Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

PACI PAC boli online

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Paci Pac vydali nové CD , finišujú v strižni s DVD a chystajú koncertné turné pre deti, ktoré štartuje už o pár dní. Majú za sebou úspešný rok o čom svedčí platinová platňa za predaj DVD PACI PAC 1 a viac ako 6 miliónov videní na svojom youtube kanáli. Prečítajte si, ako odpovedali na vaše otázky.

Už čoskoro príde na pulty nové DVD s názvom Pesničková encyklopédia a s ním aj turné, ktoré štartuje 17.októbra v Hlohovci. Počas 14 dní navštívia ďalších 12 slovenských miest, kde vystúpia so živou kapelou a detskou tanečnou skupinou Dance Kids.

PACI PAC boli online
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

PACI PAC – To najlepšie deťom TOUR 2016 máte možnosť vidieť v týchto mestách:

PACI PAC boli online
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

 

Vstupenky na všetky koncerty kúpite na 

PACI PAC boli online
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

07.10.2016 12:14 - otázka od Martin
Vy ste hrali v Iné kafe????
áno, PAC hral 9 rokov v IneKafe.
07.10.2016 11:08 - otázka od Zuzana
Aký je ideálny vek pre vaše predstavenie a CD, aby sa deti už nenudili?
Dobrý deň Zuzana, ideálny vek, ťažko povedať, na CD nájdete pesničky aj pre ani nie ročné deti (Pá pá pá,Ťapi ťap) ,ale zároveň aj pre tie staršie (Opica, Papagáj, Slon,Helikoptéra) 3-5 ročné. Na našich koncertoch vidíme hlavne škôlkarov. Čiže ak máte doma jasličkárov alebo škôlkarov, tak sa určite s našim CD nudiť nebudú :)
07.10.2016 11:06 - otázka od Majka
Dobý deň, máte krásne povolania. Kedy ste sa preňho rozhodli?
Dobrý deň Majka. Áno, je to veľmi pekné pracovať s deťmi. Študujem herectvo a venujem sa mu odmalička. Od chodenia na dramatické krúžky, cez divadelné predstavenia a Hviezdoslavove Kubíny až po divadelné predstavenia. A na úlohu PACI ma oslovil PAC vďaka jeho manželke, ktorá ma dobre pozná a vedela o mojom vzťahu k malým deťom. Vďaka tomu teraz spolu tvoríme PACI PAC a robíme radosť deťom z celého Slovenska.
07.10.2016 10:58 - otázka od M.
Paci, ako sa ti páči v Hôrke? :-) M.
Veľmi, je to moje detstvo :) Mám tam krásne spomienky.
07.10.2016 10:57 - otázka od Lubka
Zapojili sme sa do sutaze o vstupenky na vasej facebookovej stranke, kedy budete vyhlasovat vitaza do partizanskeho?
Dobrý deň, každý deň vyhlasujeme jedného víťaza. Dnes vyhlásime víťaza na koncert v Novom Meste nad Váhom. Každý nasledujúci deň vyhlásime výhercu vstupeniek do v poradí ďalšieho mesta, ktoré je naplánované v rámci turné PACI PAC - To najlepšie deťom. Čiže si musíte ešte počkať.
07.10.2016 10:56 - otázka od Andrea
Ktora je vasa najoblubenejsia pesnicka na koncertoch a preco?
Asi to bude Vláčik, pretože vtedy idem k deťom do hľadiska a vytvoríme spolu vláčik, ktorým cestujeme po sále.A pac má za úloho spočítať všetky vagóny a nie vždy sa mu to podarí :) Máme radi kontakt s deťmi a radi sa s nimi hráme počas koncertu.
07.10.2016 10:54 - otázka od Adriana
Ste super! Prídite aj do Banskej Bystrice!
Ďakujeme! Určite sa niekedy vrátime.
07.10.2016 10:53 - otázka od Ivan
Chystame sa s detmi na koncert v Ruzomberku, mame 2 male deti, syncek ma 10mesiacov a dcerka 3 roky. Kolko vstupeniek si mame kupit?
Mali by ste si kúpiť 4 vstupenky. 2 rodičia a 2 deťom. Budete mať tak k dispozícii 4 sedadlá. Čiže budete mať dosť pohodlia pre vás a vaše deti. V prípade že sedadlo dieťa nevyužije, môžete si tam odložiť veci, prípadne využiť priestor na tancovanie. Je to nielen kôli vášmu pohodliu ale aj pohodliu ostatných divákov.
07.10.2016 10:51 - otázka od Maťka a Jurko
Budete hrať na koncertoch aj staré pesničky z prvého DVD?
Áno, budeme hrať hlavne pesničky z nášho prvého DVD a k nim pridáme 3 nové.
07.10.2016 10:50 - otázka od Ivana
Daju sa este kupit vstupenky na koncert vo Zvolene?
Áno, samozrejme, vstupenky kúpite na www.predpredaj.sk
07.10.2016 10:49 - otázka od Miroslava
Dobry den chceli sme si kupit vstupenky na koncert do Noveho MEsta nad Vahom ale na predpredaj.sk nie su, preco? Daju sa este kupit?
Dobrý deň, áno vstupenky sa dajú kúpiť bez problémov. Nie sme Spievankovo ani Fíha Tralala, čiže by ste mali kúpiť vstupenky aj pred koncertom, na mieste. Niekde hráme ale menšie sály, tak je dobré si pre istotu kúpiť vstupenky dopredu, v prípade že by bol koncert vypredaný. Odporúčame ale kúpiť v predstihu. V novom meste nad Váhom si predávajú vstupenky sami, čiže ich kúpite len v pokladni kultúrneho strediska. V ostatných mestách kúpite vstupenky na predpredaj.sk
07.10.2016 10:46 - otázka od Janka86
Prosim kde sa da kupit vase nove CDcko ?
CD Pesničková encyklopédia si môžete kúpiť napríklad vo všetkých predajniach Panta Rhei alebo v našom eshope www.pacipac.sk
07.10.2016 10:45 - otázka od JOZEF77
Preco uz nehras punkrock wayo?
Ahoj, pretože už som dospel, zmenili sa mi v živote priority, mám rodinu a robí mi radosť venovať sa deťom. Paci Pac ma momentálne napĺňa a teší. Je to trošku iné ako účinkovanie v Inekafe ale tá radosť detí je neopísateľná.
07.10.2016 10:44 - otázka od Jana H.
Kedy už budeme môcť kúpiť nové DVD?
Na prelome októbra a novembra. Momentálne sa dokončuje v strižni a následne pôjde do lisovne. V našom eshope si ho môžete objednať už teraz a hneď ako bude na sklade vám ho pošleme.
07.10.2016 10:42 - otázka od zuzkaTN
Dobry den co nas caka na vasom koncerte v Trencine? este sme neboli na vas a nevieme sa dockat :)
Dobrý deň, čaká na vás bohatý pesničkový program PACI PAC, čiže si zahráme a zatancujeme na naše pesničky ktoré poznáte z nášho youtube kanála . Zahráme všetky staré pesničky z prvého DVD a pridáme aj 3 novučičké. Môžete si ich vypočuť na youtube napríklad, tam sme zavesili väčšinupesničiek nech si ich deti môžu napočúvať. https://www.youtube.com/watch?v=8lwmg4V7adw
07.10.2016 10:38 - otázka od kika
dobry den o com bude dvd pesnickova encyklopedia a preco sa tak vola?
Dobrý deň, volá sa tak pretože na DVD predstavíme našu hlavnú rekvizitu - encyklopédiu, v ktorej budeme listovať a rozprávať deťom zaujímavé informácie, ktoré v bežných obrázkových knižkách nenájdu. Preto sa tak volá. A pesničková preto, pretože ku každej téme z encyklopédie si zaspievame pesničku.
07.10.2016 10:35 - otázka od Elinka
tešíme sa na koncert v Šali aj na nové DVD, obľúbili sme si hlavne pesničku vodník Ferko, pretože sa tak volá moj malý brat..ktoý má 3 roky a aj klip sa nám veľmi páči a určite si na túto pesničku s vami radi zatancujeme..aké nové pesničky chystáte? ako vlastne vzniklo Paci-Pac..a prečo ten názov? dakujeeeeme Elinka a Ferko
Ďakujeme, aj my sa tešíme na koncerty! Vodník Ferko patrí medzi naše obľúbené :) Na koncertoch okrem starých pesničiek predstavíme aj tri nové z novučičkého CD. PacPAc vzniklo vďaka PAcovej dcérke Hanke a jeho radosti z hrania pesničiek práve jej. Vďaka tomu vznikla prvá pesnička Ťapi ťap. A preto aj ten názov, pretože o tom spievame v našej najúspešnejšej pesničke. Pozdravujeme Elinku a Ferka.
07.10.2016 10:32 - otázka od THE ROCK
Je krasavica stekliva na chodidlach
Ano :)
07.10.2016 10:32 - otázka od Veronika
Ahojte!Aj keď nemám deti ale Vás poznám tak keď raz budem mať deti tak určite si budeme fičať na Vás!To zariadím :-) Čiže to podpísané CD môžete kľudne mne poslať nech mám prichystané dopredu :-D :-D Ale nie pozdravujem Vás a nech sa Vám naďalej darí ako doteraz!
Ďakujeme! Možno práve vám pošleme naše nové CD :)
07.10.2016 10:31 - otázka od Veronika
Ahojte,prečo ste len dvaja?ale inak ste strašne dobre zohratá dvojica nemáte chybu!
Ahoj Veronika, na DVD sme dvaja ale na koncertoch sme štyria. Máme ešte klávesáka a trúbkara v jednej osobe a perkusionistu.Čiže na pódiách nás uvidíte štyroch.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu