Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rodine mal ukradnúť auto a zlaté šperky za milión!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/KDYNĚ - Z viacerých krádeží v dome svojich príbuzných je podozrivý mladík (23). Podľa polície si počas niekoľkých "návštev" u rodiny spolu odniesol cennosti za zhruba milión korún!

Mladého muža chytili na konci minulého týždňa, len niekoľko hodín po poslednej krádeži. Zlodej sa do domu dostal ventilačným oknom na prvom poschodí. Pristavil k nemu rebrík, okno vysadil a dostal sa dovnútra. V spálni ukradol trojposchodovú šperkovnicu so zlatými šperkami a drahými kameňmi.

"V šperkovnici bolo asi 35 zlatých prsteňov, päť náramkov, dve brošne, okrasný špendlík v tvare pavúka, náhrdelník z riečnych perál, päť retiazok a niekoľko príveskov na retiazky," uviedla policajná hovorkyňa Vladislava Čejková. Cennosti mali hodnotu asi 950 tisíc korún.

Do domu príbuzných v Kdyni mladík podľa police vnikol už dvakrát predtým. Je podozrivý z toho, že v júni a júli tam ukradol notebook, dva mobily a dokonca Fiat Punto. Vyšetrovatelia ho obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody, súd ho poslal do väzby. Hrozí mu až osemročné väzenie, povedala Čejková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu