Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrhlý princ si v Česku užíval so 16 maloletými a mladistvými!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - So šestnástimi maloletými a mladistvými dievčatami súložil v Česku katarský princ Hámid bin Abdal Sání, odsúdili ho za to na 2,5 roka. České orgány ho však vydali naspäť do domovskej krajiny, kde ho neobžalovali a kam sa mu tiež nedarí doručiť súdne uznesenie.

Člen katarskej kráľovskej rodiny Sání bol za sex s mladučkými dievčatami pred piatimi rokmi neprávoplatný odsúdený aj napriek tomu, že vtedajší minister spravodlivosti niekoľko dní po podaní obžaloby rozhodol o odovzdaní do Kataru.

Po prílete do svojej vlasti princa zatkli, osem dní strávil vo väzbe a potom bol niekoľko mesiacov vyšetrovaný. V roku 2007 prokurátor princovia stíhanie zastavil.

Z prekladu dokumentu, ktorý právny krok katarskej strany vysvetľoval, vyplynulo, že tamojšie úrady vôbec nepodali na Sáního obžalobu.

Sudca preto rozhodol, že bude stíhanie pokračovať v Česku. Odvolacie rokovanie pôvodne stanovil na minuloročný december, nakoniec však musel prípad odročiť aj v júni.

Kvôli dobe, ktorú strávil Sání vo väzbe, žiada princ od Českej republiky zhruba štvrťmilionové odškodnenie.

Mestský súd by mal dnes už druhýkrát začať prerokúvať odvolanie v kauze. Súdu sa však stále nepodarilo doručiť Sánímu súdne uznesenie a predvolanie, odvolací senát preto rokovania s najväčšou pravdepodobnosťou opäť odročí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu