Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Výkonný riaditeľ Štúdia L+S Pavol Danišovič bol online!

Pavol Danišovič
Pavol Danišovič

BRATISLAVA - V bratislavskom Štúdiu L+S sa už po osemnásty raz koná populárny Festival českého divadla. Do 27. novembra si môžu slovenskí diváci vybrať z niekoľkých titulov pražských i mimopražských divadiel.

Na scéne sa predstavia také mená ako Karel Heřmánek, Stanislav Zindulka, Oldřich Vízner a mnoho ďalších. Na jednotlivé české insenácie, ale aj iné predstavenia divadla, sa môžete 22. novembra od 13.00 h pýtať výkonného riaditeľa Štúdia L+S Pavla Danišoviča.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

22.11.2011 13:32 - otázka od júlia
Dobry den, velmi rada by som sa zucastnila nahravania Particky, no akosi listky su hned vypredane? Preco sa nedaju kupit, resp. ako sa k nim da dostat?
Dobrý deň, Júlia. Mrzím ma, že sa Vám doteraz nepodarilo získať lístky. Sú pravidelne v predaji, skúste prípadne cez Ticketportal. Držím palce. Milí "mailisti", ďakujem za spoločnosť a záujem. Želám Vám všetko dobré a radi Vás uvidíme v Štúdiu L+S. Pavol Danišovič
22.11.2011 13:26 - otázka od Daniela
Pozdravujem. Chysta sa nejaka premiera?
Dobrý deň, v tejto sezóne máme v pláne ešte dve premiéry, ktoré však nechcem zakríknuť... Jedna by mala byť v koprodukcii s Divadlom Bolka Polívku a na tú druhú sa pripravuje pán, ktorému prináleží "L" v názve divadla...
22.11.2011 13:23 - otázka od Miriam a Boris
V divadle je doslova rodinna atmosfera, kedze to nie je velky kolos a k prekvapeniu sme vcera pred predstavenim dostali aj pivecko zdarma :) Diky!
Sme radi, že sa Vám pozdáva naša rodinná atmosféra a budeme ešte radšej, keď nás poctíte svojou návštevou aj inokedy. Aj na pitie sa hádam niečo nájde...
22.11.2011 13:21 - otázka od Jano
Pali drz sa a nedaj sa! J.
Budem sa snažiť a ĎAKUJEM.
22.11.2011 13:21 - otázka od Anna Bagisova
Vcerajsie predstavenie Vratka prkna s Labusom mi zase vratilo chut navstevovat divadlo. Dobry vyber a s priatelkami sme sa dobre pobavili. V L+S sme boli prvy raz. Mate este nejaky tip na dalsie predstavenia, pretoze si chceme taketo divadelne vecery robit castejsie. Dovidenia.
Teší nás, že sme Vám vrátili chuť chodiť do divadla. Tip je jednoduchý, každé predstavenie v Štúdiu L+S stojí za to. Hneď zajtra je napríklad skvelé predstavenie, ale aj tie ďalšie... jednoducho, všetko je na webe: www.studios.sk. Tešíme sa na Vás.
22.11.2011 13:16 - otázka od Jano
Prečo je Štúdio L+S neustále na špici diváckeho záujmu ? Sú tam ozaj špičkové inscenácie a špičkoví umelci ? Asi áno. Pianissimo s p.Lasicom bolo našim oblúbeným programom na Twiste, teraz vraj pokračuje ?
Verím, že to máme brať ako kompliment, takže ďakujeme. Štúdio L+S vďaka jeho dvom hlavným protagonistom nasadilo ľaťku veľmi vysoko, čo je precedens, ktorý sa snažíme udržať. K Pianissiimu.Už druhú sezónu vysielame každú nedeľu o 11.00 na rádiu Viva.
22.11.2011 13:11 - otázka od Eva Mederova
Dobrý deň. Chcela som ísť veľmi na Lábusa, ale bolo vypredané. Sú ešte nejaké voľné vstupenky na festival? Ďakujem. Eva
Dobrý deň, to mi je ľúto, Ypsilonka bola naozaj skvelá, ale ďalšie štyri predstavenia sú ešte k dispozícii.
22.11.2011 13:09 - otázka od Marek K.
Zdravim vas. Som z hudobnej brandze, preto viem, ze ste dlhe roky robil aj sutaz Slavik. Poviem Vam, ze vela ludi a nasich fanusikov sa uz dotazovalo, kedy bude tento rok. Je pravda, ze bude v januari? Ked ano, prilozim aj druhu otazku, ze preco prave v januari? Vdaka za odpoved. Marek K.
Pozdravujem Vás, sme trošku mimo dnešnej témy, ale k Sláviku. Voľba na január padla hlavne preto, že môžeme reálne bilancovať uplynulý rok a navyše nie sme v takom mediálnom tlaku, ako tomu býva v decembri.
22.11.2011 13:06 - otázka od Majka z Bratislavy
Dobry den. V piatok som bola na Music a la carte v Studiu S a neviem si to dodnes vynachvalit. Vy ste to uvadzali, zapamatala som si to!Chcela som aj tancovat, ked zacala spievat ta posledna spevacka ale hanbila som sa. Dnes to aj lutujem, ved mohlo byt veselo. Nechystate nejaky muzikal v divadle? Ja by som sa isla hned pozriet.
Som rád, že sme Vás potešili, pokojne Ste mohli aj tancovať, niekto začať musí... muzikál si vyžaduje scénu a tecnické zázemie, ktoré naše "divadielko" celkom neobsiahne. Ale nad niečím podobným uvažujeme...
22.11.2011 13:04 - otázka od Michal Mendak
Dobry den pan Danisovic. Som uz zopar rokov castym navstevnikom Festivalu ceskeho divadla. Som rad, ze sa vas mozem opytat jednu vec. Podla akeho kluca sa vyberaju predstavenia na festival?
Základné kritériá sú dve, jednak hľadáme kvalitné zaujímavé a nové tituly a druhé kritérium je technické, jednoducho predstavenie sa musí do divadla zmestiť...

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu