Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Mária Pietrová: Pred vysielaním nemám žiadne rituály

Mária Pietrová Zobraziť galériu (16)
Mária Pietrová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Mária Pietrová sa objavuje v reláciách Slovenskej televízie už viac ako dva roky. Diváci ju poznajú ako moderátorku Ranného magazínu, či z relácie Môj najmilší hit. Málokto o nej vie, že je veľkou fanúšičkou športu.

„Šport ma bavil najviac. Mám k nemu blízky vzťah rada ho sledujem. Raz by som sa športu chcela venovať,“ prezradila začiatkom decembra 2007 v relácii Zmenáreň. To však ešte netušila, že o pár mesiacov sa jej splní sen a bude moderovať hlavnú športovú reláciu STV Góly-Body-Sekundy.

K moderátorskej práci sa dostala podľa vlastných slov úplne náhodou, keď jej kamarát dohodol kasting v televízii a zobrali ju. Za svoju sexi postavičku vďačí predovšetkým tvrdej drine vo fitku. „Športu sa venujem odmalička, od troch rokov som chodila na gymnastiku. V súčasnosti rekreačne lyžujem, hrávam tenis a v lete sa korčuľujem na hrádzi,“ prezrádza tajomstvo úspechu mladá moderátorka.

No postava a príjemný vzhľad nie je podľa nej jediné, čo športovú moderátorku robí výbornou. „Žena na obrazovke v športovom spravodajstve môže byť spestrením, ale musí presne vedieť, o čom divákov informuje,“ tvrdí Pietrová.


Mária Pietrová pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Mária Pietrová bola online na Bleskovkách!

Rozhovor

13:58:45 - otázka od: Danka Poprad Ahoj Majka, veľmi Ti fandím, pôsobíš veľmi milo, skromne, prirodzene, no proste veľmi Ti to svedčí na obrazovke... Držím palčeky, a ak je to možné, tak sa vyhýbaj bulváru ako sa len dá, aby Ti nezničili úplne súkromie... vlastne aby si sa nepreslávila rôznymi škandálmi, ako jedna umelá blondína z konkurenčnej TV :D ale preslávila svojou prácou,,,, veď pomaly ďalej zájdeš, myslím že je to Tvoj prípad.. Tak sa drž a ostaň taká aká si.... Veľa úspechov a pekný zvyšok dňa Ahoj Danka, ďakujem veľmi pekne za tvoj odkaz:) budem sa určite snažiť prezentovať čo najviac prácou, pretože žijem z nej a nie z bulváru. Držím palce aj tebe. pa

14:13:28 - otázka od: Lenka Ahoj Majka,drzim ti palce v novej ulohe moderatorky sportu,velmi ti to pristane, si mila,sympaticka kocka, ktora je verim ina ako ostatne blondave zlatokopky v inych televiziach. Drzim palce nech sa dari. Leni, dakujem!!!:o)

14:13:28 - otázka od: Tomas Baksay Cauko,chcel by som sa spytal, v akom znameni si sa narodila ? Som Baran:)

14:13:28 - otázka od: Kaspi Ahoj aku skolu mas vystudovanu...?? Vysokú školu múzických umení, odbor filmová produkcia a management

14:13:28 - otázka od: klaudia ahoj... pacilo sa ti prve nakrucanie v sporte??? ake to je? a inak ako sa mas a co rada robis vo volnom case pozdravujem:) a nemas njaku emailovu adresu ak by si dala:) mohli by sme si pisat pa vela stastia kludia Bolo to veľmi príjemné, do poslednej sekundy som síce nemala trému, ale v momente, ako som si tam sadla, tak som ju určite pocítila... :) Vo voľnom čase športujem a rada si pozriem dobrý film, prípadne prečítam nejakú poviedku.

14:18:21 - otázka od: milan Ahoj MAJKA!! Prajem pekný deň. Ktorý zo športov Ti je bližší hokej alebo futbal? P.S: V G-B-S Ti to sekne!!! Prajem veľa šťastia a zdravia MAJKA Najradšej mám tenis a vybrať si medzi futbalom a hokejom sa asi nedá, lebo mám rada oba tieto športy. Veľa šťastia aj tebe:)

14:18:21 - otázka od: Chester0001 najprv, že či ti možm tykat??čo okrem športu taka kočka ešte rada preferuje? Aku destinaciu by si rada navštivila? A na ake športove podujatia rada chodiš,a na ake by si sa rada šla pozriet?? Tykať mi pokojne môžeš :) Okrem športu mám rada aj rôzne koncerty, kino, divadlá... Rada chodím do Viedne na tenisový turnaj, ktorý sa koná na jeseň a v budúcnosti by som sa chcela pozrieť na Ligu Majstrov a hlavne by som chcela vidieť našu hokejovú repre na MS.

14:18:21 - otázka od: PIKO ahojky ja len ze vdaka tebe som zacal pozerat spravodajstvo na stv pretym som tak nepozeral prajem ti vela stastia nadalej a si inac velmy krasna :D To sa teším:) Pekný dník...

14:23:02 - otázka od: Lubo Ahoj. Si krásna žena, šport som sledoval v novinách, ale teraz si už zapnem TV:)Ako tráviš tieto pekné, teplučké dni? Ahoj momentálne som veľa v robote, tak som si ich nestihla veľmi užiť, ale cez víkend to vidím minimálne na nejakú prechádzku:)

14:23:02 - otázka od: Triplespace Asi zacnem pozerat sport na STV... :D Aj ja:)

14:23:02 - otázka od: kristina ahoj....si moc sympatická moderátorka....akú hudbu počúvaš Ahoj, ďakujem:) vďaka Môjmu najmilšiemu hitu som zistila, že máme naozaj pekné pesničky, takže momentálne veľmi rada počúvam napr. Roba Grigorova, ale mám rada aj RnB a hip-hop.

14:35:07 - otázka od: Tomáš z Piešťan Ahoj Mária, si celkom pekná holka. :O) Mám dve otázočky 1.Do piešťan niekedy nechodíš resp bola si niekedy v Piešťanoch ak hej tak kde. 2.Aký máš najradšej šport ? Ďík za odpoveď. TOMÁŠ (PIEŠŤANY) Piešťany sú nádherné mesto, najmä vaša pešia zóna! Zatiaľ sa do Piešťan nechystám, ale mám tam kamarátov, takže možno niekedy v budúcnosti. A najradšej mám tenis, hokej, futbal,..

14:35:07 - otázka od: Jaanisto Ahoj Maria. V sportovych spravach si uplne perfektna. (Samozrejme aj v rannom programe si bola fajn.) Velmi milo si ma prekvapila. Keby bolo na mne, dala by som ti moderovat aj nejake vacsie relacie. Kam sa chodis zabavat? Si z BA? A aku skolu si vustudovala? Dakujem papa Jana z BA Ahoj, ďakujem za komplimenty:) som z Bratislavy, vyštudovala som VŠMÚ a čo sa týka zábavy, dávam prednosť posedeniu s kamarátkami. Ale z času na čas si idem zatancovať. Vyslovene obľúbený podnik nemám.papa...

14:35:07 - otázka od: mimi Gratulujem k novej kariere...otazka z ineho usdka...ako si udrzujete postavu??? (len nehovorte, ze mozte jest co chcete) pekny den a vela stastia a uspechov novej praci:) Ďakujem. určite sa neprejedám a nejem po nociach sladkosti, ale že by som si vyslovene dávala pozor na stravu, to nemôžem povedať. Snažím sa aj veľa športovať, čím si udržiavam postavu. Veľa šťastia aj Vám! pekný deň!

14:35:07 - otázka od: MM Ahoj Majka. Sla by si si so mnou zahrat tenis? Drzim palce v sporte, pocas ostatnych ms v hokeji si bola strasne zlata, preto som rad ze robis sport v stv... Zatiaľ musím veľa trénovať, lebo som začala len pred pol rokom, takže zápas necháme na neskôr:)

14:49:15 - otázka od: adam sarvaš maš svoju stranku mária .adam ahoj. zatiaľ nie, ale už som mi to napadlo.. Este uvidim:)

14:49:15 - otázka od: simca Ahoj!Si strasne super a velmi sa mi páčiš v športovej relácii.Inak ako sa ti páči byť moderátorkou Športu? Ahoj:) ďakujem! Športu som sa venovala od detstva, takže sa teším, že je teraz už aj mojou prácou.

14:49:15 - otázka od: pato Ahoj Majka,ako sa ti pracuje v chalanskom prostredi?Rozummies si s nimi? Ahoj:) Pracuje sa mi tam úplne vynikajúco!:) Všetci moji kolegovia sú veľmi galantní (týmto ich pozdravujem:))

14:49:15 - otázka od: Worm Ahoj Majka... Tvoja volba za redaktorku sportu ma potesila. Musim povedat, ze si ma zaujala uz davno. Najma krasny usmev. Zelam vela stastia. A chcel by som sa opytat, v jednom rozhovore davnejsie si tvrdila, ze tvoj partner by sa mal o seba starat, nakolko ti zalezi na fyzickom vzhlade partnera a nakolko na vlastnostiach? Dakujem Ahoj! Ak mám s partnerom zdieľať život, tak je veľmi dôležité, aby sme si rozumeli a aby som si ho vážila ako človeka. Na druhej strane je dobré, ak sa muž o seba stará.

14:49:15 - otázka od: jani ahoj...horčica alebo kečup ? Cesnakový dressing:)

14:49:15 - otázka od: stano Ahoj. Nemam otazku, iba sklanam poklonu a zelam radost zo zivota. Ostan skormnou :) Ahoj:) Velmi prijemne sa mi čítajú tieto slová.. Sľubujem, že zostanem taká aká som:)

14:54:22 - otázka od: jana Ahoj Maji, napriek tomu ze mas skvelu postavu, mas oblubenu nejaku sladkost, ktorej nemozes odolat? Napriklad cokoladove gnochi?? Janiiiii:)) Dnes sa na ne predsa chystáme!:)))) Teším sa!!! O 17.00 sa vidíme:))) Pozdrav malú Simču:o)

14:58:38 - otázka od: marcel pekný deň prajem...aký je ro pocit pracovať v prime time STV? V akomkoľvek čase som pracovala, vždy som k svojej práci pristupovala velmi zodpovedne. Ale prime time je určite svojský... preto dávam do toho ešte viac...

15:06:12 - otázka od: darka ahoj maria.si velmi pekna a zlata moderatorka.mam ta rada a fandim ti.chcela by som sa spýtat, ci si neuvazovala nikdy sa prihlasit do Miss?alebo sa venovat modelingu?kedze mas taku dobru postavu.dakujem .nech sa ti dari papa Rada robím svoju prácu, takže som nad modelingom nikdy neuvažovala.. Sú o mnoho krajšie dievčatá, ktoré majú na to dispozície.. Darka, pekný den:)

15:06:12 - otázka od: karin ahoj Majka,len ti chcem zablahozelat k splneniu tvojho sna,stat sa sportovou moderatorkou,tak vela uspechov Veľmi si to vážim, ďakujem Vám! Tiež Vám prajem veľa úspechov!!!

15:11:14 - otázka od: Zdeno Gerly Ahoj Majka, pozdravujú ťa tvoje bývalé spolužiačky z SOU odevného v Trenčíne. Ty si to z nás všetkých dotiahla najďalej. Lúbime ťa! Zdenko, určite si fajn spolužiačka!!!!:))) Ale ja som chodila na Gymnázium Ivana Horvátha:o)))) Prajem Ti pekný deň..:o)

15:16:45 - otázka od: Colin Ahoj maria ... si jedna z najkrajsich a najprijemnejsie posobiacich ludi v showbiznise ... Nech sa ti dari ... Chcel by som sa spytat ktory film je podla teba tvoj naj ... Ahoj! Mám rada psychologické thrillery, ale páčia sa mi aj Formanove a Almodovarove filmy.. Tie sú moje naj:)

15:18:56 - otázka od: ola ahoj Majka,aky sport si rada pozries v TV? Ahoj. MS v hokeji a mám rada aj tenisové zápasy..

15:20:49 - otázka od: Šedý Priznaj sa, kedy si bola naposledy pozriet na Horvátke? Mmm.. Veľmi dlho nie, asi je čas napraviť to:))

15:21:51 - otázka od: alf ak mozes tak mi posli na seba ICQ cislo, lebo akosi mi neodpisujes. Ahoj! Nestiham:) ICQ nemam, takže ..

15:24:11 - otázka od: tono kedy sa chystas na hradzu?najblizsie... Hneď ako bude ešte teplejšie a nebude veľmi fúkať vietor:)

15:24:11 - otázka od: Matko Prajem pekny den :-) Ďakujem Maťko, aj Tebe pekný deň:))

15:36:00 - otázka od: Marian Ahoj Majka, začal som pozerať šport na STV odkedy si ho začala uvádzať. Dovtedy som v živote nevidel športové správy na STV. Otázka číslo 1: Chcel som sa ťa len opýtať či by nebolo možné, aby si dávala aj trošku vlastných názorov do športu ako napríklad p.Holý z konkurencie. (určite by ma zaujímal aj tvoj názor na rôzne výsledky či už Slovenských športovcov, alebo klubov) Otázka 2: Sleduješ aj konkurenčné športové správy a berieš tam inšpiráciu resp. porovnávaš? Otázka 3: Budeš ešte uvádzať aj súťaže počas MS v hokeji? (Totižto vždy sme sa tešili aj na prestávky s chalanmi v podniku) Otázka 4: Chceš dlhšie pôsobiť v STV, alebo keby prišla lepšia ponuka prijala by si ju? Otázka 5: Nechcela by si byť aj herečka v neakom seriály, ktoré teraz televízie produkujú? Vopred ďakujem za odpovede. S pozdravom Tvoj obdivovateľ :-) Ahoj:) Takže: 1. Počas 5-6 minút v GBS je dôležité divákov čo najviac informovať o aktuálnych udalostiach zo športu, to je podľa mňa to, čo diváci v prvom rade očakávajú od našej relácie. 2. Mojou inšpiráciou sú moji kolegovia a rada si pozriem aj športové spravodajstvo na CNN. 3. Ak by prišla ponuka na súťaž 5 a pol, tak veľmi rada. 4. Neuvažujem nad zmenou, v STV sa mi páči. 5. Napriek tomu, že pochádzam z filmárskej rodiny, myslím, že herecký talent ma zďaleka obišiel :))))

15:47:32 - otázka od: Palo Ahoj Majka ako zvladaš stres pred vysielanim? Mas nejake ritualy ktore dodrzujes? Toho "stresu" pred vysielaním je čím ďalej, tým menej. Rituály nemám, ani na talizmany veľmi neverím, lebo keby som si ho zabudla, tak by som sa bála, že na mňa minimálne spadne nejaké svetlo v štúdiu:))))

15:47:32 - otázka od: Miro Cau, ktory je podla teba najlepsi hokejista? Zo svetových je to momentálne niekto ako napríklad Crosby, Malkin, Ovečkin ... čaká ich skvelá budúcnosť!

15:47:32 - otázka od: Laci ahoj maji,na com si bola naposledy v kine a s kym??:) Ahoj! S kamarátkou na Americkom gangstrovi.

15:53:47 - otázka od: palo chces neskor skusit aj komentovanie sportovych prenosov? myslim, ze na slovensku to zena este neskusila. Ahoj! Myslím, že keby som na sebe zapracovala, tak o pár rokov by som napr. tenis zvládla. Tento šport ma veľmi zaujíma a vyznelo by to prirodzenejšie, ako keby sa žena snažila komentovať hokej alebo futbal.

16:10:18 - otázka od: peter ahoj maja,,kolko casu ti zaberie priprava na sportove noviny,,dakujem za odpowed a prajem vela stastia,drzim palce pa Ahoj:) Začínam väčšinou okolo jedenástej, cez deň sledujem agentúrne správy zo športu, prípadne nejaké aktuálne športové prenosy. Zo smenárom pracujeme na scenári večerných GBS, ale musím absolvovať aj maskérňu a podobné prípravy:) Ďakujem Vám všetkým za otázky, prajem Vám veľa úspechov a ešte pekný zvyšok dňa!:o))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu