Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nič im nie je sväté: Kopy snehu vykydli na cintorín!

Plot sa pod ťarchou hromady snehu poškodil
Plot sa pod ťarchou hromady snehu poškodil

NEW YORK - Hlúposť mestských pracovníkov niekedy nepozná hranice. Naposledy sa ňou "vyznamenali" zamestnanci údržby v New Yorku, ktorí mali na starosti čistenie mesta po nedávnej snehovej kalamite. Svoju prácu si však zrejme chceli čo najviac uľahčiť, a tak hromadu špinavého snehu vysypali rovno na cintorín!

Pracovníci svojim "nevšedným" prístupom k práci spôsobili na najväčšom židovskom cintoríne v New Yorku značné škody. Ťažký sneh totiž poškodil 21 náhrobných kameňov a železný plot obklopujúci miesto posledného odpočinku. Odpratávači snehu taktiež "pochovali" aj niekoľko áut parkujúcich vedľa cintorína.

"Je to veľmi citlivá záležitosť," hovorí Yana Zhuravelová, ktorej starí rodičia sú na cintoríne pochovaní. "Určite to neplánovali. Keď sa však niečo také stane, očakávate, že niekto vyvodí patričnú zodpovednosť," dodáva Yana.

Správkyňa cintorína Marisa Tarantinová si poškodené náhrobné kamene všimla uplynulú nedeľu. Mestskí úradníci už vyslali na miesto inšpektora, ktorý má prípad prešetriť. Tarantinová však plánuje od mesta požadovať náhradu škody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu