Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dieťa pri hre rozmliaždila brána!

Brána, ktorá rozmliaždila 6-ročnú Semeliu Zobraziť galériu (3)
Brána, ktorá rozmliaždila 6-ročnú Semeliu

MANCHESTER - Nevinná hra na schovávačku sa pre šesťročné dievčatko skončila tragédiou. Dieťa sa snažilo prekĺznuť cez zatvárajúcu sa elektrickú bránu, tá ju však zachytila a doslova rozmliaždila.

Malá Semelia Campbellová sa v pondelok večer hrala v blízkosti domu so svojou najlepšou kamarátkou. Jej pozornosť však upútala elektrická brána, ktorá práve púšťala von odchádzajúce auto.

Dievčatko sa rozbehlo a chcelo sa cez malý priestor dostať na druhú stranu. Brána však bola rýchlejšia a Semeliu zachytila. Tá utrpela rozsiahle devastačné poranenia a údajne ju postihol aj srdcový záchvat.

Jej matka Judith Gilroyová (41) spolu s priateľmi začala boj s časom a snažila sa dcérku z pasce vyslobodiť. Podarilo sa to až privolanej polícii, Semelia však bola v tom čase už mŕtva.

"Pozerať sa na vlastné dieťa, ako vám umiera pred očami, je príšerné," zverila sa Judith. "Tlačili sme na bránu najsilnejšie ako sme vedeli, ale bohužiaľ nepovolila. Zlomilo mi to srdce," dodala.

Je presvedčená, že by k nešťastiu nedošlo, keby bola brána zabezpečená a mala senzory, ktoré by ju v podobných prípadoch zablokovali.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu