Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mafiáni: Milujeme vianočné žúrky

Peter Batthyány, Igor Adamec a Martin Vanek Zobraziť galériu (7)
Peter Batthyány, Igor Adamec a Martin Vanek

BRATISLAVA - Mafiánske historky – Mafstory je úspešné divadelné predstavenie hercov Petra Batthyányho, Martina Vaneka a Igora Adamca, ktorí sú známi aj zo seriálu Mafstory.

Komédia o slovenskej mafii, ktorá poteší najmä vyznávačov čistého nepolitického humoru pobaví každého. Nahrávka predstavenia vyšla na DVD a CD nosiči.

Herci Peter Batthyány, Martin Vanek a Igor Adamec boli online na Bleskovkách!




Mafiáni originálnym spôsobom pozdravili čitateľov Bleskoviek a zaželali príjemné prežitie vianočných sviatkov:


Rozhovor

10:06:32 - otázka od: Veronika Luptakova Dobry den! Chcela by som sa opytať, či sa bude dneska konat Vase vystupenie Mafianske Historky v Trencine o 20. hod? Ano je to pravda. Mas presne info. Prides, uvidis.

10:08:12 - otázka od: Dipharma Ahojte...Kde dostanem kupit Vase CD,prip.DVD?Inak pozeram Vas kazdu stredu...ste vsetci super...da sa to pozerat aj pocuvat..nie ako niektore nase serialy a sitcomy....Pozdravujem Pipinku Pipinu pozdravujeme aj my. CD a DVD sa da kupit v obchode s cdckami.-:((((

10:09:32 - otázka od: aďka banánko aj s mamičkou ste najlepšííí :)predstavenia som videla všetky ešte mi chýba nové cd ale aj to bude. chalani ste skvelí len tak ďalej :) Dobre:-)

10:09:56 - otázka od: MIRO CHCEL BY SOM SA OPYTAT CI SA UZ DA KUPIT DVD? Ano, da sa, v kazdom dobrom obchode, a dojdi tam

10:10:19 - otázka od: lula Ste supeeeer....konecne dobry humor:) Diky, lula :-)

10:10:41 - otázka od: *kika * ahojte.. prídem sa na vás pozrieť do divadla.. teším sa na Vás... ste fakt dobrý :) sak dojdi, uz cakame

10:11:02 - otázka od: kyjak Heeej, čuj tu, nedame sebe jabluko? tomu ver

10:11:26 - otázka od: Rado Ahoj ,bol by som zvedavý ,čo na vás hovoria skutočný mafiáni:-). Inak ste skvalí. Slovensko je jedna velka rodina :-))

10:11:52 - otázka od: Saška Peter,netúlal si sa súkromne niekedy po Prievidzi? Ano, velmi casto. Chodim tam na fazulovu, do jedneho podniku:-)

10:12:23 - otázka od: jofrééé že napálil som si vaše CD, že aká dobrá vec to je, že Dik. Kopirovanie zabija aj hovorene slovo! Teraz si nas zabil!!! :-)

10:13:04 - otázka od: marta čaute,jednoducha otázka, bude mafstory pokračovať aj v buducom roku a ešte vďaka za každu stredu a veľa uspechov a dobrých nápadov Vdaka aj tebe, marti. :-) Bude, aj vdaka tebe, marti.:-)

10:13:32 - otázka od: Tatranka :) Dobrý děň, chcela by som kúpiť manželovi /aj známym/ lístky na Vaše predstavenie. Kde je to možné??? On Vás miluje a myslím, že by to bol pekný darček pod stromček. Dakujeme manzelovi, sme na zeny:-) treba v ticketportali:-)

10:13:55 - otázka od: Lupka Iba vam chcem zazelat stastne a vesele...vela dobrych napadov a divakov Dakujeme aj tebe, lubka:-)

10:14:16 - otázka od: dominika Dobrý deň vám prjem..nechceli by ste do partie ešte jedného mafiána..nechystáte niečo také..konkurz a tak.. Koho konkretne?:-)

10:14:36 - otázka od: Rocco Bananko, pamatas na tvoj pribeh s lienko-popcornom co si nam porozpraval v Martine?? :D Ne, uz si nepamatam:-)

10:15:01 - otázka od: usaty netopier LOJZO Cafte chalani, mate uz svoj oficialny fan club Mafstory? Ak ano, tak kde a ak nie, tak preco? Urcite dakde je, len o nom nevieme:-)

10:15:29 - otázka od: erik Ja Vás zdravím borci, ako nemá to chybu, bez debaty. Ste super "ty nič nehovor ty ma len lúúúb" a čo silvester, čo plánujete?? Díky Hadzat sa o zem:-)) a co ty budes robit erik?:-)

10:15:55 - otázka od: *kika * he banán.. ako vás mohli napadnúť také scénky? :D Cele to vzniklo na vysosne akademickej pode pod jazykovednym dozorom:-)

10:16:17 - otázka od: mirkanz krtek de si? :) pekne historky z detstva mas mal som pekne detstvo:-)

10:16:35 - otázka od: misko Ahoj ludia z Mafstory :P by ma zaujimalo, kto nam odpisuje :P inac ste dost cooooool my traja:-)

10:16:59 - otázka od: pišta banan,kamarat moj z detstva,ak si to tam na druhej strane ty, tak posli znamenie... a to je ake? :-)

10:18:13 - otázka od: MIRO CHCEL BY SOM SA VAS ESTE OPYTAT CI SA NECHYSTATE VYDAT NA DVD NOSICOCH VSETKY DIELY KTORE BOLI ODVYSIELANE V TELEVIZII? chystame, buduci rok vyjdu najlepsie sceny z mafstory na dvd (bela, banan, milanko)

10:18:50 - otázka od: Tomáš Servuste Mafosi! Kam kua chodite na tie skvele hlody? Koho mata za svoj vzor? Banan, Bela, Milanko: Karola L. Zachara.

10:19:27 - otázka od: tatranka Ďakujem za odpoveď, idem hneď na ticketportal. Nemôžem za to, že Vás má radšej :) /ten manžel). Banan, Bela, Milanko: poslite nam cislo, my sme totizto na zeny :-))

10:19:45 - otázka od: gagoone Peto co s tym elektrobugy pamatam si ta este z istraku to bola skvela doba mam pravdu? Banan: Mas:-)

10:20:07 - otázka od: dominika No poznám jedného týpka..furt vás kuká a tak sa naučil byť taký ako vy..vždy nám niečo dobré trepne..moc sa mu ľúbi banán.. Banan: Tak nech sa mu dari:-)

10:20:57 - otázka od: Mirec Ahojte, chcel som sa opýtať odkiaľ beriete námety na svoje historky. Z vlastnej skúsenosti, alebo mate u seba poradcu, ktorý sa týmto živý??? :-) Všetko dobré... Milanko: Prosim, chcel by som podotknut, ze zivy sa pise s makkym i, dakujem :-))

10:21:38 - otázka od: Dusan Nebojite sa ze co vy na smiech prevracate je asi hola pravda Milanko: hmmm a to je na tom asi to najsmutnejsie.

10:22:20 - otázka od: pomaranc banan mas rad banan :D Banan: Silno:-)

10:22:50 - otázka od: andula chlapci ste fakt dobrý, na predaj Bratislavského hradu sa nedá zabudnúť!!!! (40mil. a keď sa Pipinka zohne dáme 5 dole) Prídete aj do Trnavy? Ako zistím kde a kedy vystupujete? banan, milanko, bela: Na ticketportali

10:23:24 - otázka od: Johny Keby bude dalsie vystupenie v Martine?Bol som na vasom prvom vyst.a slzil som ako maly chalan Milanko, banan, bela: Na jar, a Martin pozdravuje Martin

10:23:51 - otázka od: Maros Zdravim vas, chcel som sa len spytat co vam dnes na obed vari teta Margit... Banan, Milanko, Bela: Seeeeegeeeediiiiin :-)

10:24:40 - otázka od: Peto Ako sa Vam dari chlapci?prajem Vam vela uspechov aj do dalsieho roku!! Banan, bela, milanko: Dakujeme, aj my tebe:-)

10:25:02 - otázka od: Aďa ahojte chlapci chcela som sa opýtať či je možné ojdednať si mafiánov na vianočnú žúúrku? inak ste super Banan, bela, milanko: Milujeme vianocne zurky:-)

10:25:27 - otázka od: Slavka, Olča, Janky Rady vás pozeráme v telke, tešíte sa na Vianoce? Banan, bela, milanko: tesime:-)

10:25:41 - otázka od: Luky Chcel by som len vedieť, prečo spomínate Považskú Bystricu vo Vašej relácii. Ďakujem Banan, bela, milanko: lebo je na ceste do ziliny:-)

10:26:04 - otázka od: milos este som sa chcel opytat banana, co to znamena SÓSO. dakujem Banan: to je prezyvka, lebo ked bol maly tak sosal:-)

10:26:27 - otázka od: halo banan pocuj moij krasny prid do LM cajocky pozret a dame dobry segedin Banan: Cajky mame ja my pri dunaji:-))

10:26:55 - otázka od: snapcase ha servus klapci moji. veete vobec kera bije? Banan, bela, milanko: Neee, keraaaa?:-)

10:27:34 - otázka od: Janka Servus banánko! Kedy pôjdeme na jeden na Zošku? Aj Béla už by si praštil jeden. Ešte nejaké predstavenie v Senci nechystáte? To posledné bolo vypredané - no mám pocit, že okamžite. Banan, bela, milanko: Jasne ze sa chystame, dufam, ze aj na zosku.:-)

10:27:51 - otázka od: korki hello,chlapci nemáte problém pri natáčaní s plynatostou pri tolkom segedíne? Banan, bela, milanko: My na to mame dvorcek:-))

10:28:08 - otázka od: Lubos Dobrý deň chcem sa opítať ci bude dnes dobrý diel Banan, bela, milanko: Bude ten najlepsi:-)

10:28:50 - otázka od: Boris Marek chalaniska,je to nadherne,uz dlho som sa tak nepobavil,ako na vasich predstaveniach.Igorko A.,ked sme sa mlatili na Thalmanke s pokrikom:sagst du,wo sind die Partizanen..ani vo sne ma nenapadlo,ze dokazes takto svoje komicno zurocit.Peto,my chalani zo Sibirskej vieme svoje.drzim vam palce... Milanko: Boris marek? zdravim borisa mareka:-)

10:29:39 - otázka od: Tatranka Dajte z hlavy nejaké predstavenia na budúci rok. Som totiž nemožná, na ticketportali som našla akurát najbližšie predstavenia a to 12.12. /TN/ a 18.12. /BA/. A ako vianočný darček to bude pasé... :( ĎAKUJEM. Milanko: Spravne, v januari oddychujeme, hra sa od februara.

10:30:08 - otázka od: jarda ale ta tetula co hrala v minulej casti bola fakt skvela ako dopadla? bela z nej zobral najlepsie organy? Bela: No, ten najlepsi si odniesla domov:-)

10:30:36 - otázka od: powerhead Milanko, tebe držím zo všetkých síl palce nech sa v tej rodine nevychovancov neskazíííš!!! Milanko: Dakujem, tiez si drzim palce:-)

10:30:56 - otázka od: Lenka Vcera som na Vas bola mrknut, super zabava a perfektne vystupenie. Banan - to sa stale smejes sam na sebe? Banan: Slubujem, ze uz prestanem.:-)

10:31:13 - otázka od: dodo haloo ste tu estee? Banan, bela, milanko: Tu sme, jak si nas nasiel? :-)

10:31:59 - otázka od: ninja Ty počúvaj, ako sa máte? Ste super, hlavne čo sa tých vecí týka, rózumíš? Zdravím všetkých Banan, bela, milanko: ti rozumiiime, my ti ty rozumiiiime ty ty:-))

10:32:27 - otázka od: Maťo Zdravím páni. Pán Vanek hrá skvele alkoholika, jeho postava je moja najobľúbenejšia. (Bez urážky, pán Adamec :) ) Chcem sa opýtať. Tatarka alebo kečup? Bela: Tatarku ani kecup nepijem:-)

10:32:54 - otázka od: hezo A kde je ALino? Banan, bela, milanko: S.O.S.

10:34:05 - otázka od: Mirec Milaaanko, najprv mi odpovedz na otazku. Doučovanie zo Slovenského Jazika si necháme na potom....... Ups, Jazyk sa píše s tvrdým... :-))) Milanko: Uz neviem, co si sa pytal:-)

10:35:15 - otázka od: komanč čaute ,otázka na Banána :Nechcel by si byť prezidentSR ? idú volby .. mafián jak mafián Banan: Na to mame sve lidi:-))

10:35:49 - otázka od: bibendo Banán ty počuvaj a kde mám ten mercédes co som ti pozicau minulý týden há :-) Banan: Rozflakany na kasu, pod si prenho:-)

10:36:32 - otázka od: Andula Banánko kedy nám ukážeš Beátku, musí ťa strašne ľúúbiť .. Banan: Bejaaatka je moje srdeecko, nikomu neukazem, ona je len pre mna:-)

10:37:07 - otázka od: bejátka Bananko krasny,uz ma nelubis?????????????????? Kupis mi na vjanoce prsten s diamantom z lasky...??? Banan: Kolko ich chces?:-) Teraz rusim jendo zlatnictvo:-)

10:37:45 - otázka od: korki chlapci moji, a kdeže ste nechali Prca? Banan, bela, milanko: Prco makka:-)

10:38:21 - otázka od: Cukrík No a dokedy Vas uvidime este v takejto zostave???? Banan, bela, milanko: Este dlho:-)

10:39:08 - otázka od: hezo Ked človek vidí Vás, alebo SOS, má sto chutí zahrať si s Vami. Dá sa to? Banan, bela, milanko: V S.O.S. ano :-))

10:39:35 - otázka od: Kami ahojte... ste uplne super :-) vcera vecer som bola na vasom predstaveni a ako obvykle - nesklamali ste :-) prajem vam vsetko dobre a nech vas tie super napady neopustaju :-) Banan, bela, milanko: Dakujeme ti Kami, nech sa aj tebe dari:-)

10:40:14 - otázka od: RadoPD CIA MAFIA:-))...CHCEL BY SOM SA VAS SPYTAT CI CHYSTATE NEAKE VYSTUPENIE V PRIEVIDZI ALEBO V JEJ BLIZKOM OKOLI?...DIK ZA INFO! Banan, bela, milanko: Chceli sme v Bojniciach, ale kulturak nechcel:-)

10:41:31 - otázka od: Tatranka Takže žiaden lístok na Vaše predstavenie nekúpim, pretože stále neviem, kedy v BA vo februári hráte. Chlapci, prajem Vám do Nového roku veľa úspechov, nápadov a samozrejme veľa zdravia!!! Ste skvelí. Milanko: Zlaticko, ani my nevieme, kedy hrame vo februari, predstavenia sa planuju mesiac dopredu, skus sa pozret po 15. januari.

10:42:47 - otázka od: monika V Leviciach ste boli super. Kedy prídete znovu? Banan, bela, milanko: Pozdravujeme Levice:-)

10:42:58 - otázka od: Ivana A. Prajem pekny den, ja by som iba chcela, ze ste prudko superniii :D Banan, bela, milanko: Prudko diky:-)

10:43:19 - otázka od: Bibendo Chlapi očuvajte a ružomberok nexystáte kuknut Banan, bela, milanko: Chystame, ale nevieme, kedy:-)

10:43:44 - otázka od: tielko sak tu tatranku uz zjedzte.. co furt otravuje? Banan, bela, milanko: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10:44:04 - otázka od: kika Ahoj poslete mne a bratrancovi podpis?????????? Banan, bela, milanko: No, jasnacka:-)

10:45:10 - otázka od: Riso Heejj chlapi a kde Je ali krasnanSKY SILNO UZNAVANY:D...uz sa na vas tesim hosi dufam ze nazabudnete na trnavu pekne vanoce inac prajem:D aj otikovi Banan, bela, milanko: Na trnavu sa neda zabudnut:-)

10:47:22 - otázka od: Barborka Szia mafia! Bananko ty vjes o tom ze mas na Hlavnom namesti nejaky ten stanok s klobaskami? to si prepozical meno alebo tam naozaj budes aj predavat? Banan: Ja mam tolko obchodnych aktivit, ze si nemozem pamatat vsetko:-)

10:48:02 - otázka od: Tatranka Odkaz tielkovi. Tak sa pýtaj ty a k veci. Už ma zjedli, lúčim sa :) Ďakujem za odpovede. Banan, bela, milanko: :-))))))))))))))))

10:48:34 - otázka od: Megan Jerigova Sia mafia, chcela by som sa vás silno opýtať, či budete mať vystúpenie na budúci týždeň v Ovsišti? Inak pozdravujem vás všetkých a prajem veľa úspechov. Mám rada váš sitcom a vždy sa dobre zabavím. Silno pekný deň prajem., Banan, bela, milanko: Silno dakujeme, silno ano.:-)

10:49:05 - otázka od: JAaa Nazdar mafiáani.. ako sa mate?? Este vas to baviii?? Banan, bela, milanko: a vies ze hej? :-)

10:49:48 - otázka od: eric Szervus banan,co na teba hovoria ludia vo Velkom Mederi,tam posluchas?:-)) Banan: Vsade ma miluju:-)

10:50:15 - otázka od: misko Hej ju :D chcem strasne vediet ci sa kamos Vasil bude objavovat v telke v Mafstory :P A inac Bela, tz ozaj pijes nieco abo to mas len ochutenu vodu :D Dakujem :-* Bela: Vodu by som v zivote do ust nedal:-)

10:50:44 - otázka od: maja Caute, ste super, na tom dvd su vsetky casti mafstory?? ja by som chcela vsetky. Banan, bela, milanko: DVD je predstavenie, tv casti vyjdu buduci rok.

10:52:59 - otázka od: kika co je s otikom teta margit ho nespomina Banan: Otik je na turne:-)

10:53:33 - otázka od: eleniaka erika Je pravda, že bude hosťovať v mafstory aj Harrison Fiat?? A čo je pravdy na tom, že Banán bude bojovať s Tyranosaurom? Komisár Rex vraj bude vládnuť jedným prsteňom. Keby sme sa nevideli, tak vám prajem pekné svitaky a veľa vody! Banan, bela, milanko: Stastne a vesele, peknu letnu dovolenku:-)

10:54:04 - otázka od: Stinpy No co chlapci, dobre je? Vanocna naladicka a darceky nakupene. Joj velice ste dobri, tak velice vam dakujem v mene celej mojej rodiny za vasu relaciu hu-mo-ris-tic-ku. Nech sa vam dari a nechyba inspiracia na dalsie a dalsie pribehy :-) bela: Dakujeme, ja uz mam nakupene:-)

10:54:34 - otázka od: DerObst cau banan, jak sa dnes spalo v noci? Banan: Dobre, velmi dobre:-)

10:55:19 - otázka od: Katka z Irska Caute,ste uzasni,perfektni,najlepsi!!!Nelutujem,ze sme investovali do UPC a vieme vas pozerat aj v Irsku!Najviac sa mi paci Aliho vyraz : co ste vy kompletne drbnuti? Alebo Bananov: nech vidia,ze na to mame!Drzim palce,nech mate stale humoru nadostac.Pusa od Katky Banan: Pozdravujeme irsko, a ked nas nastvete, mozno prideme aj niekedy za vami:-)

10:56:18 - otázka od: ala Ahojte, nebudem vam tu obkecavat aki ste super - sak dobre sa chvali samo. Len by ma zaujimalo, preco ste Pipinu - Martina Vaneka vymenili v Maf Story za Gabiku Dzurikovu? Gabika je cool! Banan, bela, milanko: No pretoze je kuuul :-))

10:57:16 - otázka od: miro zm chcem sa spytat, ci nemozete nahrat viac necenzurovanych verzii, neskutocne ma to dokaze drzat pri zivote, ked napriklad v noci daleko soferujem Banan, bela, milanko: Mozme, isteze:-)

10:57:43 - otázka od: Hanka Aloha "mafoši",ako sa máte?Poriešili ste už dnes niekoho,alebo je ešte príliš skoro?Ste naozaj skvelí a vďaka neviem komu za Vás!Pekný deN všetkým,aj Pipine:) Banan, bela, milanko: Pozdravujeme pipinu:-)

10:58:36 - otázka od: kamo ste super, len skoda, ze ste museli zmenit slovnik v mafstory v TV. teraz to uz neni ono. Preco ste museli zmenit slovnik. Banan, bela, milanko: Lebo TV, prid do divadla, bude nezmeneny:-)

10:59:23 - otázka od: lubos coze???chalani s mafstory..ja sa vas nehcem nic pitat chcem vam iba povedat ze to robite uplne skvele najlepsie..uplne vsetci ste skveli najlepsi ozran bela este lepsi banan a stou krutou slovencinou ali nema chybu a tak trosku mimo temi pipina ma dobre prsia:)))..tak sa drzte a pokracujte v takom dobrom humore ako doteraz Banan, bela, milanko: Dik:-)

10:59:41 - otázka od: IK Chcem sa spýtať, či meno Ali, vlastným menom Albert je inšpirovaná skutočnou osobou? Poznám totiž Alberta ktorého všetci voláme Ali. Banan, bela, milanko: Tak to je presne ten:-)

11:00:17 - otázka od: JANKA B. Batko: vsetko dobre, MAF STORY TAHAS TY S P.SKLAROM, VSETKO OSTATNE JE TA TRAPNA VATA..SKRATKA PRIZIVNICI:) s pozdravom! PS: teta Margit ti sedi velmi, vidno, ze sa pri nej bavis! Banan, bela, milanko: Pozdravujeme Janku:-)

11:01:31 - otázka od: Madjo Gratulujem k najlepšiemu seriálu na Slovensku.Ale chcel by som vedieť od Banána ako je to na Bejáátku.A nech mi rontgen poradii nejaky chlast na Vianoce.Dííki Banan: Sorry, ale to je sukromna vec, to by mi Bejaatka neodpustila:-))))))) Bela: Daj si okenu, budes mat jedno velke ciste okno:-))

11:02:02 - otázka od: jonko hroško čujte hlopekovia! necete vy ísť zase robiť Kakao? A banán by sa mohol ku vám pridať "Kur.., detičky ako sa máte?" by bol pozdrav :-D Banan: Ty si silno chytry:-)

11:02:26 - otázka od: Marika čo nové pripravujete? Strašne rada sa na Vás pozerám a skutočne ste najinvenčnejší v tom čo robíte.Držím palce a teším sa na 22:00 hod Banan, bela, milanko: Aj my sa tesime a dakujeme:-)

11:03:25 - otázka od: monika Ako prežívate vašu popularitu na ulici? Milanko: Pozrieme sa najprv doprava, potom dolava, aby nas nepreslo auto:-)

11:05:21 - otázka od: ladobobo Tak čítam, že tu máte len samé pozitívne reakcie, to sa fakt až tak veľmi vyhýbate kritike? Nehnevajte sa, ale je choré, aby chlpatý chlap hral ženu a celkovo myslím, že ten váš humor a výraz je o ničom. Vyznieva to tragicky, ako zle to hráte. A ten skok od detí k mafii, no hrôza... Banan, bela, milanko: Presne taaaaaaaaaaaaaaaaaak:-)

11:05:55 - otázka od: furt ten istý milanko je sex symbol .-))) btw. kedy sa stretne banán s tetou margit na obrazovke??? haaaaa? Milanko a bela: Maju spolocnu satnu:-))

11:07:06 - otázka od: pipiak Pre pipinku: Cica, ty jaká si dobrá dneska!!! Joooj, sak pod do mna, banan nehaj tak! ;-) Banan: hmm

11:07:32 - otázka od: Tomas Milanko, mohli by ste si uz potykat s ostatnymi členmi mafianskej rodiny...diky, ste super !!! Milanko: Nemohol:-)

11:07:57 - otázka od: stefi Nehrá s vami náhodou aj herečka,ktorá hrá sestričku Majku v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Ináč je veľmi sexi. Banan, bela, milanko: Bystry usudok:-)

11:12:11 - otázka od: ladobobo Myslím, že keby ste odpovedali aj na negatívne otázky a reakcie, tak by sa to tu oveľa viacej rozhýbalo... A tie vaše odpovede sú dosť krátke a od veci, asi nie ste moc na slová, a potom, že herci :-( Banan, bela, milanko: Ale ladobobo musia byt negativne otazky:-) Banan: Ja uz idem fajcit, majte sa tu vsetci.:-) Bela: Vraj tu zadarmo nalievaju, musim bezat.:-) Milanko: A ja vsetkych srdecne pozdravujem, mam este nejake pracu.:-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu