Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dieťaťu pri zrážke praskla lebka, pomýlili si to s hrčou!

Jordan Beech
Jordan Beech

LONDÝN/BRATISLAVA - Chlapca (8), ktorému auto zlomilo pri zrážke lebku, nevzali do nemocnice. Jeho rodičom privolaní lekári povedali, že utrpel iba rezné rany a modriny. O pár hodín neskôr začal vykašliavať krv.

Jordan Beech zostal otrasený po strete s autom blízko jeho domu v anglickom meste Stroke-on-Trent. Zdravotníci, ktorých k nehode zavolali, jeho rodičom tvrdili, že má len narazenú hlavu. O niekoľko hodín neskôr však chlapec začal vykašliavať krv.

Jordana previezli do nemocnice, kde lekári zistili, že jeho "hrča na hlave" je v skutočnosti dvojitá fraktúra lebky. Bez pomoci mu hrozilo nebezpečenstvo, že upadne do kómy alebo sa udusí zvratkami.

'Vďaka Bohu, že mám ešte stále syna, pretože mohol umrieť. Chcem vedieť, prečo zdravotníci na mieste nezistili, aké vážne sú jeho zranenia. Vždy som si myslel, že pri incidentoch ako je tento, špeciálne ak ide o deti, ich vždy vezmú do nemocnice," povedal Jordanov otec Colin (50). 

Na záchrannú službu už podal oficiálnu sťažnosť. Jej hovorca sa k incidentu kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu odmietol bližšie vyjadriť.

"Dúfam, že sa niečo také už nikomu nestane. Ďalšie dieťa nemusí mať také šťastie ako Jordan," uviedla chlapcova matka (49). Informoval o tom britský denník The Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu