Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Celú noc ju hľadalo 30 záchranárov, mala 2,5 promile!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ZLÍN - Silne opitú ženu (46) hľadali včera desiatky záchranárov v lese. Po nájdení jej zistili v krvi neuveriteľných 2,5 promile, kvôli čomu nebola vôbec schopná rozoznať, kde je.

Tridsať hasičov a policajtov strávilo noc v lese pátraním po nezvestnej žene. Tá odišla z domu vo štvrtok predpoludním a do večera sa nevrátila. Jej partner sa preto obrátil na políciu. Pátranie komplikoval stav ženy, ktorá bola silne potúžená alkoholom a nepoznala terén v lesoch okolo mestečka Valašské Klobouky, kde sa stratila. Záchranári s ňou počas pátrania boli v neustálom kontakte cez mobil, ale vzhľadom na jej opitosť to príliš nepomáhalo.

"Žena nebola schopná rozoznať, kde je. Z jej hlasu bolo evidentné, že je úplne dezorientovaná. Policajti jej odporučili, aby vyšla na nejaké miesto, z ktorého uvidí svetlá okolitých obcí. Avšak žena sedela v lese neschopná akéhokoľvek pohybu," opísala problémy policajná hovorkyňa Jana Bartíková. Operační dôstojníci sa snažili odpočúvať, aké zvuky sa ozývajú v mobilnom telefóne, aby aspoň približne zistili, kde žena je. Nakoniec nezvestná počula vlak.

"To bola informácia, ktorá nám veľmi pomohla. Bolo jasné, že sa nachádza v blízkosti železničnej trate, čo sa aj potvrdilo. Nakoniec ju pol hodinu pred polnocou našli po asi štvorhodinovom pátraní," dodala hovorkyňa. Žena nafúkala presne 2,51 promile alkoholu, zranená však nebola. Záchranári ju odovzdali partnerovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu