Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bezcitná matka prilepila synčeka na stenu!

Chlapček po celý čas plakal Zobraziť galériu (2)
Chlapček po celý čas plakal

NEBRASKA - Pred pár dňami sa na internete objavili šokujúce fotografie, ktoré zobrazujú malé dieťa prilepené lepiacou páskou k stene. Hoci to znie neuveriteľne, tento šialený nápad pochádzal priamo od jeho matky!

Osemnásťročná Jayla Hammová si so svojím priateľom (19) v osudný večer krátili čas pitím alkoholu a fajčením marihuany. V jednej chvíli mladú ženu napadlo, že by bolo celkom vtipné, keby svojho malého syna prilepila k stene. Ešte predtým mu však pre istotu oblepila lepiacou páskou aj obidve ruky. Bezmocný chlapec bol tak niekoľko hodín doslova paralyzovaný.

Matkina krutosť však zašla ešte ďalej. Synovu obľúbenú fľašu na pitie prilepila na stenu tak, aby na ňu nedočiahol a nemohol sa napiť. Plačúceho chlapčeka si navyše aj nafotila a zábery neskôr ukázala kamarátovi.

Ten okamžite zalarmoval políciu, ktorá oboch tínedžerov krátko nato zatkla. Hammovú za trestný čin týrania dieťaťa odsúdili na desať dní nepodmienečne, jej priateľ si za tento, a iné trestné činy, ktoré spáchal v minulosti, odsedí šesť až dvanásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu