Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Oznámil manželke bisexualitu a surovo ju zavraždil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRNO - Počas hádky prezradil svojej manželke, že je bisexuál, a má pomer s mužom. Potom ju v rodinnom obchode s potravinami zavraždil a čin nafingoval ako lúpežné prepadnutie.

Manželke, s ktorou mal polročného syna, muž z východných Čiech oznámil svoju sexuálnu orientáciu. Ona podľa obhajoby vzala nôž na porciovanie mäsa a naznačila, že ho chce bodnúť. Tým vyvolala u neho nezvládnuteľný afekt, v ktorom ju zabil.

Muž bodol ženu deväťkrát nožom s čepeľou, dlhou takmer 20 centrimetrov. Väčšina z bodnutí zasiahla hrudník a brucho ženy. Tá sa pokúšala sa z miestnosti utiecť, ale manžel to nedovolil.

Po útoku skryl zhruba 20 tisíc českých korún z pokladnice a fingoval lúpežné prepadnutie obchodu. Obhajoba bránila svojho klienta tým, že čin spáchal v náhlom afekte, prokurátor však poukazoval na brutalitu útoku. Rany boli zasadené veľkou silou.

Za vraždu mu pred piatimi rokmi vymeral súd štrnásťročný trest. V marci 2010, päť rokov po čine, zrazu podal ústavnú sťažnosť pre neskoré doručenie rozsudku. Ústavného sudcu udivilo, že právoplatne odsúdený muž spochybnil doručenie tak neskoro. Dnes sťažnosť zamietol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu