Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Odborníci neverili dievčaťu zneužívanému otcom a bratom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TV JOJ)

OLOMOUC - Mladé dievča roky zneužíval starší brat a neskôr aj jej otec! Keď sa však odvážila všetko povedať odborníkom, nikto jej neveril. Šokujúcim prípadom sa dnes zaoberá vrchný súd.

Dievča bolo zneužívané už od svojich šiestich rokov. Najprv sa mala stať obeťou svojho o desať rokov staršieho súrodenca a potom, čo odišiel na internát, v zneužívania pokračoval aj jej otec.

Muži dievča opakovane ohmatávali na intímnych miestach a pokúšali sa o rôzne sexuálne praktiky. Súlož na nej žiadny z nich nevykonal.

Dievča sa so svojimi problémami zverilo gynekológovi a výchovnej poradkyni. Ani jeden jej ale neveril a pomohol jej až kamarát, ktorému sa zverila a ktorému sa podarilo na prípad upozorniť.

Obeť zneužívania je dnes už plnoletá. Po otrasných zážitkoch z mladosti sa u nej však rozvinula posttraumatická stresová porucha, ktorou trpí dodnes.

Mladé dievča žilo s rodinou v juhomoravskej Břeclavi. Otca a brata už tento rok odsúdili na šesť a 5,5 roka, obaja sa však odvolali. Prípad preto prebral vrchný súd v Olomouci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu