Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na Aničkinom (9) zmiznutí zarába podvodník!

Anna Janatková
Anna Janatková

PRAHA - Prosperujúci biznis si urobil zo zmiznutia malej Aničky Janatkovej muž na internete. Ako informovala televízia Nova, v internetových diskusiách podvodník čitateľom tvrdí, že polícia chce pátranie po Aničke uzavrieť bez výsledku. Potom od nich láka peniaze, aby údajne mohlo hľadanie pokračovať.

"Rodičia Aničky organizujú zbierku na jej ďalšie hľadanie - Podporte ich aj vy. Pošlite sms," klame v diskusiách muž. Zároveň sa stihol pochváliť, že už si tak zarobil 6000 korún.

Peniaze mu ľudia poslali pomocou sms v hodnote 80 korún priamo na účet, z ktorého môže sumu použiť na nákup v internetových aukciách. Prípadom sa už zaoberá polícia, napísal český server lidovky.cz.

Do pátrania po zmiznutej Anne Janatkovej, ktorá sa stratila v stredu 13. októbra v pražskej mestskej časti Troja, sa v nedeľu zapojilo asi 120 ľudí spolu so psami. S príchodom tmy sa policajti stiahli a do pátrania sa majú pustiť znova dnes ráno. K pátraniu sa postupne pripojili tímy vojenskej a mestskej polície, hasičov, záchranárov a lezcov, povedala hovorkyňa pražských policajtov Andrea Zoulová.

Pátranie sa presunulo do oblasti pražskej zoologickej záhrady. "Je vietor, sychravo. Je to náročné," povedala v nedeľu ráno Zoulová. Polícia v nedeľu zadržala bezdomovca, ktorého predviedli na zistenie totožnosti, dodáva český server.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu