Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ženu donútil skočiť zo 6. poschodia, strhla aj jeho

ilustračné foto
ilustračné foto

FRÝDEK-MÍSTEK - Muža (32) z Frýdku-Místku obvinili policajti z týrania o dva roky mladšej družky. Spory vyvrcholili v máji, keď ženu donútil spáchať samovraždu skokom zo šiesteho poschodia domu. Družka so sebou ale strhla aj jeho. Pád obaja prežili. Mužovi teraz hrozí až osemročný pobyt vo väzení.

"Muža sme obvinili z týrania osoby žijúce v spoločnom obydlí a prečinu účasti na samovražde. Teraz je vo väzbe," povedal hovorca frýdecko-místeckej polície Ivan Žurovec.

Násilie žena podľa polície znášala od začiatku tohto roka. "Predovšetkým v opitosti obvinený družku bil a ponižoval. Nezabránila mu v tom ani prítomnosť detí. Žena sa ho bála a so zraneniami, ktoré jej spôsoboval, nechodila k lekárovi," doplnil hovorca.

Všetko podľa neho vyvrcholilo v máji tohto roka. "Okolo 22:00 začal násilník svoju družku opäť napádať, a keď mu povedala, že si niečo urobí, vytiahol ju z postele. Začal ju potom strkať k balkónu a nabádal ju, aby z neho vyskočila," opísal Žurovec situáciu. Dodal, že žena nakoniec zábradlie preliezla a skočila dolu. So sebou však prekvapivo strhla aj svojho druha. Našťastie sa obaja zachytili o kovovú konštrukciu balkóna pod nimi, a tak pád zo šiesteho poschodia panelového domu prežili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu