Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dvojičky zavraždili vlastnú matku!

Jasmiyah a Tasmiyah Whiteheadové
Jasmiyah a Tasmiyah Whiteheadové

CONYERS - Len šesťnásťročné dievčatá - dvojičky z amerického štátu Georgia čelia obvineniu z vraždy ich matky, ktorú údajne dobodali na smrť. Sestry budú kvôli závažnosti obvinenia súdiť ako dospelé.

Nikki Whiteheadovú (34) našli v januári dobodanú na smrť v jej vlastnom dome. Pozostalá rodina a priatelia z vraždy vinia jej dve dcéry, tie však obvinenia odmietajú.

"Vždy som si predstavovala, že budú chodiť na Harvard alebo na Yale. Nikdy by mi nenapadlo, že skončia vo väzení," povedala o svojich vnučkách, ktoré boli vzornými študentkami, Linda Whiteheadová.

Dodala, že problémy jej dcéry a vnučiek Jasmiyah a Tasmiyah sa začali už pred pár rokmi, keď dievčatá matku kvôli nedorozumeniu s mobilným telefónom napadli a zranili. Súd ich preto pred časom dočasne umiestnil do opatery ich prababky.

Nikkinho dlhoročného priateľa Roberta Heada neprekvapuje, že z vraždy obvinili práve jej dcéry. Domnieva sa však, že k činu ich prinútil, a možno aj podplatil niekto z členov rodiny. "Milovali svoju mamu, som si istý, že vraždu naplánoval niekto z Nikkiných príbuzných," dodal Head.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu