Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladá spevácka hviezda Aless bola online

Aless Zobraziť galériu (6)
Aless (Zdroj: predpredaj.sk)

Aless je meno, ktoré pochádza z Piešťan a do povedomia sa dostalo približne pred dvomi rokmi, kedy raper Ego vydal kompiláciu skladieb INÍ, kde malo práve toto vtedy len sedemnásť ročné dievča svoju debutovú skladbu. Mladá talentovaná speváčka a raperka odvtedy nabrala množstvo skúseností a v tomto období vydáva už svoj druhý štúdiový album. Prečítajte si jej odpovede v online rozhovore. Prezradila nám toho o seba viac.

Aless
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Ten prvý uzrel svetlo sveta ešte v roku 2015 a podobne ako v tomto prípade dostal názov, ktorý korešpondoval s vekom autorky. Z aktuálneho projektu s názvom 18 už fanúšikovia mali možnosť počuť aj zopár plnohodnotných skladieb a tie nasvedčujú, že sa skutočne je na čo tešiť.

Aless pred pár dňami predstavila svoj videoklip ku skladbe Rešpektujem, ktorý si môžete pozrieť tu:

Náročné obdobie sa však pre Aless nekončí ani po tom, ako sa album dostane medzi ľudí, keďže ju čaká množstvo koncertov a samozrejme aj rozhovorov, bez ktorých to jednoducho nejde. Ak vás teda zaujíma jej náročná cesta za úspechom, počas ktorej sa jej do cesty postavilo mnoho nástrah, prečítajte si online rozhovor s ňou.

Vstupenky na krst nového albumu Aless kúpite na Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

25.04.2017 11:39 - otázka od Xx
Ako vnímaš stretnutia s fans? Vieš si z nich aj niečo odniesť, silný pocit/emóciu? Požiadal ťa už niekto s fanúšikov o niečo zvláštne, napr číslo na mobil a tak? :D alebo niečo s čím si nerátala? pozval ťa i niekto na kávu alebo tak?
Ako kedy. Na jednej strane to člolveka velmi teší a je rád, že ich má. Na druhej to vyčerpáva ked príde 500 ludi po fotku. No nakonci dňa si aj tak poviem že som vďačná lebo bez nich by som bola nikým. Žiadosti o ruku a tak hahah. :) Bohuzial uz rozhovor konci. Dakujem vsetkym za vase otazky. :) ! Aless.
25.04.2017 11:35 - otázka od aaa
Ako vnímaš slovenskú rapovú scénu čo sa týka žien? Myslíš, že okrem teba a MiniMo má čo ponúknuť alebo v súčasnosti ani nie? Aký je tvoj názor na KlauDiss? Vieš si predstaviť spoluprácu s ňou alebo so Simou?
Zatial je dost mala, neda sa ani nazvať scénou. Mala by čo ponúknuť, no chýba tu dravosť a chuť pracovať. Klaudiss je fajn, technika je sice slabsia ale myslim si, ze ked na nej zapracuje a vypiluje texty je tu konecne mlade dievca s potencialom do buducna. Pretoze to nevzdava a pracuje, co je cenne. Inak babsku scenu nejako nevnimam. Pritom je tu tak vela miesta a priestoru pre baby, snad sa toho niektora chopi. Bolo by skvele vybudovat nieco nove. :)
25.04.2017 11:28 - otázka od Xx
zdravím ťa, čo všetko plánuješ v blízkej dobe okrem koncertov? budeme ťa môcť počuť u niekoho na feate alebo tak? inak v skladbe ZADARA si to dala jak pani, úplne top! len tak ďalej Alesska
Ahoj. Asi oddych, načerpať inšpiraciu na nove texty. Nove klipy, a spoluprace. Urcite ano, no zatial este neviem povedat kde..
25.04.2017 11:25 - otázka od kubo
Ahoj Alessia. Ako to robíš, že si taká pekná? :) Ale iné som chcel :) To čo si povedala o Separovi u Sajfu v lvl lama že sa Ti s nim snívalo že by si ho chcela prebrať Tine si myslela vážne? :)
Hahah, nie. Vsetci si zo seba robime navzajom srandu. :)
25.04.2017 11:25 - otázka od Oskar
Aky más Názor na P.a.t?
Skvele skladby.
25.04.2017 11:10 - otázka od Linda
Ahoj aless chcela by som sa ta opytat ako to vsetko brala tvoja mama a celkovo rodina ze si často mimo domu a si znama. A ako to je vlastne stou tvojou skolou a ako nato tiez reagovali. pozdravujem ta
Ahoj. Mama v hudbe podporovala, začo som vdacna. Urcite sa velmi netesila ked som bola stále na cestách a v štúdiu, no zároveň je podla mna rada, že nebeham po vonku spita a sfetovana bez ambicii do buducna. :) Skola fajn, no ide to pomaly.
25.04.2017 11:08 - otázka od Osi
nebude niekedy ft Rytmus alebo P.a.t alebo Mega M
S Paťom snad v buducnosti ano. :) Mohlo by to znieť fajn.
25.04.2017 11:07 - otázka od jano
Ahoj Aless, kedy ta budeme moct vidiet niekde koncertovat? Diky moc za odpoved
2.6 MMC krst Bratislava 9.6 Prešov Ponorka 16.6 Praha 17.6 Hradec Králové Dalsie terminys novou show coskoro zverejnime :)
25.04.2017 11:06 - otázka od karol
Cauko Aless, si zadana?:))))
ano
25.04.2017 11:06 - otázka od Anavi
Ahoj Aless, budeš v lete koncertovať aj na iných festivaloch než len HHŽ? Plánuješ do budúcna i nejaký track s MiniMo? P.S. si skvelá a držím palce v kariére i v živote :)
Ahoj, určite áno. :) Čoskoro zverejnime terminy. Asi nie.
25.04.2017 11:05 - otázka od Janka
Ahoj Aless, počúvaš aj nejakú inú hudbu okrem hip hopu?
Pocuvam vela akustickych veci, zladenych s elektronikou. Pop, rnb, instrumentalne veci. Hip hop predsa aj tak prameni vo funku a roznych inych zanroch. :)
25.04.2017 11:03 - otázka od Martin
Hi Aless, tvoj novy album niake mena co ti tam budu hostovat, a cim sa bude lisit od albumu 17. Dakujem
Delik, Supa, Majself, Separ. Bude vyspelejsi, technicky ci melodicky. Su na nom kvalitnejsie a rozmanitejsie beaty.
25.04.2017 11:00 - otázka od Tibor
Ahoj Aless, veľmi sa mi páči tvoja tvorba. Budeme ťa môcť vidieť tento rok aj v Košiciach? Určite prídem. Nech sa ti darí.
Verím že počas turné áno. Budem sa tešiť. :)
25.04.2017 11:00 - otázka od X
Ahoj, ako vnímaš haterov? Berieš si z ich slov niečo k srdcu, či pokiaľ nejde o konštruktívnu kritiku, tak to neriešiš?
Zo začiatku som sa o nich zaujimala, čitala komenty a zaoberala sa nimi haha. Ale postupne sa vytratil moj zaujem o nich. Čo je hejter? Pisatel? Anonym ? Nič. Dnes sa smejem a už su to oni, ktori su nasrani. :)
25.04.2017 10:57 - otázka od Robko
Ahoj Aless dosť ma zaujíma nieco z tvojho osobného života napr. taká vec, že či si zadaná alebo nie si, či má u teba šancu chalan bez mange ale zo srdcom. Tvoj album je vážna bomba moc cením.
Som.
25.04.2017 10:55 - otázka od A
Čo ty a seriály? :) Mimochodom, Rešpektujem - veľmi dobrá vec, som zvedavý na album :) Držím palce a nech sa darí.
Dakujeem. V studiu sme si dost isli jednu dobu Griffinovcov, tych mam oblubenych. :)))
25.04.2017 10:55 - otázka od Jozef
Ahoj Aless, aký sen by si si vo svojom živote chcela splniť? :)
Chcem znovu navštiviť Kapské mesto a veľa cestovať. :)
25.04.2017 10:52 - otázka od Patrishia
Ahoj. Si atraktívna a na scénu si prišla v mladom veku. Nemáš negatívnu skúsenosť zo strany producentov, interpretov, organizátorov či iných ľudí z branže, že by sa ťa niekedy niekto pod záštitou istého zvýhodnenia či presadenia snažil dostať do postele? Želám ti veľa úspechov.
Ahoj. Jasné, biznis je v týchto veciach zlý. Treba mať slovo a hrdosť, lacné holky v biznise rýchlo skončia.
25.04.2017 10:49 - otázka od Miloš
Mas fajn postavu... davas si pozor na stravu a udrziavas sa napriklad sportom?
Momentalne som trosku vypadla z cviku no snažím sa pomaly nabehnúť späť na režim. :) Fitko, beh, strava.
25.04.2017 10:48 - otázka od Veronika
Ahoj Aless ! Máš podpisové karty ? Kde je možné požiadať o autogram ?
Mám. Pravidelne robíme projekty, koncerty, či autogramiády. Čiže stačí sledovať stránku a prísť na niektorú z akcií. :) https://www.facebook.com/Aless.Capparelli
25.04.2017 10:47 - otázka od Hmota
Dobrý deň. Uvedomujete si, že v skladbách Vyrastať v dnešnej dobe a Iné hodnoty prejavujete antispoločenské až protištátne názory, ktoré by negatívne mohli ovplyvniť pohľad mladej generácie na svet a spoločenské hodnoty? Za bývalého režimu by vám za takéto hrozil aj trestný postih...
Hahaha, to este neznamena ze byvaly rezim bol spravne nadstaveny. Myslim si, ze deckam treba otvorit oci, aby sa nebali spolocnosti a boli si vedome svojej hodnoty. Trestný postih by mali dostat tí, čo nechajú aby bolo deťom ubližované. Čo dnes ale skôr dostane človek ktorý si ukradne rožok lebo je hladný. Nech sa darí.
25.04.2017 10:43 - otázka od Nika
Jak to že nemáš žiadne kérky??
Chcela by som, mozno coskoro budu.
25.04.2017 10:43 - otázka od Rommário
Ahoj. Nechcem ťa uraziť, ale nepoznám ťa, teraz o tebe počujem prvýkrát v živote a nepamätám sa, že by som niekedy v rádiu alebo na diskotéka počul nejakú tvoju pesničku. Z ženských protagonistiek okolo rapu poznám Tinu a Dominiku Mirgovú, kde je podľa teba chyba, že nerezonuješ v hudobnom éteri tak ako oni?
Myslím, že žiadna chyba nieje. :) Píšeš o interprétkach ktoré posobili/posobia na scene roky. A nie malo rokov. :) Ja som tu dokopy 2 roky a bez telky. Porovnavaj o 5 rokov. :)
25.04.2017 10:40 - otázka od pata hostakova
prijala by si ponuku ucinkovat napriklad v TV show formatu Tvoja tvar znie povedome ak by taka prisla?
Bola by to nová skúsenosť. Myslím, že áno. :)
25.04.2017 10:39 - otázka od Peter
Ahoj, Ako sa dnes máš? Vďaka
Skvele, dakujem ! :)
25.04.2017 10:39 - otázka od Kúlio
zdravím ťa... myslíš si že ľudia si z tvojich textov niečo zoberú aj do reálneho života?... predsa len ktosi môže mať výhrady k tomu že ho o hodnotách, morálke či pohľade na spoločnosť ide poučovať násťročná baba...
Pokial niesu zatrpknuti tak ano. To že je človek mladý neznamená, že nemá čo povedať svetu. Každý ludský pohlad je cenným, či už pozitívne alebo negatívne. V mladom veku, či naopak. Nepoučujem, dávam výpoved. Svoj pohlad na svet, opisujem svoj život.
25.04.2017 10:36 - otázka od Lívia
Čau Aless. Tvoja skladby sú na mňa moc vážne a depresívne. Nemohli by si spievať a rapovať o čomsi veselšom, pozitívnejšom? Napr. o nejakej party kde sa človek poriadne rozbije, o chalanoch, o sexe? :-)
Určite sa planujem zamerat na veselšiu tvorbu ! :) Dakujem
25.04.2017 10:35 - otázka od Mária Bitáková
Dobrý deň slečna Capparelliová, nemyslíte si, že by ste v niektorej so svojich skladieb mohli vzdať poctu prvým slovenským raperom, ktorý v 90. rokoch na Slovensku založili scénu ako MC Erik, Stano Šimor z Morhotronicu, Miška Pašteková, Liba či Bogieman, že by sa vám to ako mladej raperke patrilo?
Určite, ďalší album bude zaručene patriť im. :-)
25.04.2017 10:34 - otázka od Natt
Ahoj, plánuješ vo svojom vzdelaní pokračovať na vysokej škole ?
Pravdepodobne nie, nie je to moj ciel.
25.04.2017 10:34 - otázka od xxx
prijala by si ponuku na natacanie porna?
A ty ? :)))
25.04.2017 10:34 - otázka od pubertiacka
Caves aky sport sledujes?
Futbal..
25.04.2017 10:32 - otázka od kika
ahoj ti si Zamirina sestra?
ano
25.04.2017 10:31 - otázka od Nika
Ahoj Aless,teraz som dopozerala klip Rešpektuj a vyzeráš tam úplne iná.Vlasy teraz parádne,vyspelejšia no proste na nerozoznanie.
Ďakujem ! Nebudem navždy Aless 16. Dospievam hudobne aj osobne. :)
25.04.2017 10:29 - otázka od lolita
Ahoj Aless, povazujes sa za spevacku alebo raperku? Dakujem a čus
Ahoj, snazim sa na slovenskej scene presadit nieco medzi. Radit sa k hip hopu ktory prepajam spevom a melodikou. Spevorap hehe

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu