Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Češka s Nemcom unášali a ponižovali prostitútky!

Lenka H. (vľavo) a Andreas G.
Lenka H. (vľavo) a Andreas G.

BERLÍN - Češka s jej nemeckým priateľom podľa obžaloby unášali z Chebu české prostitútky, bili ich a ponižovali. Jednu údajne chceli dokonca zapáliť! O prípade informuje dnešná nemecká tlač. Pár žijúci v bavorskom Selbe pri hraniciach s Českou republikou si k útokom vyberal rómske ženy.

Andreas G. (30) je podľa prokuratúry pravicový radikál, ktorý Rómami opovrhuje, o štyri roky mladšia Lenka H. sama "najstaršie remeslo" predtým prevádzkovala a podľa žalobcu ju k útokom viedla nenávisť k prostitúcii. Dvojici, ktorá sa postavila pred súd v bavorskom Hofe, hrozí až päť rokov väzenia.
        

Na jar sa podľa obžalovanej dvojica minimálne trikrát vypravila na Chebsko, kde muž predstieral záujem o sexuálne služby. Potom prostitútky odviezol na odľahlé miesto alebo do svojho domu, kde ich jeho partnerka napadla bejzbalovou pálkou alebo železnou tyčou, kopala do nich a bila ich päsťami. Pritom ich slovne urážala. Po trýznení nechali vždy svoje obete ísť.
        

V poslednom prípade, ktorý sa podľa vyšetrovateľov udial 28. marca, sa v Chebe zmocnili ženy (24), ktorú odviezli na neznáme miesto. Tam sa musela podľa svojej výpovede vyzliecť donaha, vliezť do kufra auta a ľahnúť si tam na asi päťdesiatcentimetrový hákový kríž položený na dne. Obžalovaná ju vraj pritom nútila, aby o sebe vyhlásila, že je "čierna sviňa". Na konci dvojhodinového ponižovanie jej dvojica údajne ostrihali vlasy a nastriekala obranný sprej do tváre.
        

Práve posledná obeť priviedla políciu na stopu nemecko-českej dvojice, lebo si zapamätala poznávaciu značku auta. Pri domovej prehliadke u obžalovaných objavili vyšetrovatelia niekoľko strelných zbraní a muníciu, z ktorých nelegálneho držania sú tiež obvinení.
        

V utorok pred súdom podľa tlače obaja hádzali vinu na toho druhého. Češka dokonca svojho partnera obvinila, že chcel jednu prostitútku uniesť, poliať ju benzínom a zapáliť. Muž odmietol, že by bol pravicový radikál, iba vraj zmýšľa národne. "Hákový kríž je pre mňa to isté ako kríž v kostole," vyhlásil podľa dnešného vydania denníka Frankenpost.
        

V jeho prípade musí súd rozhodnúť, či sa nebude musieť podrobiť dlhodobej psychiatrickej liečbe, pretože sa u neho podľa posudku odborníka prejavujú ťažké poruchy osobnosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu