Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Napoludnie znásilnil vo výťahu školáčku!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

KOPŘIVNICE - Neznámy nožom ozbrojený muž v utorok popoludní v Kopřivnici znásilnil školáčku, polícia po útočníkovi pátra. Dievča malo osem až 12 rokov. Zločin sa stal vo výťahu bytového domu. O prípade informovala moravskosliezska policajná hovorkyňa Soňa Štetínska.

S ohľadom na vek obete polícia nechce zverejňovať ďalšie informácie ani špecifikovať vek znásilnenej školáčky. "V čase od 12:30 do 13:00 muž pristúpil k dievčaťu a spoločne nastúpili do výťahu. Po jeho rozjazde hľadaný vytiahol nôž a pod hrozbou jeho použitia donútil dievča, aby sa vyzliekla. Potom po nej požadoval rôzne sexuálne praktiky. Dievčine sa podarilo v istom okamihu z výťahu utiecť. Muž potom z miesta činu odišiel," opísala hovorkyňa zločin.

Vďaka ľuďom z okolia domu, ktorí si podozrivého všimli, sa policajtom podarilo zostaviť portrét páchateľa. Išlo o muža asi vo veku 50 rokov vysokého 178 centimetrov. "Mal silne prešedivené a redšie vlasy," doplnila hovorkyňa popis. Dodala, že mal udržiavanú atletickú postavu a pravdepodobne okuliare. "Išlo o belocha, ale mal mať opálenú, skôr až spálenú pleť dočervena. Hovoril plynulo česky," povedala Štetínska s tým, že na sebe mal rifle a šedomodrú košeľu. Pri útoku použil kuchynský nôž s čepeľou dlhou 25 centimetrov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu