Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sex v meste? Nie. Sex vo viedenskom metre!

Sex mladej dvojice vo viedenskom metre.
Sex mladej dvojice vo viedenskom metre.

BRATISLAVA/VIEDEŇ – Rakúsko má problém! Náš západný sused rieši veľmi chúlostivú záležitosť v podobe sexuálneho aktu na verejnosti. Priamo na sedadlách linky U1 vo viedenskom metre si dvojica mladých ľudí vychutnáva milovanie pred očami cestujúcich!

Zo záberov je zrejmé, že mladý párik robí skutočne to, čo pre väčšinu ľudí patrí za dvere spálne. Mladík v čiernej bunde so stiahnutými nohavicami svoju partnerku zakrýva, vidno jej len nohy. Prevažne mladí cestujúci sa však dobiedzajúcimi mobilnými telefónmi snažia zachytiť všetko!

Divadlo, ktoré dvojica predvádza, tínedžerov vyburcuje natoľko, že ich smiech postupne prechádza do výkrikov, ktorými povzbudzujú vyvádzajúci párik a popritom si ho veselo nakrúcajú na svoje mobily. Následne sa však viacerí z nich priblížia s telefónmi nebezpečne blízko k mladíkovi, čo ho zneistí a svoju identitu sa snaží zakryť kapucňou na hlave.

Dopravná spoločnosť Wiener Linien zostáva prekvapujúco nad vecou a nemieni vyvodiť žiadne dôsledky. „Nemôžem si spomenúť, že by sa v minulosti stalo niečo podobné. Zamedziť niečomu takému je pre nás však nemožné,“ vyjadril sa hovorca Answer Lang pre oe24.at.


UPOZORNENIE: Video obsahuje zábery sexuálneho charakteru. 

Sex vo viedenskom metre


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu