Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Meškali na pohreb, dcérku pochovali bez nich!

Matthew a Michelle prišli o možnosť pochovať vlastné dieťa
Matthew a Michelle prišli o možnosť pochovať vlastné dieťa

CARDIFF - Manželský pár z južného Walesu zostal ohromený po tom, ako prišli na pohreb svojej dcéry s desaťminútovým oneskorením. Pracovník cintorína im totiž oznámil, že ju pochovali bez nich!

Michelle Mahoneyová (24) a Matthew Small (25) sa v osudný deň ponáhľali na pohreb dcérky, ktorá sa už narodila mŕtva. Zdržali sa však v hustej premávke a na cintorín dorazili s niekoľkominútovým meškaním.

Na ich veľké zdesenie však po príchode na mieste, kde mali dcérku pochovať, zbadali hromadu hliny. Šokovaní rodičia ihneď pochopili, že na nich nikto nečakal a pohreb sa konal bez ich účasti. Matthew pri spomienke na nepochopiteľný postup zo strany cintorína ešte teraz prehltáva slzy.

"Žiadne slová nedokážu opísať náš smútok, ktorý cítime nad stratou našej dcérky. A teraz nám navyše odopreli možnosť dôstojne sa s ňou rozlúčiť. Nemohol som uveriť vlastným ušiam, keď nám povedali, že na nás nepočkali," povedal Matthew.

Pohreb zorganizovala nemocnica, v ktorej mladá žena rodila. Jej hovorkyňa uviedla, že Matthewovi volali, aby mu oznámili dátum a miesto konania poslednej rozlúčky. Podľa nej rodičia svoju účasť na smútočnej ceremónii nepotvrdili, Matthiew však namieta a tvrdí, že im oznámil opak. 

"V ten deň husto snežilo, preto sme meškali. Keď sa tak veľmi ponáhľali, mohli zavolať Matthewovi a spýtať sa, či prídeme. Mali predsa jeho číslo," dodáva zronená Michelle.

Predstavitelia pohrebného ústavu si chybu uvedomili a za nedorozumenie sa ospravedlnili. Pre pár ešte v ten deň usporiadali symbolickú rozlúčku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu