Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Potreboval na drogy, strhával ženám retiazky!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRNO – Mladík útočil premyslene. Vyberal si hlavne staršie ženy, ktoré boli nejakým spôsobom zaneprázdnené, napríklad niesli nákup.

Jednu dokonca okradol na cintoríne vo chvíli, keď niesla kanvicu s vodou. Retiazky potom predával sám alebo cez náhodných známych v záložniach. Brnianski policajti už chytili mladíka (25), ktorého podozrievajú zo série prepadov, pri ktorých svojim obetiam strhával retiazky. Podľa obžaloby takto okradol až desať žien, jedenásty prípad klasifikovali ako lúpež.

Aj keď útok trval len niekoľko sekúnd, svojim obetiam spôsobil psychickú ujmu. Jedna z okradnutých senioriek už pred činom nevážila ani 50 kilogramov. V ďalších troch týždňoch schudla deväť kilogramov. Od času, keď je páchateľ vo väzbe, sa jej údajne darí lepšie.

Mladík potreboval peniaze na drogy, uviedli dnes kriminalisti. Mladík je vo väzbe, za svoje činy môže skončiť vo väzení až na desať rokov. Podľa polície má bohatú trestnú minulosť, trestaný bol už za krádeže. Kriminalisti teraz vyzývajú ďalšie ženy, ktoré mladík mohol okradnúť, ale prípad neoznámili, aby sa ozvali. Jedenásť odhalených prípadov považujú len za špičku ľadovca.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu