Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Predstierala únos, chcela vedieť, či za ňu manžel zaplatí

Ženu vystopovali v meste Gandia na pobreží Stredozemného mora
Ženu vystopovali v meste Gandia na pobreží Stredozemného mora

MADRID - Chcela sa len presvedčiť, či ju má manžel natoľko rád, že za ňu zaplatí výkupné. Španielka však na svoju ješitnosť doplatila a momentálne sa už nachádza v rukách polície.

Žena sa koncom minulého roka zarážajúcim spôsobom snažila zistiť, na koľko si ju jej muž cení. Tak mu jedného dňa poslala na mobilný telefón fotografiu, na ktorej má zviazané ruky a nohy. V nasledujúcej sms správe od neho "únosca" požadoval 20 tisíc eur ako výkupné a takisto muža upozornil, aby v žiadnom prípade nekontaktoval políciu.

Manžel však varovanie ignoroval, únos oznámil a policajti zahájili pátranie. Do tašky s pripravenými peniazmi vložili sledovacie zariadenie, pomocou ktorého mali vystopovať páchateľa. A to sa aj podarilo; vďaka "ploštici" ženu objavili v nákupnom stredisku na pobreží Stredozemného mora.

Najskôr polícii tvrdila, že ju únosci prepustili na slobodu, potom sa však priznala, že svoj únos nafingovala, pretože potrebovala peniaze na novoročné výpredaje a taktiez chcela vedieť, "čo všetko je pre ňu manžel ochotný spraviť".

Jeden z policajtov prípad okomentoval slovami: "Blíži sa koniec roka a obchody ponúkajú veľké zľavy. Žena to očividne chcela využiť a takýmto spôsobom sa rozhodla prísť k ľahko zarobeným peniazom."

Podobný prípad už krajina na Pyrenejskom poloostrove zažila. V roku 2008 odsúdili niekoľkonásobnú matku na tri a pol roka väzenia za vydieranie, pretože žena neuveriteľných sedem krát predstierala únos vlastných detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu