Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Buranovský, Kalashová a Segment z Talentu boli online: Slávik ich vyviedol z miery!

Na online rozhovor prišli ďalší finalisti talentovej súťaže. Zobraziť galériu (11)
Na online rozhovor prišli ďalší finalisti talentovej súťaže.

BRATISLAVA - Bodovala hudba! Aj z druhého semifinále šou Česko Slovensko má talent mohli postúpiť len tri vystúpenia. Diváci poslali najviac svojich hlasov kapele Segment, druhú priečku obsadil spevák Tomáš Buranovský. Porota sa následne v rozstrele medzi akrobatickou skupinou Vertigo a malou speváčkou Dianou Kalashovou priklonila na stranu detskej súťažiacej. Topky.sk vám prinášajú možnosť vyspovedať všetkých postupujúcich z tohto kola.

Druhé semifinále talentovej šou patrilo hudbe, tancu, ohňovej šou, vzdušnej akrobacii a samurajskému umeniu. Diváci svojimi hlasmi ukázali, že spev ich zaujal najviac. Do finále tak postupujú Segment, Tomáš Buranovský a Diana Kalashová.

Ak ste zvedaví na pocity postupujúcich a zaujíma vás, ako sa budú pripravovať na finálové kolo, môžete sa ich to spýtať. Na vaše otázky vám odpovedia v pondelok o 10:00 v online rozhovore na topkách.

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

14.11.2011 11:14 - otázka od Tereza
Segmenti, na tu komerčárnu se dívám jenom kvůli vám. Jste pořádně charizmatická formace a kvalitativně úplně prvotřídní. Kdybych nevěděla, že jste Češi, podle vaší úrovně bych vás na to nikdy netipla. :) Doufám, že se vám podaří prosadit se natolik, abyste se hudbou mohli živit. Vás jsme tady potřebovali!
Ahoj bohužel uz musíme jít na živy pťenos do JOJky. tak se dívejte... Dekujeme za vaše otazky !!!
14.11.2011 11:13 - otázka od Katka
Segment - včera jsem koukala na CSMT plus a vy jste takové hovada :D s vama musí byt sranda jak sviňa :) jinak držím vám všem palce (vč. Dianky a Toma), ať se daří a věřím že to všichni dotáhnete daleko ;)
Ahoj. Sranda? s náma? ne my jsme naprosto vážní... :-D
14.11.2011 11:13 - otázka od Kajuš... :)
Pre Segment....: chystáte sa koncertovať aj na Slovensku ..či ste ešte nad tým neuvažovali? :) ďakujem...
Ahoj... Ano chystame koncerty i na slovensku...
14.11.2011 11:12 - otázka od Diesel
Tomas mas moju podporu. Vacsinou neuznavam taketo sladucke hlasy v sutaziach ale ty si umelec :)... a neprezradis co budes spievat najblizsie?:)
Vdaka..;)) no este to nie je uplne jasne, ale urcite budem brat do uvahy aj konstruktivnu kritiku poroty. Verim, ze spolocne vyberieme niecio, co budem vynimocne. Pretoze vo finale to vynimocne aj byt musi ;)) V mene vsetkych dakujeme za super otazky, ktore nas potesili a zaroven prijmeli k tomu, aby sme sa este viac zamysleli nad zmyslom nasho posobenia v show i v dalsom hudobnom zivote. Dufame, ze vasa priazen bude trvat aj nadalej a citime davku zodpovednosti, ktora nas bude iste motiovovat do este lepsich vykonov, pretoze vsetci to robime pre jednu vec. Pre fanusika ;))
14.11.2011 11:05 - otázka od lele008
otázka pre dianku: didi čo ti najviac vadilo v čs ma talent? a čo budeš spievať vo finále? Vadí ti jaro slávik s jeho kritickým názorom na deti ? Ako ti ide v škole ?
Ahoj. Vazim si poroty, je to jejich nazor. Nevadilo mi nic, vsechno bylo skvely. Co budu zpivat ve finale jeste nevim a ve škole mi to jde.
14.11.2011 11:03 - otázka od Kej
Segment - ake su vase zaluby okrem hudby?
Ahoj... Zatim jsme tu jen 2 takže Hanz: Fitness, skladba hudby pro orchestry a pod... Luigi: Chovatelství potkanu. :-D
14.11.2011 11:01 - otázka od Lukyn
Segment - gratuluji vám k postupu!! Mám strašnou radost hanzi, že jste to dotáhli tak daleko! (věřím, že je to jen začátek) jinak na finále bych volil The Universe!!!! Pozdravuj ode mě kluky LV :)
Ahojl.... ja ti odpovedel a napsal jsem to asi nekomu jinemu... :-D diky za podporu... Vazime si toho co jsi pro nas delal v zacatcich... :-)
14.11.2011 10:59 - otázka od Bárt
Pánové show byla skvělá. Na Sladech ste byli neskuteční!Do finále bych určitě volila The Universe :)) Fanoušci z KM drží palce :))
Ahoj díky za podporu... v KM se uvidime v utery !!!!
14.11.2011 10:58 - otázka od Renca
Co vam tam dali papat, kde vas ubytovali? :D
Papali jsme všecko mozne a ubytovani jsme byli v hotelu Incheba a dnes v hotelu crown placa.
14.11.2011 10:57 - otázka od Allýk
Segment: Ahoj kluci,chci vám poděkovat za vaší existenci,vaše muzika tu strašně chyběla ;) Doufám,že zavítáte i k nám do Ústeckýho kraje,ty pankáči už mě tu nuděj :) držim palce... Čus,Alča ;)
Ahoj... :-) ,myslim ze určite zavitame.... Diky za podporu :-*
14.11.2011 10:56 - otázka od Lukyn
Segment - gratuluji vám k postupu!! Mám strašnou radost hanzi, že jste to dotáhli tak daleko! (věřím, že je to jen začátek) jinak na finále bych volil The Universe!!!! Pozdravuj ode mě kluky LV :)
Ahoj... diky moc... :-) Vazime si toho co jsi pro nas v začatku udelal... :-)
14.11.2011 10:55 - otázka od Frenky_hudba_je_liek_!!!
Otázky pre všetkých finalistov. Zdravím Vás :) Moja otázka na Vás je, kto bol pre Vás favoritom večera, a keďže Vaše vystúpenia boli o speve a hudbe aké bolo podľa Vás najlepšie hudobné vystúpenie v tohtoročnom Talente ? A taka malá drobnosť, ako reaguje Vaše okolie a známy na Vaše pôsobenie v Talente ? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a prajem veľa úspechov :)
Ahoj. Segment: Fandili jsme diance, je skvela. Vertigo se nam taky moc libily. Okoli reaguje pozitivne. Takze diky :-) Tomas: Okolie nam fandi, prevazne, jasne, najdu sa aj neprajnici, ale kazdy ich ma ;) favorita je urcit tazke. Myslim, ze hudobne cisla su rozmanite a kazdy si pride na svoje..hudba nie je o supereni, ale o vypovednej hodnote a o pocite ktory z toho ide..Dianka: Vsichni sou skveli..;))
14.11.2011 10:49 - otázka od rom
pro vsechny. setkali jste se tvari v tvar shaggym? mate fotky? je hrubej?
Ahoj... fotky nemame ale hrubej asi bude. :-D
14.11.2011 10:48 - otázka od gazda
Boli ste vsetci skvely, nadupaný..Tomáš, si moj favorit !! nádherny hlas...kde si ho nabral ?
Dakujem za kopliment, vymakol som ho vo vypredaji, mal som stastie ;))
14.11.2011 10:47 - otázka od Kej
Otazka na vsetkych - vas najvacsi hudobny vzor je?
Ahoj: Segment: Veskera kvalitni hudba. Od Metallicy pres beyonce az po queen... Dianka: Celine dion, Whitney Houston. Tomas: Michael Buble, Bryan Adams, Celine Dion, Micheal Bolton a dalsi, je ich vela :))
14.11.2011 10:44 - otázka od Zuza
Segment: Kluci jste skvělý, plánujete nějaký koncert v Brně? PS: na finále bych volila Universe, s tím to máte v kapse.
Ahoj... Brno bude ale asi az na novy rok. :-) ale jeste nic na 100proc. neni domluvene !!!
14.11.2011 10:44 - otázka od Michaela
Segment - koho napadla spolupráce s Luigim? Ty housle jsou supr úplně to oživí jen by mohl mít více prostoru jako např v písničce wake up..jinak fandím jste úžasní :)
Ahoj. Napadlo nas to tak ze jsme chteli hosta na jeden koncert do jedne pisnicky a tak jsme si sedli do noty ze jsme spolu uz zustali... Jinak jsme se s luigim potkali ve skole. Na hud. konzervatori v KM. Hanz
14.11.2011 10:42 - otázka od Kitty
Zdravím Segment!! Zajímalo by mě, jak se vám v semifinále vystupovalo? Líbila se vám atmosféra? Jste úžasní a těším se na vaši další tvorbu! :-)
Ahoj, vystupovalo se skvele. Atmosfera byla skvela díky lidem a našim fanoušku. :-) Trošku nas zaskočila ta mlha, to ve scenari nebylo ale jinak to dopadlo pro nas dobre... ale priste to bude lepsi, slibujem """ !!!!!!
14.11.2011 10:41 - otázka od Eva
Segment: Ahoj kluci, díky že jste se přihlásili do ČSMT. Díky této komerci jsem objevila další super českou kapelu. Jen by mě zajímalo, kdo vymyslel ty televizní zbytečnosti jako kruhy v pozadí, mlhu, kostky pro kytaristy a podobné nesmysly. Počítám, že váš nápad to nebyl. Ať žije Rock'N'Roll
Ahoj... Tyhle veci ma v režii režie... :-) Pokud chces slyšet Segment takovy jaky doopravdy je, prijd na koncert... :-)
14.11.2011 10:40 - otázka od Gába
ženuška od Krysiho děkuje a doufá, že ve finále to rozbalíte naplno - teď mi to přišlo na půl plynu - chce to větší vypalovačku klucí;o) fandí vám celá naše škola - mají naslibované samé 1:-))))
Ahoj... diky za podporu !!! No uvidime... Nikdy nevis co od toho cekat... To co jsme hrali ted ma na koncertech velke ohlasy a ted je to zase naopak... uvidime... :-D
14.11.2011 10:38 - otázka od romcula
ste kanci hosani, mam sve problemy ze vcerejsekem, ale to si povime az dojedete...jinak ste famooozni, jen tak dal. libam vas"
Romculo... Nevim co se stalo ale myslim ze je to OK !!!! :-)
14.11.2011 10:35 - otázka od Kej
Segment - prosiiiim ked vydate CD a pojdete na turne urcite pridite aj na Slovensko, a nie len do Bratislavy :P
Ahoj... Na slovensku budeme cobydub. myslime ze nekdy v lednu by to mohlo klapnout !!!! Milujeme Slovenske fanousky...
14.11.2011 10:35 - otázka od Krysi
2 Segment: Pánové!!! Doufám že ve finále to tam všechno zboříte, podpálíte a uděláte bordel jako nikdy!!! - a osobně se přikládním k Universe :) CHA!
Ahoj krysi. Universe ale jen kdyz nam to nazvucis.... :-D cha !!!!! Pozdravuj ženusku
14.11.2011 10:34 - otázka od milovnik hanze a luigiho
pro segment. mate porad radi romcu cihalovyho?
Ahoj. Milujeme ho ||||
14.11.2011 10:33 - otázka od Jaroslav
Zdravím :) ...otázka pre všetkých -čo si myslíte o účinkujúcich zo zahraničia ? Nemyslíte, že v súťaži Česko Slovensko má talent by mali vystupovať len ľudia z našich krajín ?
Ahoj. Segment: Myslime si ze je to zajimave ale nemelo by to byt na ukor jinych učinkujicich, mohli by byt napr. jako hoste. Aby bylo misto napr. pro Patrika G. a pod.... Tomas: v podstate suhlasim so segemtnom, ale na druhej strane je to zaujimave prist do priamej konfrontacie s ludmi, ktori uz bodovali aj vo svete a su spickami vo svojom obore..ja osobne mam rad vyzvy, a to vnimam ako jednu z nich, verime vsak, ze cechoslovaci su lokal patrioti a vo finale to potvrdia..;))
14.11.2011 10:30 - otázka od Rob
Ahoj Dijanka vcera si bola super a vsetci ti tu drzime palce...chcel by som sa ta spitat ze ci uz mas vybratu piesen na finale alebo medzi akymi sa rozhodujes ?
Ahoj, jeste vybiram pisnicku na finale, ale bude to prekvapeni...
14.11.2011 10:29 - otázka od dino
Segment: ahoj kluci, zdraví Vás Kroměříž
Ahoj... v utery v KM !!!!!Diky
14.11.2011 10:29 - otázka od Barunka
Segment: Dloouho jsem Vás neslyšela hrát a fakt jste mě a okolí hooodně mile překvapili :-)) Jste borci a držíme Vám všichni palce! Sestřenka Barča :-)
Ahoj Barčo... predpokladam ze jsi sestrenka ode mne, tedy od hanze... .:-) Tak tedy diky moc a pozdravuj rodinku...
14.11.2011 10:28 - otázka od Mirka
Ahojte všetci :) hlavne zdravím Segment ste jednoducho neopísatelne úžasní. Držte sa a nech sa vám podarí preraziť do celého sveta so svojou úžasnou hudbou...
Ahoj dekujeme moc... :-)
14.11.2011 10:27 - otázka od Kej
Segment (Luigi) - okrem husli vies hrat este aj na iny hudobny nastroj?
Ahoj, trosku hraju na klavir... :-)
14.11.2011 10:27 - otázka od marian.p
Tomas myslis ze ta poslali do finale "12-tky" ktorym kredit kupuju rodicia, alebo zrele zeny preto ze sa im to moc pacilo? nebojis sa podobneho efektu ako v super* ze nastane okolo teba rozruch ako pri tom nasom slovenskom "bieberovi" ?
dakujem za inteligentnu otazku ;)) Od kedy som zacal riesit hudbu, snazim sa ju robit tak aby to malo vacsiu hodnotu, ako len nejake tahy na oko, pre 12 tky. Myslim si, ze moje vystupenia mozu zaujat siroku vekovu skupinu, coho dokazom su aj Luciine reakcie..aj v buducnosti, by som chcel robit hudbu, ktora oslovi sirsiu vzorku ludi, takze uvidime, ci sa to podari, kazdopadne tesim sa na finale i na dalsiu nasu robotku..;)) pekny den..
14.11.2011 10:24 - otázka od sejss
Caute, Dianka ty si bola suprova ale Tomasove vystupenie sa mi moc nepacilo, ale kazdy ma svoj nazor. Segment .... nekomentujem
Dianka: Dekuju moc :-) Tomas: proti gustu ziaden disputat :)) dakuejme za nazor....segment: nekomentujem :)
14.11.2011 10:21 - otázka od Kej
Segment - akymi kapelami sa nechavate inspirovat pri tvorbe vlastnych skladieb?
Ahoj. vším možnym. Pantera, metallica, rammstein, iron maiden a pod... takova klasika... Queen a pod...
14.11.2011 10:19 - otázka od Kej
Segment - kto z vas v kapele je od uplneho zaciatku a kto vam prisiel ako posledny?
Ahoj. Prvni jsem já, tedy Hanz a poslední Luigi :-)
14.11.2011 10:19 - otázka od lele008
čaute, chcem sa opýtať aké to bolo keď sa o vás starali upravovali vás v semifinále? z čoho ste mali najviac strach teda okrem vystúpenia. aký najväčší zážitok máte z čs má talent?Diki Lele
Ahoj pro koho je otazka? Za segment: Máme vlastní stylystky a maskerky. Strach byl samozrejme z nepostupu... :-D A nejvetsi zazitek? Podpora fanousku !!!!!
14.11.2011 10:18 - otázka od petra
co vy a laska? :-)
Ahoj. Nevime pro koho je tato otazka ale za segment: Laska je moc pekná vec... :-)
14.11.2011 10:17 - otázka od kate
Segment: Jen bych vám chtěla pogratulovat za včerejší skvělou show, akorát je škoda, že skrs ten dým nebylo moc vidět.
Ahoj... moc dekujem za podporu... Jo ten dým nás zaskočil uplne stejne jako vás.
14.11.2011 10:15 - otázka od silvia
Tomas, kde sa ti lepsie vystupovalo? V Talente alebo v SuperStar? Cakal si vcera, ze mozes skoncit na druhom mieste?
Kvalitativne a technicky to bolo myslim, ze na rovnakej urovni, co sa tyka produkcie..moj subjektivny pocit bol vsak v talente lepsi, pretoze som sa citil byt istejsi, zrelsi, takze keby som mal odpovedat jednym slovom, tak sa mi lepsie spievalo v Talente :)) A k tomu druhemu miestu, ked sutazis a vies, ze vynalozis maximum na to aby si uspel, potom v kutiku duse veris v to, ze sa to vrati a Tvoja praca bude mat aj ovocie..nepovedal by som, ze som cakal, ze postupim, skor som v to v kutiku duse dufal...
14.11.2011 10:08 - otázka od petra
Segment - podla coho ste si vyberali pesnicku na semifinale? Mate uz nejaku na finale alebo to este len budete riesit?
Vybirali jsme podle toho co se nam libilo a co melo nejvetsi ohlas na koncertech... Na finale jeste nevime presne ale mame tipy... napr. Destiny nebo thne Universe??
14.11.2011 10:07 - otázka od lejka
Dianka si úžasná.....Skromná, milá a nádherná....Držíme Ti palce....Zaslúžiš si šancu vyhrať.....
Dekuji moc... :-)
14.11.2011 10:06 - otázka od zita
Dianka videla si spievat Adelku z prveho semifinale? Ako sa ti pacil jej spev?
Adélka byla skvela, moc jsem ji fandila...
14.11.2011 10:05 - otázka od dana
Ako sa vam celkovo pacilo druhe semifinale? Ako Segment a Tomas vnimali kritiku Jara Slavika?
Ahoj za segment: Trošku nás to vyvedlo z míry, ale jeho kritiku bereme pozitivne a myslime si že si z toho neco vezmem...

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu