chcem sa opytat ci ste uz naozaj skoncili s S.O.S. alebo mate len prestavku lebo si bola najlepsia a hlsvne ked si hralavevericku elisku si skvela herecka:):):) Máme len prestávku, ak všetko dobre pôjde, na jar sme tu zas:)

14:12:25 - otázka od: katka Aky je vas najoblubenejsi parfem? Prajem vam vsetko dobre. BUlgari, essential rose.Všetko dobré aj Vám:)

14:15:16 - otázka od: Mima Ahoj Peta, velmi ta odivujem,si super zienka,prajem ti vsetko dobre!Chcem sa opytat ako to zvladas,s par kileckami navyse??Vobec z Teba necitit depky!!!V dnesnom svete medzi manekynami,klobuk dole!!! MIma.Mať kilá navyše nie je hrozná vec.Naopak.Ja si myslím, že dôležitý je šarm a hlavne lúbit každý centimeter svojho Ja.V baroku sme my moletky boli sexsymboly:)

14:17:00 - otázka od: Marta Bullová Dobrý deň Petra, chcem sa opýtať na Vaše obľúbené jedlá. Aký je Váš recept na chudnutie, okrem "Cica nežer". Prosím veľmi pekne, skontaktujte ma s p.Petrom Marcinom. My dve sme sa stretli v Europe v BB kvoli autogramu. Dobrý deň Marta.Recept na chudnutie pýtate od tej nesprávnej, ale všetko sa dá, ak sa človek pravidelne stravuje.Bohužial číslo na pána marcina nemôžem dať takto verejne.Je mi ľúto:(

14:18:59 - otázka od: Lenka Ahoj Peťa, v poslednej dobe ťa moc nevídať na televíznej obrazovke,asi viac účinkuješ v divadle. Ako sa ti darí??? My mimo-bratislavský nemáme takú možnosť ťa vidieť hrať . Prajem ti všetko dobré Ahoj Lenka.Darí sa mi super, ja som si túto "dovolenku" vybrala zámerne, lebo som už nevládala.teraz naozaj účinkujem len v divadlách, ale skôr či neskôr sa na obraz vrátim.Nič netreba uponáhlať:)prajem všetko dobré aj ja

14:19:25 - otázka od: Lusy Ahoj Peťka, bábätko nebude?! Pekný deň :) Lusy.Bábätko bude.Raz určite:)

14:19:57 - otázka od: Feri màs dobry zadok diky.Máš dobré písmo:)

14:22:41 - otázka od: DALIBOR CAU PETKA CHCEM SA TA SPYTAT PRECO UZ NEBYVA SOS VSAK TO BOLA NAJLEPSIA RELACIA CO KEDY NA STV FRCALA Dalibor.No bohužial tak sme sa nejako dohodli s STV, že nebudem pokračovať.Obe strany mali na to svoje dôvody, ale veď prídu iné veci:)pekný deň

14:24:25 - otázka od: Palo 14 Cau Peta si fajn a zabavna. Vesela kopa. Drzim palce v zivote, nech sa dari. Kde čerpaš námety, dobrú náladu, energiu, smiech ...? Dik za odpoveď Ahoj Palo14:)Ja ani neviem, kde čo čerpám, ono to nejako ku mne samo príde.Ale veľmi rada pozorujem ľudí, ako sa chovajú v určitých situáciách a to je studnica námetov:)pekný deň

14:26:19 - otázka od: Milka Petra zdravím Ťa.Do divadla ísť mi je ďaleko,ale cicu v TV mám rada.Povedz mi ,aké je Taliansko?Túžim ho spoznať,ale nemám na to.Možno niekedy... Ahoj Milka.Taliansko je nádherné a ľudia vysmiati.Ak chceš načerpať pozitívnu energiu, hybaj do Talianska.Určite sú spôsoby ako sa tam dá dostať z málo peňazí:) ja som ich tiež nemala.držím palce:)

14:28:02 - otázka od: miska caves... si uplne sympaticka baba... na aku strednu si chodila? a ako si sa dostala k herectvu? prajem prijemny den:) Ahoj miška.Chodila som na gympel a k herectvu som sa dostala doslova omylom.Ja som nejako sa ani veľmi nesnažila.Pôvodne spom sa venovala iba bábkeherectvu:)príjemný deň aj tebe Miška:)

14:29:35 - otázka od: lu Ahoj mas nejaku vysnivanu krajinu, ktoru by si chcela navstivit? Pekny den prajem Ahoj Lu.Kuba.Veľmi by som chcela spoznať Kubu.A vlastne všade., kde som nebola, by som rada išla. pekný deň prajem.:)

14:32:47 - otázka od: milan ahoj pata neviem ci sa pametas na mna ked si brigadovala v pizzerii luiza.odvtedy ubehlo uz vela casu ale stale si vesela kopa ako si byvala.si v sucastnosti spokojna z svojim zivotom alebo by si chcela mat znovu sedemnast.. Neverííím Milan:))))jasné, že si pamätám.Dúfam, že sa Ti dobre vedie, mne to celkom ujde:)Objímam ťa veľmi:)))

14:34:09 - otázka od: Monika Ahoj Peti, si taká veselá a pojašená aj v súkromí? Kedy plánuješ založiť rodinku? Si skvelá, držím palce :-) Ahoj Monika.Ja som v súkromí veľmi pojašená, až príliš :)A ja nikdy neplánujem, nechávam to na hviezdy.pekný deň:)

14:36:28 - otázka od: Kika Ahoj Peta. Drzim Ti palce,nech sa Ti dari.Si super:) Chcela by som sa opytat...ak by som od "Jeziska" chcela Tvoju podpis-kartu s venovanim, kde mam napisat ? Na 999 99 Jezisko ??? :) Diikes moc. Kika :) Ahoj Kika.Ak napíšeš na spoločnosť Maya.s.r.o do Bratislavy, určite mi to odovzdajú:)ale skús aj ježiškovi, snáď ma tento rok neobíde:)maj sa:)

14:36:28 - otázka od: Beatrix Ahoj Petra - Chcem sa spýtať s kým sa ti najlepšie pracovalo v relácii SOS??? Si super ideš:) Ahoj

14:37:44 - otázka od: Katka Cauko Petra, ako sa mate? Ja len, ze Vas mam rada, ste dobra herecka.. A ako sa ma Papeky, nechystate ju "vzkriesit"? Prajem pekny den :) A trosku v predstihu krasne Vianoce!!! Ahoj katka,papekyje pochovaná a asi ju necháme odpočívať už večne.Už sa dosť naterorizovala , musí dať priestor aj iným:)pekný deň

14:40:50 - otázka od: Michaela Prajem príjemný deň. V akej najnovšej hre vás možno vidieť. Ako herečka ste výborná. Dobrý deň michaela.Ďakujem za kompliment.Najnovšia hra je In da House v divadle Gunagu.Je to veľmi dobrá hra, odporúčam:) Prajem krásny deň:)

14:41:38 - otázka od: Lesana Ahoj Petra takáto otázka: vieš variť? Tvoje najobľúbenejšie jedlo. Ahoj lesana.variť ako tak viem, ale sa mi veľmi nechce:) Moje naj jedlo sú slivkové gule, pre tie čokoľvek:)

14:44:07 - otázka od: ali Prajem pekný, minulý týždeň malo byť v Košiciach predstavenie Minus dvaja ale nakoniec to predstavenie zrusili, neviete preco? Tak velmi sme tam chceli ist ale smola. Kedy budete v Kosiciach? Dobrý deň Ali.Priznám sa, že sama neviem, prečo sa zrušilo, ale ak všetko vyjde, náhradné by malo byť vo februári v Košiciach.presný termín zatiaľ ešte neviem.Ale je to fajn predstavenie, hlavne Lasica a Polívka stoja za to.Dúfam, že Vám to vyjde.Pekný deň

14:45:10 - otázka od: roky13 Ste najkrajšia žena na svete, myslím to vážne!múdra, zábavná, milá a pekná...!!málo Vám chýba k dokonalosti!prajem všetko dobré!! Roky, waw, tak týmto ste mi otaj urobili pekný deň:) Ďakujem.Všetko dobré aj Vám.

14:45:53 - otázka od: Eva milá Petra chcem Vás len pozdraviť a vyjadriť obdiv. Ste milá, pekná a vtipná žena. Vaša Papeky nemá konkurenciu. Eva ďakujem.Želám všetko dobré:)

14:46:20 - otázka od: zolik ahoj petra ako sa ti dari v praci si spokojna so svojou pracov nech sa ti dari ahoj Ahoj Zolik.Ja milujem svoju prácu, bez nej by mi bolo ťažko:)ahoj

14:49:49 - otázka od: Emily Zdravím Vás, Petra.Páči sa mi Váš humor.Je mi ľúto,že relácia SOS sa zrušila, vždy som sa tešila na tie milé postavičky,ktoré ste tam stvárňovali.A ešte jedna otázka:Ako si spomínate na obdobie prežité vo Vajnoroch? Do akého veku ste tam bývali? Želám všetko dobré v osobnom i pracovnom živote. Dobrý deň Emily: Vo vajnoroch som bývala do svojich ôsmich rokov.Takže som celéranné detsvo chuligánčila tam, a pamätám si takmer na všetko, lebo som mala úžastné detsvo.Vtedy nás ako decká mamy vypustili von a behali sme kade tade.Dnes sa to bohužial nedá.Jje mi ľúto, že moje deti nezažijú takú slobodu, akú spm mala ja.Všetko dobré aj Vám:)

14:51:19 - otázka od: tomaš serus petka ako sa máš a tvoja budúcnost bude s čým spojená a vieš že sa trochu podobáš na silviu šarkziovú a ste kamaratky so silviou Ahoj Tomáš.Moja budúsnosť je vo hviezdach.Takže netuším kam ma to odveje.So Silviou sa osobne nepoznáme, ale čo nie je môže byť:)

14:54:43 - otázka od: Barbara Ts Ahojte Peťka,musím priznať že vždy keď Vás vidím na Tv-obraze,mi vyčarujete úsmev.Vyzeráte skvele,a Ste prekrásna žena s úžasnym zmyslom pre humor.Chcem sa Vás opýtať,či niečo pripravujete,a kedy Vás opať uvidíme na Tv-obraz.??Chýbate mi tam. Ahojte Barbara:)Pripravujeme veľa vecí, ale realizovať sa budú až budúci rok.zatiaľ je to tajomstvo:)ďakujem veľmi pekne

14:58:37 - otázka od: Basia Ste prenádherná žena so super povahou,prečo takých skvelých herečiek nieje trošku viac?Držím Vám všetky prsty aj na nohách,aby sa Vám darilo.Opýtať sa ete chcem *:Prečo sa málo ukazujete na tv večierkoch a všeobecne v bulvári?Strážite si tak veľmi svoje súkromie?Samozrejme to obdivujem.Ďakujem Milá Basia.Úprimne , mňa veľmi večierky nebavia.:)Ja som radšej s kamarátmi.A čo sa týka bulváru, sama neviem.Asi nie som zaujímavý typ:)ďakujem a prajem pekný deň. :)

15:02:30 - otázka od: iva Ahoj, mám rada tvoj srdečný úsmev. Rada by som vedela, aké sú tri tvoje najobľúbenejšie knihy Ahoj Iva.Moje naj knihy sú: Majster a Margaréta, Nero cisár a pánboh a Matkinova Mexická vlna.Ale mám ich oveľa viac.pekný deň:)

15:02:52 - otázka od: Ivka Poznáš Šipekinho syna Marka? Ahoj Ivka.Nepoznám.pekný deň:)

15:03:08 - otázka od: Máša Cica a NEŽEREŠ?! :-) Máša a žerem.Však vidíš, ne?:)

15:04:59 - otázka od: viera smolikova Viera- Peťka si úžasná komička mám ťa velmi rada ked mi je ťažko ty ma vždy rozosmeješ ty si také moje slniečko aj liek na každú bolesť.Prajem ťi aby ťa humor neopúšťal,aby si nás mohla rozveselovať ešte dlhé roky. . Ahoj Vierka.Ďakujem veľmi pekne.Pekný deň.

15:05:27 - otázka od: Dusan Kurucz Ste vynikajuca herečka nech Vám Váš špecifický humor vydrží čo najdlhsie. Pozdravuje Dušan ďakujem DušAN, pozdravujem aj ja:)

15:06:36 - otázka od: nina Ahoj Peti, si uzasna herecka a velmi Ta obdivujem aj vsetci moji kamarati. Drzim Ti palce nech sa Ti dari v zivote. Pa Ahoj Nina.ďakujem za kompliment a nech sa darí aj vám.:)

15:12:55 - otázka od: Anka Ahoj Petra ako sa máš? Zaujímalo by ma, prečo si prijala ponuku spolupracovať na S.O.S.? Čím ťa oslovil takýto formát relácie? A ešte by ma zaujímalo, aký tip pracovnej ponuky by si NIKDY neprijala? Máš v tomto smere nejaké hranice? A eštema zaujíma tvoja obľúbená farba, jedlo a aké si znamenie zverokruhu?? Pekný dník. Želám ti málo otravných otázok v tomto online rozhovore a veľa úspechov v kariére i v súkromnom živote. Ďakujem za odpoveď. P.S. Na prvý pohľad vyzeráš tak pohodovo...myslíš si,že si zábavná?? Vyzeráš dosť "hauzne" v dobrom slova zmysle...papa Ahoj Anka.ako S.O.S si nás jednoducho vybrali.My všetci sme sa poznali veľmi dobre už dávno z divadla, tak som nemala prečo odmietnuť:)čo sa týka pracovnej ponuky, nikdy by som nešla do moderovania politickej kampane.a No a potom si vyberám podĺa toho, čo by ma bavilo a čo nie:)moje znamenie je Ryby:)Ja viem, že vyzerám haluzne, Zuza Fialová mi povedala, že vyzerám ako TELETUBBIES.Asi niečo na tom pravdy bude:)

15:14:14 - otázka od: katka ahoj peta chcela si vzdy byt hereckou albo si tuzila by aj niecim inym a kto viedol k herectvu sama alebo niekto mas po niekom herecky talent as kym sa ty lepsie hra so svojich kolegov Dangl Pomajbo alebo Sklar??? a to co budes robit v priamom prenose tu gymnastiku bude robit sama alebo s niekym hahahaha Ja ich mám rada všetkých, každý je nejakým spôsobom uletený a to ma na nich baví:)Gymnastiku budem predvadzať sama.Teda keď sa podarí vyzbierať desať miliónov:)

15:14:37 - otázka od: Jane Ahoj Peti! Ako sa mavas? Chcem sa Ti este raz velmi pekne podakovat za najsamsupis narodeninovy darcek! Si uzasna osobka!:)In Da House vsetkym vrelo odporucam kade chodim:)Maj sa krasne a drzim Ti palceky! Jane jej.Ahoj Jane.Pekný deň:)

15:15:46 - otázka od: jarmila Dobrý deň Petra. Chcela by som sa Vás opýtať,či by ste nemali chuť a čas prísť na besedu medzi ženy zo Slovnaftu,ktoré si založili Klub rodiny ,zaujímajú sa o kultúru, snažia sa pomáhať ľuďom v núdzi,s rodinami absolvujú výlety po hradoch a zámkoch Česka aj Slovenska a snažia sa zmeniť cvičením svoj vzhľad.Ste našim vzorom,pretože nič nepreháňate a všetko beriete s humorom. Ďakujem a Dovidenia. Jasné rada prídem.na kontaktujte sa na spoločnosť Maya:)

15:17:57 - otázka od: Extra Ahoj. Pacis sa mi:-D Si zlata babulka:-) Pekny den prajem Ďakujem vám všetkým za otázky a je mi naozaj ľúto, že som nestihla na všetky odpovedať.Prajem všetkým krásne Vianoce a ľúbte sa:)Peťa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu