Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vodič zrazil chodcu, z miesta nehody ušiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PLZEŇ - Tri ľudské životy si cez víkend vyžiadali nehody v Plzeňskom kraji. V sobotu večer zomrel na železničnej stanici vo Stříbrej na Tachovsku muž (61), ktorý vstúpil priamo pred štartujúci vlak. Nie je vylúčené, že spáchal samovraždu. Kvôli nehode sa na čas zastavila prevádzka, cestujúcim z vlaku sa nič nestalo, informovali hasiči a polícia.

Ďalší človek zomrel dnes okolo 5:00 pri nehode Medzi Hradešicami a Malým Borom na Klatovsku. Vodič (30) osobného auta zrejme vo veľkej rýchlosti dostal šmyk, prešiel do protismeru a narazil čelne do stromu pri ceste. Na mieste zomrel, uviedla policajná hovorkyňa Martina Kohoutová.

Smrteľná nehoda sa stala skoro ráno aj na južnom Plzeňsku. Zatiaľ neznámy vodič zrazil okolo 4:00 na priamom úseku cesty chodcu (43). Muž na mieste zomrel. Vodič z miesta nehody ušiel.

Vážna nehoda sa stala na južnom Plzeňsku aj v sobotu popoludní. Vodič (20) osobného automobilu dostal zrejme vinou veľkej rýchlosti šmyk, prešiel do protismeru, kde sa vozidlo otočilo okolo svojej osi a bokom narazil do stromu. Vodič a jeho spolujazdec (39) utrpeli vážne zranenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu