Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa dvojica detských pesničkárov PACI PAC bola online

paci paci PR článok Zobraziť galériu (6)
paci paci

PACI PAC, to je talentovaná herečka Adriana Pešinová a bývalý gitarista kapely INE KAFE Mário Praženec. Len nedávno odštartovali svoje najväčšie turné po celom Slovensku “Pesničková Encyklopédia”, kde na 25-tich miestach predstavia novú show-ku pre najmenších, s novými kulisami, pesničkami a kostýmami.

Ako vníma PACI PAC prechod z dospelého do detského sveta, sú dnešné deti inak vychovávané v regionóch – je to cítiť  pri vystúpeniach na ich reakciách? Prečo ich oslovila tvorba pre deti, a aké ťažké boli ich spoločné začiatky, pozrite si online rozhovor s nimi pod článkom

Ak by ste ich chceli stretnúť aj osobne, práve v týchto dňoch odštartovali svoje turné “Pesničková Encyklopédia”, ktoré vyvrcholí 30.11. v Bratislave. Prípadne si so svojimi detičkami zaspievajte ich nový singel “PES A MAČKA” alebo ich najväčší hit “Ťapy ťap”. Nenechajte si ujsť s vašimi najmenšími jedinečnú, interaktívnu show plnú zábavy, a zároveň sa vaše deti naučia hravou formou nové slovíčka a výrazy.

Paci Pac
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Paci Pac)

Vstupenky na turné PACI PAC, Pesničková Encyklopédia  kúpite v sieti 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

08.11.2017 11:35 - otázka od Angelika Vratna
Zdravim vas . Bola som s mojimi detmi na vasich vystupeniach a hrozne sme za zabavali. Mojmu Kubkovi sa pacil vas perkusionista myslim ze sa vola Oliver a dcerka Majka zas obdivuje Paci. Chcem sa spytat ci organizujete aj workshop pre deticky kde si mozu svami zablbnut , zahrat na nastroje a podobne, ako som to videla v zahranici? Dakujem a drzim vam palce
Dobrý deň, ďakujeme! Áno aj Oliver je veľmi šikovný, srandista a vynikajúci perkusionista. Workshop zatiaľ nemáme v pláne.Niečo podobné robí haligandia v Košiciach.Ak ste z Košíc, tak sa určite choďte k nim pozrieť. Ďakujeme kamaráti za vaše otázky, lúčime sa s vami a tešíme sa na koncerty,pozrite si zoznam koncertov na predpredaj.sk a prídite sa s vašimi deťmi zabaviť :) Vaši Paci a Pac :)
08.11.2017 11:31 - otázka od kika
Ste super! moje deti vás milujú najviac zo všetkých interpretov, robte také zábavné pesničky ďalej! Tešíme sa na koncert v Trnave!
Dobrý deň Kika, ďakujeme veľmi pekne. Snažíme sa robiť hlavne zábavné pesničky pre deti. Veľmi nás teší takáto spätná väzba. Ďakujeme pekne! Tešíme sa vo štvrtok do Trnavy.
08.11.2017 11:28 - otázka od Gejza Lakatos
dobri teta. mate to te pesnycki aj v romscine? paci sa my ten vas basavel
Dobrý Gejza :) nemáme to v rómštine :) Prídite niekedy na koncert a zažijete bašavel s vašimi deťmi aj bez rómštiny :)
08.11.2017 11:27 - otázka od adel
Ahojte, ste obidvaja velmi symtaticki. Chcem sa opytat ci ste zadani :-PPP
Dobrý deň Adelka, obaja sme momentálne nezadaní :D to ale neznamená že sa s nikým nestretávame :) Bohužial sme pracovne dosť vyťažení obaja. Pac sa snaží čo najviac času tráviť so svojimi deťmi a ja sa snažím vo voľných chvíľach venovať svojim krsniatkam.
08.11.2017 11:25 - otázka od Katka
Dobrý deň, ste veľmi sympatický pán, Mário (Pac). Viete mi povedať, ako to robíte, že stíhate 2 kapely a 2 deti a do toho aj šport?
:D ooo, ďakujem, neviem čo na to povedať :D tak momentálne máme toho trošku viac keďže sme na turné s PACI PAC a čaká ma aj turné s Plus Mínus,chvalabohu sa to dá zvládnuť. Každú voľnú chvíľu sa snažím tráviť so svojimi deťmi. A šport skôr rekreačne, trošku vybiť ten stres a tempo ktoré momentálne máme. Pekný deň.
08.11.2017 11:22 - otázka od Andrejka
Dobrý deň Paci a Pac. Ste skvelí! veľmi sme sa zabavili na vašom vystúpení! obaja to viete s detičkami perfektne, aj váš kolega čo sa prezlieka do kostýmov je fantastický! Teším sa na ďalšie koncerty, kedy budete najbližšie v Bratislave?
Ďakujeme Andrejka! Vážime si to! Máme šťastie na skvelé publikum! ďalší koncert v BA máme 30.11. v DK Dúbravka. Prídite, radi vás uvidíme a spoznáme :)
08.11.2017 11:18 - otázka od anna
Dobry den, vsimla som si ze pac aj boxuje. Boxuje dlho? Dakujeme za vase krasne pesnicky, mala ma najradsej helikopteru :)
Ano, boxuje, kedysi boxoval častejšie, teraz skôr výnimočne , keď potrebuje dať dole pár kíl :D Sme radi že sa malej páčia naše pesničky, ďakujeme!
08.11.2017 11:13 - otázka od tono
byvate v Malinove ? aky su tam susedia?
Dobrý deň Tonko, nie všetci :) V malinove býva Pac :) Ja bývam v Karlovke. A Pac odkazuje že má výborných susedov! Ako sa vraví že susedov si nevyberieš, tak tu ako keby si ich povyberal :D sú veľmi dobrá partia. A majú tam jedného šikovného suseda ktorý rád pomôže kadečo vybaviť a je veľkým prínosom pre susedov :D
08.11.2017 11:11 - otázka od Juro M.
Dobry den, ako ste sa spoznali a dali dokopy toto zoskupenie? :)
Dobrý deň. Kde bolo , tam bolo, bola raz jedna Paci a bol raz jeden Pac. Pac hľadal speváčku, ktorá by chcela spievať detské pesničky a dostal dobrý tip práve na Paci. Slovo dalo slovo a vyskúšali si to spolu v štúdiu. Nahrali pesničku ťapy ťap. Veľmi sa páčila nielen Pacovim deťom, ale aj iným deťom tak sa rozhodli natočiť videoklip. Ten potom zavesili na youtube, a zrazu sa pesnička začala páčiť ďalším a ďaľším deťom. Pribúdali videnia denno denne a tak si povedali že neostanú len pri jednej pesničke a pripravia celý album a natočia DVD. Oslovili kamarátov s kamerami a nakoniec sa im to podarilo. Vyšlo im aj CD aj DVD. Takýto máme príbeh :) A aby sme nezabudli, nebyť Pacovej dcérky Hanky, tak Pac by takéto pesničky nevedel písať :)
08.11.2017 11:06 - otázka od Janka
Dobrý deň, máte veľmi sympatického bubeníka. Včera v Piešťanoch ste ho predstavovali. Má deti?
Dobrý deň, hehe, ďakujeme. Áno, náš bubeník Peter Štenda je veľký sympaťák. Má dve dcérky a je SINGLE! :D
08.11.2017 11:01 - otázka od Diano123
Dobry den, preco boli vase zaciatky tazke, ako sa pise v clanku?:) Nebodaj ste sa hadali? Dakujem
Dobrý deň, kde sa píše o tom prosím? Teraz sme si prečítali článok k online rozhovoru a nepíšu tam nič také. Každopádne, nehádame sa :) Rozumieme si veľmi dobre a tvoríme dobrý tím spolu s našimi kolegami ktorých máte možnosť spoznať na koncertoch.
08.11.2017 10:57 - otázka od Jessie
Dobry den, budu na turne v predaji aj vase CD?
Dobrý deň, áno máte možnosť kúpiť aj CD a DVD na koncertoch.
08.11.2017 10:57 - otázka od Zdenka
Ahojte, plánujete aj spolupráce s inými hudobníkmi ? ak tak kto by to mal byť ?
Dobrý deň, ano, plánujeme. Radi by sme urobili spoločnú vianočnú pesničku so Smejkom,Tanculienkou,Fíhou,Spievankou,Zahrajkom a Jarošom :) Všetkých sme oslovili minulý rok, ale bohužial všetci sú veľmi zaneprázdnení a venujú sa naplno svojim projektom, tak veríme že sa nám to niekedy v budúcnosti podarí. Budeme to skúšať ďalej. Chceli by sme tak podporiť niektorý z charitatívnych projektov tak snáď sa to podarí. Momentálne máte možnosť vidieť na niektorých našich koncertoch našich kamarátov Haničku a Murka, to sú naši "parťáci" a s nimi by sme chceli do budúcna tiež spolupracovať.
08.11.2017 10:53 - otázka od Andrreee
Caute, zivite sa len tymto ci mate aj nejake bokovky? Resp, ake mate skoly/ predosle povolania?:)
Dobrý deň, momentálne nás živí len toto. Ja (paci) mám vyštudované herectvo a môžete ma vidieť aj v niektorých epizódach slovenských seriálov (rodinné prípady, búrlivé víno), hrala som aj v spišskom divadle, momentálne sa na plný úväzok venujem PACI PAC. Pac sa stará o hudbu a texty a predtým pracoval ako dramaturg akvizícií v RTVS a neskôr v Markíze a popritom hrával v kapele INEKAFE.
08.11.2017 10:50 - otázka od Daniel
zaujimalo by ma ci mate vlastne ratolesti a ci piesne zaberaju pri uspavani
Dobrý deň, ano, máme vlastné ratolesti. Resp.PAC má dve krásne malé deti vo veku 2 a 4 roky, takže čerpá inšpiráciu od nich. Či naše piesne zaberajú pri uspávaní posúďte sami :) máme ale skôr zábavné pesničky, pri ktorých sa deti radi vybláznia, ideálne pred spaním a potom unavené skočia sami do postele :D na novom CD ale nájdete aj uspávanky.
08.11.2017 10:47 - otázka od Natt
Zdravím, plánujete hudobnú reláciu pre detičky v ranných hodinách ?
Dobrý deň, momentálne nás môžete vídať na TV RIK, kde beží PACI PAC - Pesničková encyklopédia. Plánujeme aj ďalej formovať náš youtube kanál, k tomu sa dostaneme po novom roku. Chceli by sme sa pravidelne prihovárať deťom práve odtiaľ. Tak sledujte náš youtube kanál alebo facebook alebo instagram a dozviete sa tam kedy prídeme s niečim novým. Pekný deň.
08.11.2017 10:45 - otázka od JAnik
Ahojte Pacinovia! vase pesnicky idu u nas v obyvacke nonstop :) Kde naberate inspiraciu? Mate deti?
Dobrý deň, áno Pac má dve krásne deti a inšpiráciu čerpá hlavne u nich. Nebyť ich tak nie je žiadne PACI PAC :) Vďaka nim robíme to čo robíme a robí nám to neuveriteľnú radosť. Prídite sa pozrieť na niektorý z našich koncertov.
08.11.2017 10:43 - otázka od Alenka
Dobry den, Ako vymyslate texty pesniciek? je niekto z vas pedagog? Dakujem
Dobrý deň, nikto z nás nie je pedagóg. Ja (paci) som vyštudovala herectvo na akadémii umení v BB a pac má dve deti. Čiže čerpáme z našich skúseností a vzťahu k nim. Som krstná mama trom deťom :)
08.11.2017 10:39 - otázka od Martina
kedy bude nové DVD? a nové turné?
Dobrý deň. Nové DVD plánujeme na 2018, chce to dlhšiu prípravu keďže chceme aby kvalitatívne nezaostávalo za takými interpretmi ako sú Spievankovo alebo Fíha tralala. Preto potrebujeme pripraviť čo najlepšie kostými, lokácie a scenár. Pesničkovo pôjde o veľmi pestré DVD.
08.11.2017 10:36 - otázka od Kristína a Kvetuška
Ahojte :) naša malá Kvetka Vás doslova "žerie" sledujeme Vás od Vášho začiatku, z množstva detských spevákov ste ju najviac zaujali Vy. Idete u nás doma od rána do večera :) Želáme Vám aj naďalej veľa úspechov a veľa takých spokojných malých divákov a poslucháčov ako je naša Kvetka :) p.s nebolo by možné zorganizovať taký menší koncertík pre detičky v Rači? Priestori na to sú a určite by bol záujem ;)
Dobrý deň, ano, chceme prísť aj do Rače, naposledy sme hrali u vás na vinobraní a chceme prísť do nemeckého domu. Tak hľadáme volný termín po novom roku. Budeme sa tešiť! Pozdravujeme Kvetku :)
08.11.2017 10:35 - otázka od Rasťo
Kedy bude rocková pesnička s Paci Pac :DD
Bude! :) a bude to už na novom CD, ak ste si všimli tak aj pesnička Ako bola objavená amerika je už v rockovom štýle a pribudne k nej ďalšia , nájdete ich na našom novom CD PACI PAC DEŤOM ktoré vyjde pred vianocami.
08.11.2017 10:33 - otázka od Marcel
Zdravim Vas, chcel by sa opytat. Moja dcera je na Vas "zavisla" :) Este sa len zobudi, sadne si na gauc a zahlasi "PACI" :P Ked jej zapneme pesnicky je cela vyrehlena, najviac sa jej paci Pes a macka, ktorej sa dozaduje slovom "Mnau" :D Problem ale nastava, ked niekde musime ist, resp. vecer ked treba ist do postielky, musime jej vraviet, ze aj ujo pac musi ist spinkat a nemoze hrat cely den na gitare. Neplanujete v buducnosti nejaku pesnicku na dobru noc? :D
Dobrý deň, ano, plánujeme :) na našom novom CD budú 3 uspávanky, takže sa môže vaša dcérka na ne tešiť, chystáme k nim aj nové videoklipy ktoré budú na našom novom DVD.
08.11.2017 10:32 - otázka od Viera Strmeňová
Prosím Vás kedy vyjde Paci Pac nové DVD. Bude to do Vianoc? Mal by to byť pre moju Šárku a Zuzku najkrajší darček. Milujú Vaše pesničky. Pozdravujeme.
Dobrý deň, pred vianocami príde na pulty naše nové CD PACI PAC DEŤOM :) nájdete na nich prespievané hity úspešného detského albumu Peter,Beata a Vašo deťom. DVD plánujeme na ďaľší rok.Potrebujeme na neho dlhšiu prípravu keďže pôjde o najkvalitnejší projekt z našej produkcie.
08.11.2017 10:30 - otázka od Nikola
ano? :)
08.11.2017 10:30 - otázka od Veronika
Dobrý deň prajem,písala som Vám minule správu na FB stránku ohľadom podpiskarty a neviem či ste to čítali kedže som nedostala odpoveď.Skúste sa nato pozrieť a snáď sa to bude dať vybaviť :-) Ďakujem!
Dobrý deň,podpis karty nemáme ale keď prídete na koncert tak dostanete plagátik a radi vám ho podpíšeme. Termíny turné nájdete na predpredaj.sk

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu