Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Finalisti Talentu boli online: Adéla porotcovi Slávikovi neverila!

Adéla Ferencová a Matej Vaník z La Gioia. Zobraziť galériu (14)
Adéla Ferencová a Matej Vaník z La Gioia.

BRATISLAVA - V nedeľu prebehlo prvé semifinálové kolo šou Česko Slovensko má talent. Diváci posunuli do veľkého finále prehĺtača predmetov Stevieho Starra a popovo-operné trio La Gioia. Porota zas rozhodla o postupe malej speváčky Adély Ferencovej. Topky.sk vám prinášajú možnosť vyspovedať postupujúcich. Na vaše zvedavé otázky budú odpovedať v pondelok od 10:00.

Prvé semifinále talentovej šou patrilo deviatim talentom. Z nich tri vystúpenia postúpili do veľkého finále, ktoré sa uskutoční koncom novembra.

Ak ste zvedaví na pocity postupujúcich a zaujíma vás, ako sa budú pripravovať na finálové kolo, môžete sa ich to spýtať. Na vaše otázky vám v pondelok o 10:00 v online rozhovore na topkách budú odpovedať muži zo zoskupenia La Gioia a Adéla Ferencová.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

07.11.2011 11:26 - otázka od marcela
ahoj Adelka :) gratulujem a velmi ti fandim, spievala si bozsky :)kto prisiel s napadom, aby si sa do sutaze prihlasila? kto je tvojim hudobnym vzorom? dakujem marcela
Ahok, dekuji vám!!:-))Do souteze me prihlasil strejda, kterého ste mohli videt na castingu v divadle v Brne.Mým hudebním vzorem je Mariah Carey, Whitney Houston a Adele:-))
07.11.2011 11:24 - otázka od Alexandra
Určite áno, Adelka. Všetko je možné, keď v to veríš! A aj my aj Ty, veríme, že sa na to kozervatorium dostaneš :)Takže už treba iba spievať a spievať a spievať... :)
Určite budu zpívat na dále!!:-))A dekuji vám ješte jednou moc za podporu!!:-))Vázím si toho!!
07.11.2011 11:23 - otázka od arco
Ahojte , Adelka , v prvom rade chcem povedat ze som velmi stastny ze si sa objavila v tomto rocniku . Si pre vsetkych nadhernym prikladom ze zazraky sa deju,cela rodina ti strasne drzime palce a verime , ze ta aj o niekolko rokov uvidime spievat . La gioia .... gratulujem,uz teraz sa tesim co si vyberete pre finale .
Ahoj:-)Moc vám dekuju i za La Gioiu!!:-)
07.11.2011 11:12 - otázka od Nika
Aj La Giogia aj Adelka spievate krásne. Držím vám palce a pevné nervy :)
Dekujeme vám moc.S pozdravem La Gioiga a Adelka!!:-))
07.11.2011 11:08 - otázka od Alexandra
Ešte nám prezraď niečo o sebe. Aké máš sny? Po čom by si túžila? :) Teda, okrem spievania...
Chtela bych se nadále venovat zpevu!!A mím snem je dostat se na konzervator.Doufám, že se mi tento sen vyplní!!:-))
07.11.2011 11:06 - otázka od ada
Adélka, spievaš krajšie ako celá La Gioia.
La Gioia jsou velice dobrí zpevaci preju jim to!!Ale dekuji vám moc za váš nazor:-))
07.11.2011 11:05 - otázka od Eva
Adelka, si krásne a talentované dievčatko. Aj keby si nepostúpila do ďalšieho kola, už si zvíťazila. Držím ti palce aby si naďalej ostala veselým a skromným dievčatkom. Budúcnosť máš pred sebou. Moja otázka je. Nebudú ti tie tvoje spolužiačky tak trošku závidieť ten tvoj úspech?
Ahoj,deľkuji vám moc!!:-)Prála bych si aby mi nezávideli a prali mi to, jen že to se mi asi nesplní.
07.11.2011 11:02 - otázka od Karel Taragoš
Adélko, jsi naše zlatíčko, národní poklad. Cítil ses někdy jako Romka utlačovaná? Prý Tě ve škole šikanovali, chudáčku...Držím palečky.
Jsem polovični romka, ale nikdy jsem se necítila nejak utlacována!!:-)To co psali v novinách bylo zveličeno a to velmi!..S posmeškama od ostatních jsem se setkala, ale ze šikanou ne!!!
07.11.2011 11:00 - otázka od timka
Ahoj Adelka, Ako si sa cítila keď porota vybrala teba do finále ?
Ahoj:-)Neverila jsem tomu, ze bych mohla postoupit dál do finále.
07.11.2011 10:59 - otázka od LuLu
Ahoj Adelka. Ako sa cítiš ako finalistka? PS: Krásne spievaš, včera som ostala ohromená. Veľa štastia, len tak ďalej. :) LuLu
Ahoj, dekuji:-)Po včerejším vystoupení se cítím dobre i když toho bylo moc a jsem unavená, ale stálo to za to jsem ve finále a za to jsem moc ráda!!!:-)))
07.11.2011 10:57 - otázka od alena
Adelka, ako sa ti vystupovalo v priamom prenose? Bola si nervozna?
Byla jsem trochu nervozní, ale vystupovalo se mi moc dobre!Užila jsem si to!
07.11.2011 10:56 - otázka od Alexandra
Ahoj Adelka. Som veľmi rada, že si postúpila aj do finále. Isto sa veľmi tešíš a cela rodina taktiež. Držím Ti všetky palčeky a keby si to aj v tom veľkom boome (finále) nevyhrala, nebuď smutnučká : ) Lebo maš velinánsky talent a zlato v hrdielku a isto o tebe budeme ešte veľa počuť. Želám Ti veľa zdravíčka a šťastíčka do celého života. A ešte sa teda aj niečo spýtam: ČO si si pomyslela, keď si porata vybrala teba a nie toho "dospelého uja" :)? Priznám sa, že som neverila tomu, že Ťa p. Slávik pošle ďalej, ale kedže tak spravil, má u mňa male plus :) PS: Dufam, že vo finále prekvapíš všetkych tak ako včera :) ..papa
Dekuji mockrat!!Taky jsem tomu neverila že mne pan Slavík pošle dál a jsem za to moc ráda!!
07.11.2011 10:53 - otázka od Monika
Ahoj Adelka, velmi ti drzim palceky, si zlate dievcatko! Spievala si super! Aj ked som cakala Mariah Carey, tu mama velmi rada :) ty si si sama mohla vybrat pesnicku do semifinale?? Pozdravujem. Papa Monika
Dekuji vam velmii mockrat.Pisnicku mi pomohla vybrat produkce.
07.11.2011 10:52 - otázka od Tatiana
Ahoj Adelka, nádherne spievaš...Keď vystupuješ vôbec nevyzeráš, ako keby si mala trému. Máš ju? Držím prsty...
Trochu ano mam tremu.Ale kdyz zacnu zpivat tak ta trema odpadne.
07.11.2011 10:50 - otázka od dana
Adelka, koho z poroty mas najradsej?
Vsechny z poroty mam moc rada.Jsou vsichni moc hodni.
07.11.2011 10:47 - otázka od Jarka
Ahojte La Gioia.Ja ani nemám na Vás otázku.Chcem Vám vyjadriť obdiv a poďakovanie,že ste.Držím Vám palce,ste mojim favoritom.
Dakujeme,velmi nas to tesi..drzte nam palce aj nadalej..
07.11.2011 10:46 - otázka od Alila
LA GIOIA: Ako sa k Vám dostanem, ked by som Vás chcela ako prekvapenie pre mojho otca(k narodeninam 66tim)???? Boli by ste ochotní zaspievat aj sukromne????? Držím Vám palce!!!!
Dobry den,myslim,ze by to nemal byt problem..priznavame sa,ze sukromne akcie velmi nerobime,ale kludne sa obratte na nasho managera,ktoreho najdete na webovej adrese..budeme sa tesit
07.11.2011 10:43 - otázka od Lenka
La Gioia- ste užasní, na Slovensku niečo take chyba. Po prvom vzhliadnuti a vypočutí ste sa stali mojimi obľubencami. Bravo, bravo, len tak ďalej držím Vam palce
Dakujeme krasne velmi si to vazime..ano na Slovensku take nieco chybalo a myslim,ze sme vyplnili dieru
07.11.2011 10:37 - otázka od lujza
Ahoj ja by som sa chcela spytat...vase mena zneju tak velmi slovensky, mate aj nejake prezyvky? Ako si hovorite medzi sebou?
Dobry den,ano nase mena zneju slovensky pretoze sme plnokrvni slovaci : -) ..ale aby sme to nezahovarali,mame aj prezyvky..CARLOS,PIEDRO,JOSE..hovorime si tak iba v sukromi a pod prezyvkami nas poznaju,len nasi najbizsi..
07.11.2011 10:30 - otázka od maca
LA GIOIA. Zdravím Vás fešáci. Môžem sa spýtať koľko má najstarší z vás rokov? Vyzeráte veľmi fajn, dobre sa na Vás pozerá :-) Robíte aj nejaké súkromné vystúpenia? :-)
pozdravujeme,najstarsi z nas ma 37rokov..dakujeme,za kompliment budeme sa aj nadalej snazit o vasu priazen.Sukromne koncerty zatial nerobime,ale do buducna nie su vylucene.
07.11.2011 10:28 - otázka od noro
zdravim Vas La Gioia- koho by ste si priali za superov vo finale?Aky je podla Vas najvacsi telent tohtorocnej serie? Dakujem
Za superov vo finale by sme si naozaj priali to najlepsie,co sa podari zo semifinalovych kol vybrat..pre nas je dolezita kvalita a myslim,ze ta v tohtorocnej sutazi je..Velmi drzime palce prave Adelke,ktora je fantasticka.
07.11.2011 10:25 - otázka od viera
otázku nemám,ja len toľko : Váš spev = balzám na dušu..ĎAKUJEME
My dakujeme Vam,velmi nas to tesi.Balzamom na nasu dusu je vidiet co najvacsi pocet fanusikov na nasich koncertoch a dufame,ze s Vami mozeme ratat..
07.11.2011 10:23 - otázka od marcela
Ahojte La Gioia. Stretavate sa vy traja aj v sukromi? Neleziete si obcas na nervy? dakujem a drzim palce. Marcela
Ahoj,stretavame sa samozrejme aj v sukromi..sme dobri priatelia a myslim,ze na tie nervy si obcas lezieme ,ale berieme to sportovo v zapale profesie ktoru robime.
07.11.2011 10:21 - otázka od diana
Ja stale neviem, kto su to ti La Gioia. Ako sa volaju vlastne clenovia?
Tak predovsetkym LA GIOIA znamena Radost a je to z Talianskeho jazyka..Sme trio opernych spevakov ktori spievaju svetovy repertoar a ceskoslovenske skladby opernym sposobom za doprovodu orchestra ..clenovia su Peter Sevcik,Peter Durovec a Matej Vanik.
07.11.2011 10:17 - otázka od simona
La Gioia: ako ste sa vlastne dali dokopy? Koho to bol napad?
napad to bol Petra Sevcika,ktory oslovil najprv Petra Durovca a nakoniec pribudo lMatej Vanik..povodne sme sa v podstate vobec nepoznali aj ked sme o sebe vedeli..bola to stastna volba ...
07.11.2011 10:15 - otázka od Lucia
La Gioia gratulujem, chceli by ste si na javisku dat suboj s il Divom? :) aka je vase najoblubenejsia skladba?
Dakujeme za dobru otazku...urcite by same si s nimi radi zaspievali..nenazval by som to subojom,skor sa stretnut na podiu ako partneri pripadne nejakeho projektu ci televiznej show..pokial myslite skladbu z nasho repertoaru,myslime, ze by to mohla byt LA GIOIA z naseho prveho albumu..je to oblubena pomala balada v talianskom jazyku..
07.11.2011 10:09 - otázka od Radka
La Gioia, velmi som vam drzala palce, ste traja charmizmaticki pani, len tak dalej! Raz hadam budem v prvom rade na vasom koncerte :) Je spievanie aj vasou profesiou alebo ste v sukromnou zivote niecim uplne inym?
Dakujeme..spev je nasim poslanim,profesiou aj laskou...robime to radi a sme vdacni,ze prave my mame tu moznost prostrednictvom hudby oslovovat ludi..Dufame,ze Vas v prvych radach na nasich koncertoch uvidime.. :-
07.11.2011 10:03 - otázka od peter
Dobry den, La Gioia :) Ako vznikol napad robit nieco taketo? a preco ste sa vlastne do tejto talentovej sou prihlasili?
napad vznikol celkom jednoduchu/v kazdej krajine existuje podobne zoskupenie a nas inspirovalo prave to naj Il Divo..prihlasili sme sa v prvom rade z dovodu vaccsej propagacie skupiny..je jasne ,ze v dnesnej dobe sa tazko presadzuje umenie ako take.. my sme to vyskusali a vyslo to..velmi sa tomu tesime
07.11.2011 10:00 - otázka od Andy
Ahojte La Gioia. Ako ste sa dali dohromady? Ako dlho spolu vystupujete? Dakujem, Andy
Ahoj,sme spolu 3roky a fungujeme v tejto zostave od zaciatku..nebolo vzdy jasne ,ci pocet traja bude stabilny a ci bude vyhovovat ,ale sme si sadli aj ludsky aj profesne proste mame z toho radost..
07.11.2011 09:58 - otázka od nada
Otazka pre La Gioia - Zdravim vas a zaroven gratulujem k uspechu. V divadle ste sa vyjadrili, ze vy to mate tak podelene - jeden na muzov, druhy na zeny a treti na deti. Ako ste to mysleli? dakujem
Dobry den.bolo to skor myslene ako zart..v ziadnom pripade to netrerba brat vazne..
07.11.2011 09:51 - otázka od Michaela
Ahojte chlapci z La Gioia, ste mojimi favoritmi. Naaaaadherne spievate a som rada, ze ste postupili. Dufam, ze Vas uvidim ej niekde inde vystupovat. Aj ked milujem modernu hudbu, ako vsetci mladi ludia, Vase CD by som si isla okmazite kupit.... Kraaasne hudba a super napad. Fesaci, drzim Vam palce.
Dakujeme pekne budeme,sa snazit aj nadalej udrzat si priazen fanusikov
07.11.2011 09:49 - otázka od silvia
La Gioia - cakali ste, ze prave vy dostanete tolko hlasov, ze automaticky postupite do finale?
Myslim,ze sme to necakali..ale velmi nas to tesi..

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu