Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Opitý Santa si uľavil v garáži. A nielen to!

Opitý Santa v garáži Zobraziť galériu (7)
Opitý Santa v garáži

NEMECKO – Nie je každý deň nedeľa, mohol si povedať Santa, ktorého v podzemnej garáži v Nemecku zachytila bezpečnostná kamera. Nebolo by na tom nič zvláštne. Mužovi v červenom kostýme s bielymi vlasmi a bradou však presun do výťahu, ktorý bol vzdialený len pár metrov, trval takmer dve minúty!

Po tom, čo neistým krokom vošiel do garáže, sa začal Santov boj s vlastnými nohami. Očividne potužený alkoholom si asi neuvedomil, že nie je na verejných záchodoch, ale priamo uprostred odstavených áut. Bez hanby rozopol rázporok a uľavil si pri najbližšom stĺpe.

Prepletajúc nohami prešiel ďalších pár metrov, na čo sa mu zrejme zakrútila hlava, stratil rovnováhu a ako vrece zemiakov padol na kufor jedného z áut. Hovorí sa, že opitému sa nikdy nič nestane, a tak tomu bolo aj v tomto prípade. Santa sa zdvihol zo zeme, nasadil si čapicu a odhodlal sa prejsť posledných pár metrov k výťahu. To však nebol koniec jeho namáhavej púte.

Ešte krátka zastávka na vyprázdnenie pred nástupom do výťahu. No čo čert nechcel, z výťahu vystúpila nič netušiaca dvojica mladých ľudí. Mladík z páriku zareagoval rýchlo a zmäteného muža v kostýme odstrčil, načo sa opitý Santa opäť ocitol na zemi. Po tom všetkom sa však konečne dopracoval k výťahu a s problémami nastúpil. V každom prípade, veríme, že Santa sa dá do Štedrého večera do poriadku a všetky darčeky roznesie načas.

Opitý Santa


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu