Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zmiznutie Aničky (9): Podozrivý nemal šancu uniknúť

Anička Janatková
Anička Janatková

PRAHA - Policajti dnes v pražskej Troji opäť pátrajú po Aničke Janatkovej, ktorá v tejto oblasti zmizla 13. októbra. Do pátracej akcie sa zapojilo sto ľudí. Podľa serveru Tn.cz policajti opäť zadržali muža, ktorý je v tejto súvislosti podozrivý.

Muža (41) zadržali v severovýchodných Čechách. Bolo to na mieste, o ktorom vedeli, že ho často navštevuje, napísal český server.

"Prijali sme také opatrenia, aby nemal šancu uniknúť. Po zadržaní sme ho odovzdali kolegom z Prahy, aby ho vypočuli," uviedol dôveryhodný policajný zdroj tn.cz s tým, že podozrivý muž nekládol odpor. Hovorkyňa pražskej polície Andrea Zoulová túto informáciu nechcela komentovať.

"Príslušníkov v teréne posilnila špeciálna poriadková jednotka, psovodi a príslušníci mestskej polície, naopak sa dnes nezapoja členovia vojenskej polície," informovala Zoulová o pátracej akcii. Oblasť, na ktorú sa dnes pri hľadaní zamerali, nechcela bližšie špecifikovať. Akcia zrejme potrvá až do zotmenia.

Dievča naposledy videli na pražskej ulici Pod písečnou, kadiaľ sa vracala zo školy. Od jej zmiznutia po nej každý deň pátrali desiatky policajtov. Našiel sa však len jej batoh a fľaša s pitím, neskôr v oblasti našli kľúče, ktoré údajne tiež patrili Anne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu