Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Policajtom ničil autá a unikal 80 kilometrov!

Policajná naháňačka
Policajná naháňačka

CLEVELAND - Obyvatelia jedného mesta na stredozápade Spojených štátov boli pred pár dňami svedkami neobvyklej naháňačky. Miestna polícia si totiž "zmerala sily" s vodičom, ktorý im chcel uniknúť na smetiarskom vozidle.

Policajti začali prenasledovať sedemnásťročného tínedžera po tom, ako ukradol smetiarske auto. Na ich výzvu aby zastavil, však nereagoval. Namiesto toho sa pustil do šialenej naháňačky, ktorá sa takmer skončila tragicky.

Mladík obkľúčený viacerými policajnými vozidlami sa snažil uniknúť a v jednej chvíli dokonca do dvoch z nich vrazil. Po niekoľkých desiatkach kilometrov však dostal defekt a skončil v zábradlí popri ceste. Podľa policajných zdrojov pri nehode neutrpel žiadne zranenia.

Tínedžer teraz čelí obvineniam z viacerých trestných činov vrátane vandalizmu, ohrozovania zbraňou (v tomto prípade smetiarskym vozidlom) a jazdy bez platného vodičského preukazu.

Policajný riaditeľ Louis Dirker nad chlapcovým správaním krúti hlavou. "Nechápem, čo ho viedlo k takému činu. Je veľmi divné, že reagoval tak agresívne a vystavil riziku nielen seba a nás, ale aj ostatných obyvateľov."

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu