Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Učiteľka sa sprchovala so žiačkami a kupovala im dary!

Debbie Lloyd-Jonesová
Debbie Lloyd-Jonesová

BLACKWOOD - Učiteľku z južného Walesu suspendovali na štyri roky za to, že sa pred školským podujatím sprchovala so svojimi žiačkami. Naviac maloletým dievčatám vypisovala esemesky o tom, ako veľmi ich má rada.

Predseda disciplinárnej komisie, ktorá prípad vyšetruje, považuje správanie učiteľky hudby Debbie Lloyd-Jonesovej (29), ktorá sa pred svojimi žiačkami vo veku 13 až 16 rokov vyzliekla do bikín a sprchovala sa s nimi, za "veľmi nevhodné".

"Napriek tomu, že nedošlo k žiadnej sexuálnej aktivite, takéto správanie pokladám za neprijateľné," vyjadril sa predseda John Collins. Na učiteľkin priestupok ho upozornila kolegyňa obvinenej, ktorá ju zazrela v sprchách tesne pred školským koncertom. 

Učiteľka spočiatku tvrdila, že použila mužské sprchy a predtým, ako vošla do miestnosti určenej pre ženy, sa obliekla. Neskôr však priznala, že klamala, stále však trvala na tom, že dievčatá ju nahú nevideli.

Pedagogička údajne svojim žiačkám kupovala aj darčeky ako parfumy, bižutériu a plyšových macíkov a taktiež im mala poslať viac ako tisíc esemesiek. Collins jej chovanie označil za nezlučiteľné s povolaním učiteľa a udelil jej štvorročný zákaz činnosti.

Mladú ženu pred komisiou obhajoval zástupca Národnej asociácie združujúcej ženy učiteľky, ktorý nesúhlasil s vykreslením svojej klientky ako "pedofilnej lesby". Dôsledky tejto nelichotivej nálepky sú pre ženu a jej rodinu "značne zdrvujúce".

Jonesová, ktorá sa prejednávania osobne nezúčastnila, sa momentálne živí ako hudobníčka na voľnej nohe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu