Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pri oslave narodenín sa zabil skokom z balkóna

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SYDNEY - Tragicky sa skončila oslava 32. narodenín pre Austrálčana, ktorý sa uprostred noci rozhodol skočiť z balkóna na prvom poschodí do bazéna, ale minul ho a rozbil si hlavu o betón. Informovala o tom dnes austrálska polícia, ktorú cituje agentúra AFP.

Muž oslavoval narodeniny s priateľmi na východoaustrálskom Zlatom pobreží. Uprostred nedeľnej noci, keď bola zábava v plnom prúde, sa rozhodol skočiť z balkóna do bazéna, ale minul.

Policajné vyšetrovanie naznačuje, že sa už o podobný kúsok počas noci pokúsil a pristál v bazéne z výšky šiestich metrov; pokus o zopakovanie sa mu ale stal osudným. Policajti sa teraz snažia preveriť informáciu, že niekto z oslavujúcich nahrával skok na mobilný telefón.

Skok z balkóna do bazéna sa v posledných rokoch stal nebezpečnou zábavou prevažne medzi turistami na španielskych Baleárskych ostrovoch. Tomuto trendu nahrávajú videonahrávky na internetovom serveri YouTube. Len v tomto roku si "balconing" v Španielsku vyžiadal šesť mŕtvych a 11 zranených. Prevažne išlo o mladých britských a nemeckých turistov posilnených alkoholom, uviedol spravodajský server Wikipedia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu