Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Magdaléna Šebestová: Filip je chalan do voza i do koča

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (30)
Magdaléna Šebestová

BRATISLAVA - Je mladá, krásna a sexi. Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová (23) má všetko, po čom túžila. Magda na jeseň minulého roku dokončila reklamnú kampaň pre mexickú firmu a tá sa vzápätí rozhodla vyrábať exkluzívnu spodnú bielizeň, ktorá nesie jej meno.





Magdaléna Šebestová: Filip je



„Takéto niečo sa neodmieta, je to pre mňa veľká pocta,“ prezradila Šebestová, ktorá najviac zo všetkého vraj obľubuje farebné podprsenky a nohavičky. Magdaléna je už takmer rok priateľkou známeho slovenského futbalistu Filipa Šeba, momentálne obliekajúceho dres francúzskeho prvoligového klubu FC Valenciennes.


Magdaléna Šebestová pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Magdaléna Šebestová bola online na Bleskovkách!

Rozhovor

13:47:58 - otázka od: martin Si velmi pekna drzim ti palce v kariere dakujem, aj ja tebe drzim palce :)

13:50:21 - otázka od: lea ahoj Magdi, aké máš plány do budúcnosti? svadba, detičky? pozdravujem a prajem všetko dobré.. svadba ani deticky v plane zatial niesu, ale v buducnosti urcite :) chcem dokoncit skolu a cas ukaze co dalej :)

13:52:40 - otázka od: sysita Ahoj ako sa ti zmenil zivot po vyhre? a co si urobila s peniazmi? a nebude ti luto ze korunku musis odovzdat? a si naozaj pekna baba co preto robis?ahoj..:D Zivot sa mi velmi zmenil, ale tym dobrym smerom. Peniazky som investovala :) a korunku som odovzdala uz pred rokom, ale dakujem ze ma este stale registrujes :) Dakujem za pochvalu :)

14:01:36 - otázka od: nika ako ti je s filipom sebom?je pravda ze je to len namysleny kowboj??? Ako sa hovori zdanie klame :) Filip je chalan do voza i do koca :)))

14:03:42 - otázka od: Monca Ahoj Magda!!Samozrejme ti zelam vela uspechov v osobnom zivote alebo aj v tvojej kariere!!Chcela som sa len opytat ci je naozaj pravdive chyry o tom ze ak sa chce niekto stat modelkou musi byt neprirodzene stihly pretoze ty mas peknu postavu!A co anorexia a modeling ?? Par kileciek naviac by mi urcite nezaskodilo :) Modeling si vyzaduje stihle baby, ale vacsinou sa modelkami stanu dievcata, ktorym stihlost nadelila genetika :) vynimky sa vsak najdu aj tu a potom prichadzaju choroby ako anorexia....

14:04:36 - otázka od: Emma Ahoj,mala si akné keď si bola v puberte? Ahoj.Nastastie nie :)

14:07:07 - otázka od: aja Čo Vás v najbližšej dobe čaká a na čo sa najviac tešíte .Prajem Vám veľa úspechov v pracovnom aj súkromnom živote. V pondelok odlietam do Pariza, kde spolupracujem s jednou agenturou, takze v najblizsej dobe ma cakaju kastingy, oficialne otvorenie obchodu znackoveho spodneho pradla, ktoreho som tvarou a potom pisanie diplomovej prace :)

14:09:25 - otázka od: PW Dobry den, vzdy ste si hladala bohatych muzov alebo Vam ide skor o lasku a porozumenie a nahodou vsetci s ktorymi si rozumiete su bohaty? Neviem odkial mate takuto informaciu, ze si rozumiem len s bohatymi,ale asi rad citate bulvar :))) Clovek vedla mna musi byt vtipny a inteligentny :)

14:09:55 - otázka od: kyjak Heeej, čuj tu, nedame sebe jabluko? Uz som dnes jedno mala :)))

14:13:04 - otázka od: MM Ahoj Magdi, ako sa ti pacili dnesne promocie? Gratulujem aj tebe k titulu!!! Pokracujes dalej v studii, alebo si si dala prestavku, aby si sa mohla byt s Filipom, kedze sama viem, ze so sportovcami to nie je jednoduche, co sa tyka spolocne straveneho casu. Prajem vela uspechov. Pekny den Pacili, aj ked som si myslela, ze pri odovzdavani bc. diplomu to prebehne rychlejsie :))) V skole pokracujem a zatial sa mi to uspesne dari. Skola je pre mna prvorada. S Filipom si velmi dobre rozumieme a kedze spolu byvame travime spolu viac casu ako je mozno normalne:), ale nam to obom vyhovuje :) Pekny den :)

14:14:03 - otázka od: anairda ahojky lenka. si velmi pekna baba..mozem si pls spytat taku blbo otazku ale saq sme zeny :-))) aku nosis konfekciu nohavic? 36? :-)) veeelmi by som sa potesila keby si mi odpisala tvoja fanynka ada Moja konfekcna velkost je 36 :))) dakujem :)

14:15:28 - otázka od: jano777 ahoj Magda!chcel som sa ta spytat ze ked ta volaju kralovnou spodneho pradla ze ci fotis vsetky druhy spodneho pradla...napr. v tangach som ta este nikde nevidel V tangach som fotila, ale davam si pozor, aby som neprekrocila hranice vkusu....menej vidiet je niekedy viac :))))

14:17:48 - otázka od: Tinka Ahojkaj Magdi, chcela by som sa ťa spýtať, že čo robíš pre svoju postavu...cvičíš alebo držís diétu...dakujem moc a máš naozaj super postavu Dakujem, velmi sa tesim ked mi to povie dievca, pretoze dievcata su vacsinou kriticke:))) cvicim ale dietu som nikdy nedrzala, to je ta genetika :) maj sa krasne:)

14:18:18 - otázka od: janka ahojky. aku mas momentalne farbu vlasov? hnedu? hnedu, ale kadernik by sa mi uz zisiel :)))

14:19:51 - otázka od: betty Ahoj Magda. Si pekna baba. Ide z teba taky pokoj. Inac si taka stihlunka, v dobrom ti to zavidim. Co papkas? A este kolko mas vysku a kolko kila? Mam 173 cm a 50 kil uz asi 4 roky. Zjem vsetko a rodina mi hovori, ze mna radsej satit ako zivit :)))

14:20:26 - otázka od: gabka Ahoj Magdi!Čo mám urobiť aby som mohla robiť prehliadky so spodnou bielizňou??Telo nemám zlé,bola som aj na súťaži Miss v inom štáte... Prihlasit sa do agentury a cakat na svoju prilezitost :)

14:21:44 - otázka od: dark Ako sa dari Sebovi???? Je to dobrý futbalista a fandim mu. Filip sa ma fajn, ved sa o neho staram :))))))

14:22:32 - otázka od: gabi ahoj magdi. mala otazocka, je nieco, co by si chcela v blizkej buducnosti dosiahnut? inak, vela stastia. pa Dosiahnut titul magister :) vsetko ostatne beriem sportovo :))))

14:25:24 - otázka od: Jaruška:-) Ahoj Magda:-) uz davno ta obdivujem:-) si krasna a uspesna:-)) chcem sa spytat ze co teraz robis(myslim aktualnu modelingovu pracu) a co robis vo volnom case:-)) paa pekny dnik:-) Zijem vo Francuzsku, takze vsetky modelingove aktivity mam tam. Vo volnom case hram golf, ak teda nesedim za pocitacom a nerobim pracu do skoly :) alebo sa s Filipom len tak tulame Parizom :)))

14:26:09 - otázka od: karol chodis pravidelne do posilovne? Raz do tyzdna :)

14:27:10 - otázka od: Matus ako sa mas ? Fantasticky. Caka ma vikend s rodinkou a krajsie straveny cas si neviem predstavit :)

14:28:19 - otázka od: karol ahoj, ešte ťa to baví so Šbom. Všetko dobre želám. .....mozno mi neuveris, ale velmi ma to bavi! :))))

14:30:18 - otázka od: Barbora Ahoj Magdaléna!Chcem sa spýtať ako sa ti darí a ako sa ti žije vo Francúzsku a kde je lepšie na Slovensku v Škótsku alebo vo Francúzsku? Vsade dobre, ale doma najlepsie. :) Kazda krajina ma svoje plus a minus. Skotsko-neskutocne golfove podmienky, Francuzsko- je nadherna krajina, kde je stale co obdivovat :)

14:32:29 - otázka od: Eduardo Chcel by som sa ta opytat, ci sa chces vratit do Skotska, kedze Filipovi konci hostovanie alebo by si radsej zostala vo Francuzsku. Ked mas po boku skveleho cloveka je jedno kde si. Hlavne, aby sa Filipovi darilo. :)

14:34:12 - otázka od: simona cauky Lienka :-). Mas nejake oblubene motto? alebo citat? "Daj kazdemu dnu sancu, aby bol najkrajsim dnom tvojho zivota." :) a mam rozcitanu knihu: Vsetko, alebo nic :)

14:36:53 - otázka od: Lucia Ahoj Magda, chcela by som sa Ťa opýtať ako si nabrala odvahu prihlásiť sa na miss. Ja by som to tiež chcela vyskúšať, no nejako nemám odvahu. A určite by som trošku popri tom zanedbala školu, že?Ak by som mala šťastie. A ináč som rada že si vyhrala miss, veľmi som Ti to želala:-) veľa úspechov aj naďalej prajem. Dakujem. :) Treba sa prekonat. Uplne ta chapem, ja som ju naberala tiez velmi dlho. :) Musis si stale hovorit, to co pomaha mne : " Teraz, alebo nikdy! " :))))

14:37:39 - otázka od: daniel Ahoj Magdi, veľmi dobre vyzeráš, čo všetko robíš preto aby si bola taká štíhla? Pozdravujem ťa a prajem všetko dobré. ...je viem, ze to znie ako klise, ale nerobim absolutne nic, len sa snazim priberat :))))

14:41:10 - otázka od: Radka Ahoj, chcem sa opytat, dokedy sa chces venovat modelingu a ci planujete s Filipom zalozenie rodiny. Pekny den,Radka Modeling je pre mna len urcity druh relaxu a vhodna prilezitost si zarobit. Budem ho robit pokial bude prilezitost a moznost:) ....rodinu zatial neplanujeme :)

14:42:28 - otázka od: eva ahoj magda,chcem sa ta spytat na com teraz robis a ake su tvoje plany do budúcna? Strasne nerada planujem. Som ten typ, co vsetko robi na poslednu chvilu. Momentalne som so svojim zivotom spokojna a ked budem mat pocit, ze treba nieco zmenit...urobim to :)

14:43:07 - otázka od: Lucy Ahoj co momentalne porabas mas priatela? yes :)

14:44:23 - otázka od: ivo co si dnes obedovala? :-P inac si velmi pekna kocka. drzim prsty v kariere Kurca, je moje oblubene :) hned po sushi :) pekny den

14:45:20 - otázka od: lara Na akej skole studujes? Inak pozdravujem :) Ahoj.:)Fakulta masmedialnej komunikacie v Trnave :)

14:47:19 - otázka od: Roman Čo si myslíš o skupine Kontrafakt??? Alebo konkrétne o Rytmusovi??? Mala som moznost ho spoznat a mozem len povedat, ze je to fajn chalan, ktory neriesi.....:)

14:48:24 - otázka od: mikra ahoj ...ked si bola na silvestra na chate bola si s takym misom...volaju ho bihi...poznas...?? Jasneeeee, cau Miso :)))))) Na chate bolo super! :)

14:50:33 - otázka od: wilec Ahoj fešanda. Čo také robíš pre svoje telo aby vyzeralo tak užasne??? Dávaš nejaké doplnky??? A frajera máš ,ak sa možem opýtať?? Mojim doplnkom je mozno troska fotografka Janka Keketi, ktora fotky v spodnom pradle robila a presne vie z ktorej strany tak uzasne vyzeram :)))))

14:51:55 - otázka od: Lenka Ahoj,Magdi,chcem sa prvým vážnym vzťahom..a kde ste sa zoznámili...Držím Vám palce a prajem Vám veľa lásky... S Filipom sme sa poznali uz velmi dlho, kedze pochadzam s futbalovej rodiny a Slovensko je mala krajina :)

14:53:51 - otázka od: katka Ahoj magdi..tak na začiatok ti poviem že som Ti držala palce na miss, podľ mňa si inú ani nemohli vybrať veď si s pomedzi všetky vynikala:) ak by sa ti vyznačil môj meil,tak mi napíš na ňho..a rada si popíšem,lebo takto všetci všetko čítajú a je to také neosobné::)) a dtžíím palce vo všetkom aj s Filipkom::)) Dakujem si zlata, ale mail sa mi tu nevyznacil :( aj tebe nech sa dari :)

14:54:29 - otázka od: Lucia este stale randis s filipom?? ....este stale...:)

14:55:49 - otázka od: osok Chodis sa poezrat na Filipa na jeho zapasy? Urcite. Na kazdom domacom nechybam :)

14:56:53 - otázka od: girl Ahoj:) všetci v mojom okolí mi hovoria, že sa podobáme. O rok chcem skúsiť šťastie aj ja a prihlásiť sa na Miss, tak uvidíme, či budú chcieť 2. Magdu Šebestovú:) nech sa Ti darí. Bolo by zaujimave stretnut dvojnicku.:)) Drzim palce! Neboj sa a chod do toho! :)))

14:58:15 - otázka od: Peto Neviem co sa deje, pisem este raz. Ahoj Magdalenka! Chcel by som sa ta opytat, ci sa ti niekedy stala taka vec, ze sa ti pocas nejakeho fotenia, a pod. chcelo strasne na malu?Ako to dopadlo? Vdaka prajem vsetko dobre Ahoj Peto, poviem ti, ty mas ale starosti :)))) ty asi nic dolezitejsie v zivote neriesis :))) ...nechcelo...:)

14:59:37 - otázka od: Michael Ahoj Magdalena, moja priatelka sa na teba podoba a preto sa mi pacis..:) drzim ti palce v profesionalnom aj sukromnom zivote Ahoj Misko mas dobry vkus :))))))) drzim palce, aby vam to spolu vyslo :)

15:00:30 - otázka od: zu Ahojky, chcela som Ti len povedať, že podľa mňa krajšiu miss ešte Slovensko nemalo. Držím palce do budúcna. Dakujeeeeem. Som rada, ze ludia takto milo reaguju. Budem sa snazit vas nesklamat :))))

15:01:55 - otázka od: renáta Ahoj, prečo si prijala pozvanie do tohto dialógu na Bleskovkách? Renáta Dlho som na Slovensku nebola a bola to mila prilezitost vas takto vsetkych pozdravit :)

15:03:16 - otázka od: Veronika Ahoj...chcela by som sa ta opitat ako si zacala s modelingom???lebo aj mna modeling zaujim, ale neviem ako na to...mohla by si mi poradit??mam 15 rokov, 170cm a 49kg...a vsetci mi hovoria ze som velmi fotogenicka.Dakujem. Mala som 16 rokov, ked ma na Slovensku oslovil jeden znamy fotograf na nafotenie titulky....a tak to vsetko zacalo :)))) nech sa ti dari, drzim palce :)

15:05:41 - otázka od: nina ahoj..chce ma sa opytat v ktorom meste v mexicu si bola a co sa ti tam najviac pacilo?:)..inak si velmi pekna drzim palce..nech si stastna:) Bola som v hlavnom meste. Je to mesto protikladov. Najdete a uvidite tam vsetko v dobrom slova zmysle aj v tom zlom. Bola to velmi mila skusenost :)

15:08:56 - otázka od: mack Ahoj Magda, vyzeráš byť inteligentná žena a určite aj si, preto dosť nechápem, o čom sa tak bavíš s tým namyslencom Šebom. Filip je velmi inteligentny chalan. Je mojim kamaratom a najlepsim priatelom a uprimne mozem povedat, ze namysleny nieje...tazko si pripusta novych ludi k sebe, ale taka som aj ja a kazdy druhy z vas :))

15:10:52 - otázka od: janka awojyk magda prosim chcem sa ta opytat je tazke byt modelkou lebo aj by som chcela byt tez ale bojim sa ze to ej tazke aj na tych sutaziach miss Je to velmi tazke, konkurencia je vsade obrovska a nie kazdy sa vie s tym vysporiadat...My zeny sme vsak silne, takze si myslim, ze sutaz miss by si urcite zvladla :)

15:11:24 - otázka od: lienka držím palce v buducej kariere,pevne verím že to doťiahneš čo najďalej,pretože zo slovenskych miss si ta naj!!! Dakujem lienka :) inak mas pekne meno :))))))

15:12:14 - otázka od: Miška Ahoj Magdalenka!Kde studujes?? V Trnave na UCM a uz sa blizim ku koncu :)))

15:13:51 - otázka od: majka Uz od malicka si snivala o kariere modelky? Co Ta k tomu viedlo? Nelutujes, ze si si vybrala prvate tuto cestu? Nelutujem, pretoze som isla svojou cestou a za nic sa hanbit nemusim :) Snivala som, ze sa raz stanem ucitelkou :)))

15:15:02 - otázka od: Lota Ahoj Magdi, chcela by som Ťa poprosiť o radu, keďže dcéra by chcela skúsiť modeling. Odporučila by si mi nejakú agentúru tu na Slovensku, s ktorou máš dobré skúsenosti? Ďakujem. Ja spolupracujem s produkcnym domov Forza, kde je aj modelingova agentura :)

15:15:21 - otázka od: Patricc Tvoje fotky sú úžasne ! Prajem ti, aby sa ti darilo ..:) Veľa šťastia ...)) dakujem...aj tebe vela stastia :)

15:16:43 - otázka od: #88 Filip Šebo: Kvôli Magde zhodil 10 kíl *** Šebestová v Mexiku: Sama a bez batožiny... *** Magdaléna Šebestová: Kráľovná nohavičiek a podprseniek ... = RE5PECT !!! ;) ....vies, to dobre si nikdy neprecitas :) o tom su media :))))

15:18:13 - otázka od: martina ahoj Magdi, ako sa máš? čo práve robíš? Nepoznáš nejakú modelingovú agentúru, kde nemusíš byť moc vysoká? Je vela takych agentur, najlepsie su tie zname a overene. Reklamu mozes robit aj ked si malicka :)

15:18:49 - otázka od: lusi Ahoj.co robis ze si taka pekna? drzim palce a pekny dnik. Mam radost zo zivota :)))

15:20:03 - otázka od: gabi ahoj, ako sa ti paci francuzsko? mylsis, ze ho dokazes vnimat ako svoju "domacu" ktajinu? vies si predstavit zivot niekde inde ako na slovesnku? vela stastia. Francuzsko je pekna krajina, ale blizkych mam tu a preto toto bude navzdy moj domov a sem sa raz vratim :)))

15:21:01 - otázka od: emily ahoj si sympaticka a drzim ti palce.kolko vazis? v ktorej miss sa ti viac pacilo?miss universe ci miss slovensko?dakujem.drz sa. Miss Slovensko...to je sutaz, ktora je uplne niekde inde a o inom ako miss universe :)

15:21:39 - otázka od: matka si zlatunka...a mas dobry styl.... dakujem :)

15:22:20 - otázka od: Stefania Chcem ti povedať že vyzeráš užasne dobre, ďalej necha sa ti darí v kariere, a tiež by som sa chcela spytať akú školu študuješ.? Masmedialnu komunikaciu v Trnave na UCM, odbor masmedialne studia :)

15:25:22 - otázka od: jambaro Zdravim Ta Lenka chcem sa ti len podakovat ze si vyhrala miss pretoze som to mal vsadene v stavkovej kancelarii.Islo o slusny balik penazi.Este raz dakujem ale kto vyhra som vedel uz den pred sutazou.Takze dakujem za to ze si sa zucastnila.Si moc pekna ale viac papuskaj :)vela vela stastia pa Dakujem, dufam, ze si peniazky vyuzil mudrym sposobom :) Chcela by som sa tymto vsetkym podakovat za naozaj mile reakcie a uzivajte si tento krasny slnecny den :)))majte sa :)papa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu