Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Za nedovolený sex dostali sto rán bičom!

Zbičovaný Bangladéšan
Zbičovaný Bangladéšan

DUBAJ - Milenci, ktorí niekoľko rokov žili v Spojených Arabských Emirátoch, za svoje milostné hrátky kruto zaplatili. Keďže islamské právo Šaría podobné aktivity nezosobášeným párom zakazuje, obom previnilcom udelili trest zbičovaním.

Filipínku, ktorá v Emirátoch pracovala ako chyžná, a jej priateľa pochádzajúceho z Bangladéša navyše z krajiny deportovali.

Na porušenie zákona políciu upozornila majiteľka domu, v ktorom mladá žena bývala. Tá totiž milenca svojej zamestnankyne pristihla, ako vychádza z jej príbytku. Obaja sa neskôr policajtom priznali, že sa intímne stýkali už dlhší čas.

Podľa fotografie je zrejmé, že Bangladéšan si svoj trest už odpykal. Bičovanie na chrbte a nohách zanechalo hlboké rany. Tým sa však jeho trápenie pravdepodobne neskončí; za nelegálny vstup na ženin pozemok totiž čelí ročnému väzeniu.

Moslimské zákony, ktoré uplatňujú aj Spojené Arabské Emiráty, cudzoložstvo odsudzujú. Ak sa ho dopustia Moslimovia žijúci na území krajiny, budú zbičovaní, a v prípade, že sa v Emirátoch nenarodili, aj vyhostení. Pokiaľ zákon porušia obyvatelia iného, resp. žiadneho vierovyznania, úrady ich uväznia a deportujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu