Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Chcela sa s ním rozísť, do vane jej hodil kulmu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PLZEŇ - Svojej priateľke hodil do vane elektrickú kulmu. Zariadenie bolo pod prúdom, zapnuté a žena sa práve sprchovala. Prežila len vďaka tomu, že vo vani bolo málo vody. Za pokus o vraždu dnes poslal súd v Plzni muža (50) do väzenia na tri roky, pritom mu hrozil trest až 18 rokov. Muž odmieta, že by skutok spáchal. Priznal len, že ženu vo vani udrel.

Udalosti predchádzala hádka, pri ktorej sa muž od partnerky (44) dozvedel, že sa s ním chce rozísť. Potom za ňou podľa obžaloby vnikol do kúpeľne a so slovami, že bez nej nemôže byť a že ju radšej zabije, vhodil na dno vane kulmu. Žena spotrebič vyhodila, muž ho tam hodil znova. Podľa štátnej zástupkyne sa tam tiež chystal vhodiť aj ďalšiu zapnutú kulmu. Do vane údajne v tej dobe tiež vytekala voda zo zapnutej práčky.

V tej chvíli ju mal muž chytiť pod krkom, udrieť do tváre a zasadiť jej ranu päsťou do brucha. Obžalovaný odmieta, že by kulmy do vane hádzal. Pripustil len to, že partnerku v rozčúlení udrel do brucha. "Vymyslela si to, chce ma dostať mimo svoj okruh," vyhlásil.

Podobným prípadom sa súd v Plzni zaoberal už v minulosti. Pred tromi rokmi riešil kauzu muža z Rozněvíc. Ten v júni 2005 zabil svoju ženu vo vani, jej smrť sa potom snažil zamaskovať ako nešťastnú náhodu, keď do vane vhodil fén. Súd poslal muža do väzenia na 11 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu