Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zranený z Wetten, dass... nebude už nikdy chodiť

Súťažiaci počas kaskadérskeho kúsku
Súťažiaci počas kaskadérskeho kúsku

NOTTWIL - Nemecký študent (23), ktorý sa 4. decembra vážne zranil v priamom prenose televíznej súťažnej šou Wetten, dass... (Stavme sa, že...), už nikdy nebude riadne chodiť.

Povedal to dnes jeho ošetrujúci lekár na klinike vo Švajčiarsku. Športový gymnasta a príležitostný kaskadér Samuel Koch, ktorý sa stavil, že urobí s pružinami pripevnenými na nohách saltá ponad tri idúce sa automobily, sa vo Švajčiarsku lieči na klinike pre paraplegikov, teda ľudí s ochrnutými dolnými končatinami.

Počas salta ponad auto, ktoré šoféroval jeho otec, zasiahol Samuel prilbou strechu vozidla a zrútil sa na zem, pričom si spôsobil vážne zranenie krčnej chrbtice. "Už nikdy nepovedie normálny život ako vedú ľudia bez zranenia," uviedol vedúci kliniky v Nottwile doktor Michael Baumberger. Dodal, že mladý Nemec "už nikdy nebude riadne chodiť".

Samuela Kocha v Nemecku dvakrát operovali, kým ho previezli do Švajčiarska, kde je stále na jednotke intenzívnej starostlivosti. Lekári potvrdili, že v jeho rukách a nohách sú náznaky paralýzy, uviedli však, že jeho stav je stabilizovaný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu