Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Agresor mal hovoriť po slovensky, zomrel v Prahe na polícii

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA – Agresívneho muža (†44), ktorý podľa svedkov hovoril po slovensky a kvôli výtržnostiam ho zadržala pražská polícia, zomrel na ich oddelení. Chcel dať jednému z policajtov „hlavičku“, netrafil ho a hlavou vrazil do steny.

Informoval o tom server tn.cz a web českej polície. Spútaného obézneho muža priviedli mestskí policajti na oddelenie štátnej polície na Krakovskej ulici v centre Prahy v sobotu krátko pred 22:00. Zadržali ho vo Vrchlického sadoch. Napádal ľudí, a keď zakročili strážnici, pustil sa aj do nich. Jeden policajt dostal ranu päsťou. Preto použili donucovacie prostriedky, nasadili mu putá a eskortovali ho na oddelenie. Agresívny chlap pri zákroku strážnikov neutrpel žiadne zranenia.

Muž hovoriaci po slovensky sa ale ani v služobnej miestnosti polície nechcel upokojiť. Proti jednému z policajtov sa rozbehol a chcel mu dať hlavičku. Napadnutý sa však stačil uhnúť a útočník narazil hlavou do múru a skolaboval. Mužovi už nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári. Nariadili súdnu pitvu, ktorá má zistiť, či nebol pod vplyvom alkoholu alebo inej omamnej a psychtropnej látky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu