Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Organizátori Hodokvasu odpovedali na vaše otázky.

Zobraziť galériu (22)

Veľký letný festival Hodokvas odštartuje už o mesiac - 4. a 5. júla na Letisku v Piešťanoch. O hlavných hviezdach či najnovšom prekvapení Kontrafakt LIVE vám v online rozhovore prezradia viac dvaja najmladší členovia organizačného teamu Hodokvas, Igor Suja a Tomáš Holetz.

Igor Suja (22) je hudobný promotér, ktorý zastrešuje celú produkciu a technické zabezpečenie Hodokvasu. Tomáš Holetz (26) toho zasa vie veľa o kapelách a ich požiadavkach. Obaja majú veľký zmysel pre humor a radi ho rozdávajú.

Deviaty ročník letného festivalu Hodokvas sa 4. a 5. júla 2008 už tradične uskutoční na letisku v Piešťanoch. Hlavnými hviezdami budú tento rok Sex Pistols, Cypress Hill, Paradise Lost, I AM X, Skindred, Persiana Jones, ale aj domáce stálice ako Horkýže Slíže, Kontrafakt LIVE, Slobodná Európa, Lavagance, Konflikt, HT, PPE, či Polemic. Šancu zahrať si na veľkom festivale má však každá kapela! Zoznam.sk spolu s Hodokvasom pripravil súťaž Odpáľ to na Hodokvase! Stačí poslať krátku videovizitku na hodokvas2008@zoznam.sk, získať najviac hlasov v internetovom hlasovaní www.zoznam.sk/hodokvas a pódium bude len vaše...

Rozhovor

13:58:53 - otázka od: spojka13 chcel by som sa opytať kolko bude na Hodokvase Stage -ou, a kolko očakavate navštevnikov... Ahojte vsetci! Ocakavame, ze ludi bude mrte... ;) Podia: Hlavne open air, Second stage, Cafe del Fun, Zendome Chill Out Stage + nocne sceny Metroclub DnB Stage, Red Light Night, horucka Jamajskej Noci... a zopar prekvapeni ;)

14:00:06 - otázka od: Marcel ako to vyzera zo zastesenim na festivale? ako to je riesene? Budu tam aj stany v ktorych budu hrat do rana?..diky za odpoved Jasne, spolu budu 3 sceny hrat non-stop. Otazka je, ci budes ty non-stop vladat... ;)

14:00:24 - otázka od: Dodanen Ahojte chalani... Chcel som sa spýtať, či náhodou neuvažujete o tom, presunúť Hodokvas bližšie k Bratislave. Napríklad do Viničného :-) Smrade, huš ... ;o)))

14:01:14 - otázka od: frenk Dobry den, pani organizatori! Zaujimalo by ma, ci davate studentom nejake zlavy na vstupne, alebo ste chrapuni ako ostatni organizatori? :) Jasne, my nie sme taliani... ;) Studenti maju specialnu cenu 1.150,- Sk, ale akcia plati len pre limitovany pocet vstupeniek, este ich je k dispozicii tusim 500... Vsak Igor? IGOR: Nooooo... ;)

14:02:00 - otázka od: fireball nazdar, chcel by som sa opytat Tomasa s akou najbizardnejsou poziadavkou kapely sa pocas organizovania hodokvasu stretol. zelam vela vydarenych festivalov, spokojnych navstevnikov a elanu do dalsej prace :) Hmm, krokodil pre Iggyho Popa v roku 2006 maloco prekona. Ale stoji za zmienku, ze napr. Sex Pistols este pre tento rocnik nedokazali sformulovat ziadne poziadavky... ;)))

14:02:38 - otázka od: MiSo Budu este niaky headlinery na hodokvase ? inac nerozmyslali ste nad Slipknot? Igor: Jasne bude este Nirvana, Beatles a Marie Rottrova... ;)))

14:03:11 - otázka od: Tibor Zdravim, pride aj skupina Deftones? Tomas: Tento rok nie, do buducnosti nevidime... :D

14:04:14 - otázka od: kazujin cau, hajdamaki preco volas na Hodokvas niekoho o kom povies ze je pozer? Nenaznacuje to ze si nim aj ty? Pacia sa mi tvoje nazory na blogu ale tymto si ma dostal. Ako viem ze kazdy ma svoj hudobny styl ale Rytmus je podla mna urazka aj pre samotny HH, mal si dat radsej pred CH VECa alebo nieco ine, Rytmus podla mna nepatri na Hodokvas a kazi Hodokvasnicku povahu....skoda:( Igor: KF na hodokvase uz hrali 3x a ked si chcete ulavit tak kontrafakt som zavolal ja.

14:04:31 - otázka od: Sisa Dobrý deň,ako sa máte? Prezradte daco, ako bude ten festival vyzerat a prebiehat?? ja som este na ziadnom nebola.. dakujem a prajem pekny zvysok dna! Tomas: A kolko mas rokov? ;))))

14:04:44 - otázka od: jugos Som pocul ze Vrbavsky da šou roka Tomas & Igor: Aj my sme tak poculi...

14:05:40 - otázka od: SFU Kedy bude zverejneny konecny lineup? Mal byt uz vcera, nie? Igor: A poculi ste ze dialnica BA-KE mala byt uz pred rokom? :))

14:06:51 - otázka od: Palo ahojte, mate tento rok nadupany program, mate uz prestavu co budete volat na rocnik 2009? Drzim palce v skvelej praci Tomas: Dakujeme, aj my drzime palce tebe! ;) Rok 09 je este fakt daleko..

14:07:10 - otázka od: d'n'b Hei... zdravim hodokvas! jak to vyzera s d'n'b scenou tento rok? diik Igor: S dnb scenou to vyzera uplne skvele.

14:08:21 - otázka od: zanika Dobrý deň, Chcela by som sa spýtať, aké boli najbizarnejšie požiadavky kapiel, ktoré prídu na Hodokvas. Ďakujem Tomas: Dr.Stefanik chce z hlavneho podia zhodit Karola. Karol je jeleň. Igor: Kuko Hrivnák chce byť na plagátoch medzi SEX a PISTOLS. Prípadne medzi HODO a KVAS ... zatial co Marek chce byt medzi mojimi licnicami... ;)))

14:08:32 - otázka od: kyjak Heeej, čuj tu, nedame sebe jabluko? Heeej, davaj het!

14:09:15 - otázka od: lebowski savana.. how does it look with the d'n'b scene? tnx Tomas: Looks fine, thanx.

14:09:31 - otázka od: zanika Dobrý deň, Chcela by som vedieť, či bude na Hodokvase aj veľkoplošná obrazovka. Ďakujem Tomas: Co je podla teba velkoplosna? ;)

14:09:45 - otázka od: V-dur Bude CARCASS?!?? :) Igor: Nie, ale mozno bude voccas.

14:10:17 - otázka od: MiSo to bola vazna otazka :D ci je to az velmo nemozne ?:D vsak tuto dobu bude slipknot v europe no tak ja len tak :D Tomas: Slipknot bude az v auguste. To by bol jaky dlhy Hodokvas... ;)

14:10:42 - otázka od: iron co tak pozvat Iron Maiden? Tomas: Co tak nepozvat Iron Maiden? :D

14:11:34 - otázka od: peter korenciak Zdravim vas, hodokvas bol pre mna top festival hlavne prve rocniky v modre a neskor v pezinku, na betone to uz nema tu atmosferu ale moja otazka smeruje inym smerom.Kedy hodokvas konecne vyriesi problem s SBS-karmi? na kazdom hodokvase si vyholeni "inteligenti" pomylili festival s prilezitostou buchnut si a terorizovat navsetvnikov(minimalne tych, ktori nespadaju pod predstavy ich narodnosocialistickemu presvedceniu), cuduj sa svete na pohode SBSkarov ani nie je vidiet a pritom ich je tam dost Tomas: SBS nam robi taka ista security, ako na inych slovenskych festivaloch a vsetkych velkych koncertoch u nas. Aj v Trencine.

14:13:05 - otázka od: poto lepsia hygiena(sprchy, pitna voda) sa chysta, ci sa blaci zase na to? Tomas: Blacime na taketo otazky. Jediny festival na Slovensku, ktory ma realne sprchy s teplou vodou a da sa k nim dostat po schodoch a nie po prevratenych paletach ako inde, je Hodokvas. Kazdorocne davame zdarma sampony a mydla, mame splachovacie zachody. Zadky navstevnikom vytierat zatial neplanujeme... ;)))

14:13:22 - otázka od: Sisa Preco sa pytate?? Igor: Lebo.

14:14:21 - otázka od: peter38 chcem sa opytat,ci budu drzitelia preukazu ZTP-S mat nejaku zlavu na vstupnom(ja som chodiaci).dakujem Tomas: Urcite ano, v tychto dnoch doladujeme detaily a dame vediet. Sleduj www.hodokvas.sk

14:15:20 - otázka od: zemak Chlapci, myslite, ze takymito odpovedami budete posobit doverihodne pre sponzorov? Tomas: Urcite ano. Prispejes? ;) Igor: Podla mna nie. A teraz prispejes? ;))

14:16:11 - otázka od: jopo nejake sprchy pribudnu ci sa blaci zase na to? Tomas: Ahoj jopo, ako sa dari? ;)

14:16:53 - otázka od: MiSo este ma zaujima s pred roka ked ste tam mali koRn :D ten ich gitarista tam co postvaral :D zevraj bol v base u nas :D ? myslite ze este pridu dakedy :D ? Igor: Ty by si sa vracal do basy? ;)

14:18:12 - otázka od: Kizzah neplanujete v buducnosti na elektronickom stage pozvat aj hardstyle DJ"s ? Je to novy hudobny styl zo zapadu, alebo aj hardcore? Dik Tomas: Planujeme vselico a hardstyle sa mne osobne celkom pozdava... Igor: Mne sa teda vobec nepozdava. Ale OK, sam si to chcel...

14:18:29 - otázka od: MiSo ktore kapelky ste chceli ako headlinerov ale odmietli? hmm ? Tomas: Ziadne. Igor: Vsetky.

14:19:06 - otázka od: mino dobry den vam zelam, ake budete mat pocasie, hlavne v noci, lebo ked je zima, tak je vsetko male ;-) Tomas: Ahoj, co pijes? ;)

14:19:37 - otázka od: majco manosi miesto tohto traposenia ste mohli neco uzitocnejsie spravit :oP cusz Igor: Tak teraz vazne...

14:21:12 - otázka od: james chalani MANIC STREET PREACHERS su este realni na hodokvas??vdaka... Tomas: Uz nie. dlho sme sa natahovali, ale nakoniec to kapela nezvladla... ;)

14:22:11 - otázka od: sekyy Ako sa vám podarilo na festival dotiahnúť takú bombu ako je Sex pistosl a rád by som vedel ktorá kapela bude hrať pred pistol Igor & Tomas: No, sme dobri... ;) Ale co bude hrat pred Sex Pistosl nevieme... ;)

14:23:24 - otázka od: Nina199 noo kolkozeby ma to vysiel tento Hodokvas? Necem moc utracat :D Igor:

14:23:24 - otázka od: MiSo Igor: Ty by si sa vracal do basy? ;)// no ja urcite nie :D ale tak zase co media popisu no nemusi byt pravda mna len zaujimalo ci ho fakt dali do tej basy :D ? Tomas: Fakt, sam som bol pri tom. Igor: Ja sa uz do basy nikdy nevratim... ;)

14:23:38 - otázka od: kubo Nemohli by ste zohnat, GNR, velvetov, motorhead alebo tak? :) Tomas: Mohli. ;)

14:24:12 - otázka od: alias kedy prijdu na kvas red hot chilli peppers?..tymto by ste u mna jednoznacne vyhrali.....ani U2 by neboli zly.. :) Igor: Mas pravdu. Zli by urcite neboli. ;)

14:24:35 - otázka od: postreh inak setko v poradecku boysz? Tomas & Igor: Az na to, ze nam v aute nestiha klima, tak aj hej... ;)

14:24:53 - otázka od: MiSo Tomas: Ziadne. Igor: Vsetky.//ale pravdu chceme pocut ! :D Tomas: To si ty, Michal? ;)))))

14:26:00 - otázka od: B-Real bude mozne si dat verejne vodaro so Cypress Hill? Abo len v backstagi? :) Igor:

14:26:00 - otázka od: s3Pto Preco v kazde odpovedi je smajlik? Tomas: Lebo sa mi to paci... ;))))))) Igor: A mne ne! Ale aj tak pise Tomas... ;)))))))

14:26:21 - otázka od: jozef ..a co promo kampan? T&I: Uz sa rozbieha.

14:27:21 - otázka od: Katus Ahojte,na Hodokvas chodime uz dlhe roky a chcem Vas pochvalit za super organizaciu...Na Hodokvas sa tesim uz od januara a hlavne na kapelku Cypress Hill....duuufam ze to tam bude popiii....super.no neda sa mi spytat ci aj vy dvaja sa chodite riadne ozrat,alebo to mate cele len pod palcom?? T&I: Ďakujeme, teší nás záujem... čo robíš večer? BTW.: My to mame cele riadne POD PALCOM!

14:28:39 - otázka od: jugos jj da tomu ver aj ja repujem poznam Patrika pracuje nasebe jak dabel bude to supa a jopo s jeho festom to pokaslal Igor: Urcite to bude supa. Pato fakt maka, mate sa na co tesit...

14:29:22 - otázka od: martin Chcel by som sa opytat ci ste neskusili oslovit R.A.T.M ktory bude na Nova Rocku? Tomas: Nie, ani sme to neskusili. Este stale su na svete kapely, ktore nevedia, kde lezi Slovensko...

14:30:47 - otázka od: lubo kontrolna otazka 3-1=? Igor:

14:30:47 - otázka od: esite Ako to bude zo stanovym mesteckom ? Igor: Tento rok budu stanove mestecka dve, kompaktnejsie a lepsie vybavene

14:31:56 - otázka od: Stanley ahojte chalani, velmi sa tesim na Cypress Hill a chcel by som vedieť, koľko bude trvať ich vystupenie? este maličkosť nedalo by sa poslať ich tričko aj za financ, diiiik Igor: Aj my sa tesime a najma ja z tohtorocnej hiphopovej nadielky. CH budu hrat cca 1,5hod a ich tricka budu v predaji na hodokvase

14:32:30 - otázka od: cicus Ja len ze tento rok na hodokvas nepooojdem- pracovne povinnosti :( hip- hopove stage vyzeraju byt supis,..tak si ho uzite aspon vy:) ste supeer c Igor: Ja na hodokvas pojdem /pracovne povinnosti/ a hh je super . Vdaka

14:33:25 - otázka od: Dadka Chystám sa na Hodokvase, zozlúčiť so slobodou... dúfam, že sa budete lúčiť so mnou.... :-D :-D Pekný deň Vám prajem a veľa úspechov.... Dadka Poprad Igor: Noooo zaujimve .. Urcite sa mozeme rozlucit s tvojou slobodou spolu :))

14:33:37 - otázka od: tomko nazdar,len aka jedna otazka...kedy pride FOO FIGHTERS??? Igor: Kam?

14:34:16 - otázka od: zemak A dozvieme sa tu, kedy bude ten lineup konecne alebo nie??? Tomas: Uz su zverejnene vsetky kapely

14:34:54 - otázka od: MiSo no a kedy to bude konecne vyzerat priblizne ako na download festivale v uk :D ?? potom ma zavolajte prídem :D Igor: Ked to bude na Slovensku vyzerat ako v UK :))

14:35:43 - otázka od: Crystal Serus Igor co tam robiis? R333 ne he Igor: Cau kiki, no ja tu tak sedim a pijem mineralku a co ty ? R3 rulez

14:36:07 - otázka od: rebel cawte, chcem vyhrat tie listky ako nato?? :D Tomas: Vela stastia!

14:37:03 - otázka od: Kiko Mate nejake talizmany z kazdeho rocniku Hodokvasu? Tomas: Jasne, z kazdeho rocnika mam cosi. Od Iggyho mam tricko s nakreslenym smajlikom, s Placebom fotku, s Horkyze slize 39 koncertov... ;D

14:37:24 - otázka od: RADO FALAT BUDE NA HODOKVASE AJ RAGGAE STAGE?? Tomas: Hej, budeme mat Horucku Jamajskej Noci. Kuk na www.hodokvas.sk

14:38:37 - otázka od: Uďo Davate moznost aj amaterskym hudobnym kapelam ktore neprerazilia le radi by? Tomas: Samozrejme a velmi velkoryso! Na zoznam.sk/hodokvas je sutaz pre vsetky kapely bez obmedzenia, 3 s najvyssim poctom hlasov a jedna divoka karta budu hrat na Hodokvase. Cize zalezi len na hlasovani a moze si zahrat ktokolvek.

14:38:51 - otázka od: mathew44 dobrý deň, ktorý z headlinerov má najväčšie požiadavky Igor: JA!!!

14:39:26 - otázka od: julienne Servus chalani, nedalo by sa niekedy zohnat Goran Bregovic? Lebo taka musicka je velice dobraaaa na poradne tancovanie a rozbijacku, videla som ich live minule v BA a boli vazne skveli. Tomas: Hej, ja som ich v BA uz videl 2 krat, tak neviem, ci by to malo zmysel do tretice...

14:41:02 - otázka od: Stanley prečo tam je Kontrafak, neni to pod uroven pri Cypresse? Igor: Nemyslim si, ze najlepsia SK hip-hopova kapela s Oskarom Rozsom a Martinom Valihorom je pod uroven.

14:41:19 - otázka od: zemak Chcem sa spytat, ze kde sa ta kampan teda rozbieha a ci teda uz tu niekto konecne napise, kedy bude ten lineup Tomas: Zverejnili sme vsetky kapely, casovy rozpis aj s casmi hrania prave finalizujeme. Termin nepoviem, aby si zasa nebol nesvoj, ked sa to nestihne na sekundu presne... ;)

14:41:37 - otázka od: dari AKO SA MATE? Igor & tomas: Fantasticky! Ideme sa kupat?

14:41:57 - otázka od: kokain666 aké sa bude čapovať pivo?a dúfam že budú aj 12-stky.... Igor: Dúfam, že tam budú aj staršie... ;)))

14:42:20 - otázka od: tarky otazocka: odkial sa vzal nazov Hodokvas? ma nejaky hlbsi vyznam? Tomas: Iste, je to spojenie hodovania a kvasenia. ;)

14:43:03 - otázka od: Pali Caute chlapi, bude sa dat kupit priamo v areali aj nejake pamatne tricko s logom hodokvasu? Diky Igor: Jasne v areali bude predajny stanok nielen s trickami takze sa mate na co tesit

14:44:01 - otázka od: ikm zdar...techno sa na kvase preco nikdy nehra? techno scenu ma napr. spominany metroclub v rukave, takze kde je problem?! Igor: Neni problem ale nejak to stale nehra

14:44:38 - otázka od: w pocasie ste ake vybavili? ;] Igor: Dufam, ze nebude snezit :)))

14:46:10 - otázka od: susi Chcem sa spytať či vaše odpovede na otázky maju vobec nejaky vyznam Igor: Urcite ano aj ked je pravda ze v tejto 30stupnovej horucave sa nam trosku varia mozgy :)))

14:47:04 - otázka od: MiSo na ktoru kapelku sa najviac tesite tento rok páni :D ? Igor: CH Tomas: SP

14:47:53 - otázka od: Pali Caute bude aj miss mokre tricko? Tomas: Zorganizuj,, my dodame 4cisterny s vodou

14:48:21 - otázka od: mathew44 Hlopy hlopy vam sa nechce odpovedat ci nestihate? Igor: Chce

14:48:24 - otázka od: Sondulo Ahoj chcem sa spýtať, prečo ste zrušili ZionGate ? Tomas: Nezrusilil, len sa to vola Horucka Jamajskej Noci.

14:48:44 - otázka od: gabo teším sa aj tento rok, dufam,ze bude pekne Tomas & Igor: Aj my dufame....

14:49:01 - otázka od: brano nazdar! Chcem sa opytat, kedy presne vystupuju cechomor, Tomas: Na uvod festivalu - bude to krasne zahajenie Hodokvasu 08

14:49:16 - otázka od: Merlin Cautee...chcel by som sa spytat ci bude dnb stage obe noci alebo iba sobotu,,Minuly rok bol iba druhy den tushim...Noo a este kedy budu Cypress hill-v ktory den,,A ty Sex pistols pridu ako normalne hrat? Lebo uz su aj dost stary-nie zivy vsetci..hmm? Vsetko na www.hodokvas.sk

14:49:32 - otázka od: matko bez kubka akeho mena a sily bude zvuk? reku ci ten cypress bude fajnotka aj po zvukovej page. Tomas: Tomu kur!

14:50:00 - otázka od: Jopo hodte nejaku kuriozitku - rychlovku Tomas: Igor nema slipy.

14:50:20 - otázka od: Dadka No tak to sa teším, na tú rozlúčku so slobodou s VAMI, len neviem ako sa nájdeme v tom dave :(( igor@novamusic.sk

14:50:28 - otázka od: red aku navstevnost ocakavate tento rok??? Tomas: Rekordnu.

14:51:35 - otázka od: JANUUUUSKKA CHCEM SA SPYTAT,ZE KOLKO BUDU STAT LISTKY NA HODOKVAS A KDE VSADE SA DAJU KUPIT Tomas: V sieti ticketportal, alebo aj v sekcii listky na zozname. Dvojdnovy stoji 1299,- Sk, jednodnovy 999,- Sk, studenti maju 2-dnove za cenu 1150,- Sk, staci mat ISIC, ITIC alebo Euro26 kartu.

14:52:08 - otázka od: Dr.Evo Cafte.TAka otazka.Nahodou neviete preco som bol minuly rok po Kvase taky unaveny?Bo doteraz koli tej otazke nemozem spavat ((: Tomas: Nebude ani tento rok... ;) Igor: Ja som nespal 3 tyzdne.

14:52:43 - otázka od: angelrari Chcela by som sa spytat, kolko ocakavate tento rok ludi? robite aj nejake prieskumy kolko ludi sa zucastni? Tomas: Prieskumy o navstevnosti netreba, vieme celkom presne, kolko sme predali vstupeniek...

14:53:23 - otázka od: TereZzka v clanku je spomenuta súťaž pre amatérov "Odpáľ to na Hodovase!". Chcem sa spýtať, či aj sami aktívne vyhľadávate nové talenty a ponúkate im možnosť zahrať si na festivale... Respetíve či sa chystáte v budúcnosti dať prietor viacerým začínajúcim hudobníkom... Tomas: Hej, kazdy z Teamu (zdravime aj Dodka a Michala) raz za cas prinesie do kancla CD kapely, ktora je neznama, ale hra fajn hudbu...

14:53:53 - otázka od: Replay Prečo by som mal podľa vás prísť na hodokvas ? V čom ste najlepší ? ;) Tomas: Na nic sa netvarime. ;)

14:55:06 - otázka od: Tomáš si snád robite prdel neee?? ze kontrafakt??? zacnem rozmislat ze aha hodokvas... kuk ake kapely.. do riti vidim kontrafak ma naplo... to je zart neeeee??? ako vobec je mozne postavit na jedno podium o sebe nieco ako naprikllad horkize slize, karpina a podobne a za tym kontrafakt???? Tomas: Tak "rozmislaj" dalej. A zatial podumaj, co s gramatikou...

14:56:05 - otázka od: Birkhof Nazdar bude tam aj niekto dobry z tanecneho odvetvia, nejaky headliner? Ci len obycajne duc-duc tam bude? Tomas: AdamF, Concord Dawn, Visionary Underground... ;)

14:56:30 - otázka od: matrek nezopakujete este niekedy korn? a este lepsie pocasie tento rok by ste aj mohli vybavit :P tomas: pocasie bude pekne, idem faxovat objednavku...

15:01:56 - otázka od: peta kam sa idete kúpať?? Igor: Na strechu do protipoziarneho zasobnika... ;))) Ďakujeme za všetky otázky, bolo nám potešením a hasičskou zábavou. Vecné ceny (2 lístky na HDKVS, 2 tričká HDKVS a nálepky) získavajú Dadka (nezabudni na igor@novamusic.sk) a Jopo. Pekný deň prajeme, vidíme sa 4. - 5. júla v Piešťanoch!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu