Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Motorkár strieľal po policajtoch, jedného zabil

Páchateľ bol členom gangu Hells Angels
Páchateľ bol členom gangu Hells Angels

BERLÍN - Člen medzinárodného motorkárskeho gangu Hells Angels (Pekelní anjeli) pri policajnom vyšetrovaní v prostredí rockovej scény v západonemeckej obci Anhausen zastrelil policajta (42).

Štátne zastupiteľstvo v Koblenzi na neho vydalo zatykač pre podozrenie z vraždy, oznámila agentúra DPA. Rocker (43), ktorý je podozrivý z vydierania v prostredí prostitúcie, bez varovania cez dvere dvakrát vystrelil na policajtov, ktorí chceli prehľadať jeho byt. Najmenej jedna strela smrteľne zasiahla člena špeciálnej zásahovej jednotky spolkovej krajiny Porýnie-Falcko.

Polícia muža, ktorý má zatiaľ čistý trestný register, a jeho životnú partnerku premohla a zatkla bez použitia strelných zbraní. Motorkár potom polícii priznal, že z pištole strieľal on, u vyšetrujúceho sudcu však využil právo mlčať. Vyšetrovatelia zisťujú, či strelnú zbraň držal legálne. Údajne ju použil okrem iného preto, aby zakryl predchádzajúci trestný čin.

Organizácia Hells Angels je pokladaná za najväčší motorkársky klub na svete. Niektorí členovia "pekelných anjelov" sú zapojení aj do obchodu s drogami a zbraňami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu