Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dievčatá (6) mal do erotických hier zaučiť ich strýko!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

ZLÍN - Rodičia oboch šesťročných dievčatiek mu dôverovali. Posielali ich k nemu na prázdniny, inokedy sa podujal, že ich postráži. To sa kruto vypomstilo. Obžaloba totiž tvrdí, že podarený strýko (62) svoje netere zneužíval a znásilnil.

Šokujúce udalosti sa mali začať ešte v roku 2004, jednej dievčat mal strýko siahať pod nohavičky. Zverila sa rodičom, tí jej však neuverili. To by predsa nikdy nespravil!

Vlani sa údajne "podujal" aj na svoju druhú neter. Podľa štátneho zástupcu Romana Kafku ju muž v priebehu roka najmenej päťkrát hladkal po holom tele, aj na intímnych miestach. Bozkával sa s ňou a mal ju donútiť, aby sa mu dotýkala penisu.

Podľa otca oboch dievčatiek vyšiel prípad najavo potom, čo sa sestry pri hre bozkávali. Mladšia pritom použila jazyk a tvrdila, že ju to naučil strýko. Potom popísala aj ďalšie detaily. Prečo však nič nepovedala skôr, pýtali sa šokovaní rodičia. Preto, že strýko povedal, že "mamička sa bude veľmi hnevať," odpovedala jedna z dcér.

"Následky môžu byť pomerne závažne," myslí si o dosahu na vývoj dievčat psychologička. Podľa nej je veľmi nepravdepodobné, že by si niečo také vymysleli. Navyše, senior je podľa znalca sexuálne nezrelý, všimol si aj výrazné pedofilné rysy.

Muža vo štvrtok súdil krajský súd v Zlíne, čelí obžalobe za znásilnenie a pohlavé zneužívanie. Vinu odmietol, podľa neho si dievčatá všetko vymysleli, aby sa mu pomstili, že ich nezobral na dovolenku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu