Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Masaker v reštaurácii v Hollywoode: Štyria mŕtvi!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: ČTK)

LOS ANGELES - Štyria mŕtvi a dvaja zranení, z ktorých jeden je v kritickom stave. Taká je bilancia sobotňajšej streľby v jednej z reštaurácií v Hollywoode v Los Angeles.

Podľa polície ozbrojený muž vpadol do podniku Hot Spot Mediterranean Restaurant vo Valley Village v okrese Severný Hollywood o 16:40 hod miestneho času (o 22:40 nášho času). Troch ľudí postrieľal na mieste a štvrtý zomrel po prevoze do nemocnice.

Policajná hovorkyňa Rosario Herrerová podľa agentúry AP informovala, že dvoch ďalších zranených po streľbe hospitalizovali. Stav jedného z nich lekári označili za kritický. O útočníkovi vie polícia zatiaľ len to, že ide o belocha okolo tridsiatky. Z miesta masakru utiekol na aute.

Motív činu je zatiaľ nejasný a ani obete ešte neidentifikovali. Herrerová vyhlásila, že okrem jednej z obetí streľby, o ktorej nevedela povedať, či to bol muž alebo žena a ani vek, išlo pri ostatných o mladíkov vo veku 20 až 25 rokov. Úrady najprv informovali o piatich obetiach streľby, neskôr spresnili, že útočník zasiahol šesť osôb.

Podľa miestneho serveru laist.com sa masaker mohol týkať arménskej mafie. Polícia takéto špekulácie odmietla komentovať ako predčasné.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu