Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po hádke kvôli výkalom ju policajti zbili a zatkli!

Ann Stanczyková po útoku Zobraziť galériu (2)
Ann Stanczyková po útoku

NEW YORK - Poľská imigrantka žijúca dlhé roky v USA nedávno na vlastnej koži pocítila "prívetivosť" tamojších mužov zákona. Po tom, čo odmietla pozbierať z chodníka výkaly iného psa, ju policajti nešetrili a pri zatýkaní ju bili hlava nehlava!

Ann Stanczyková (49) minulý rok na Deň vďakyvzdania venčila v blízkosti svojho domu teriéra menom Psotka. V jednom okamihu k nej pristúpili dvaja policajti a prikázali jej pozbierať fekálie, ktoré neboli Psotkine.

Žena sa však voči tomu ohradila. "Zbadali môjho psa a napomenuli ma, aby som po ňom upratala," tvrdí Ann. "Povedala som im, že Psotka iba "cikala", tak prečo by som mala zbierať výkaly cudzích psov?"

"Samozrejme, že so mnou nesúhlasili a chceli, aby som im ukázala, kde urobila potrebu." Žena sa vtedy usmiala a to príslušníkov polície rozhnevalo natoľko, že na ňu fyzicky zaútočili a následne ju zatkli. "Udierali ma do tváre, pŕs aj do brucha," opisuje agresivitu policajtov Poľka.

Podľa súdnych dokumentov Stanczykovú obvinili zo šírenia nadmerného hluku, keď na policajtov kričala, aby ju nechali na pokoji. Žena sa preto rozhodla kontaktovať Mestský úrad zaoberajúci sa sťažnosťami občanov na newyorskú políciu.

"Chcem chrániť ostatných ľudí. Keď sa to stalo mne, môže sa to stať hocikomu inému," dodáva Ann. Či samotný predmet sporu zaradili medzi dôkazný materiál, nie je známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu