Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pri záťahu chytili 8 vodičov pod vplyvom drog!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BOSKOVICE - Osem vodičov idúcich z festivalu tanečnej hudby Hradhouse, ktorý sa uskutočnil v piatok v Boskoviciach na Blanensku, riadilo pod vplyvom drog a ďalší sadli za volant opití, informovala dnes hovorkyňa blanenskej polície Iva Šebková.

Omamné a psychotropné látky našli policajné psy, vycvičené na hľadanie drog, taktiež v autách niektorých návštevníkov akcie.

Polícia ich kontrolovala v noci z piatka na dnešok pri ich odchode. Kontroly vykonávala na všetkých hlavných výjazdových komunikáciách z Boskovíc. Nasadila približne 50 policajtov, ktorým pomáhali strážnici Boskovickej mestskej polície.

Policajti a strážnici odhalili päť vodičov pod vplyvom pervitínu a extázy, ďalší traja užili marihuanu. Štyri vodiči sa pred jazdou posilnili alkoholom, pričom jednému v dychu namerali 2,10 a ďalšiemu 1,93 promile alkoholu, informovala policajná hovorkyňa.

"Vo dvoch vozidlách špeciálne vycvičení policajné psy našli omamné a psychotropné látky v presne nezistenej množstve a kvalite," uviedla Šebková. Okrem toho policajti odhalili ďalších deväť priestupkov, prevažne sa týkali zlého technického stavu vozidiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu