Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vraha svojho dedka hľadajú cez Youtube!

Barry Rubery
Barry Rubery

IRON ACTON - Vnuci Barryho Ruberyho, ktorého zavraždili v apríli tohto roku, ani polroka po tragédii nepoľavujú v snahe nájsť a potrestať vinníka. Najnovšie umiestnili na server youtube video, v ktorom prosia verejnosť o akúkoľvek informáciu, ktorá by pomohla dolapiť dedkovho vraha.

Neznámy páchateľ Barryho (69) brutálne napadol pred jeho domom na juhozápade Anglicka, keď sa okolo jedenástej večer vracal s večere so svojimi priateľmi. Jeho telo našla polícia na druhý deň, pričom obeť pri útoku utrpela rozsiahle poranenia hlavy a nayše mu vrah zviazal obe ruky i nohy elektrickým drôtom. Okrem vraždy má útočník na svedomí aj vykradnutie domu obete.

Podľa vrchného inšpektora Garryho Reevesa polícia na prípade stále pracuje a preveruje dôkazy, ktoré by mohli viesť k chyteniu a usvedčeniu páchateľa. Tamojšia Nezisková organizácia pre objasňovanie zločinov dokonca vypísala odmenu 10 tisíc libier (14 500 eur) pre toho, kto pomôže tento tragický prípad objasniť.

Barryho vnukovi Georgovi strata milovanej osoby zlomila srdce. "Nikdy nepochopím, ako môže niekto niečo také urobiť. Viem, že niektorí ľudia sa dokážu poriadne nahnevať, ale oni zabili nevinného muža."

Vnučka Teri Dee dodáva: "Pokiaľ človek takúto tragédiu nezažije na vlastnej koži, nikdy nedokáže pochopiť bolesť, ktorou prechádzame. Zničilo nám to život a teraz chceme odpovede."

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu