Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dopravu v Česku komplikuje sneh aj presun belgickej armády

ilustračné foto
ilustračné foto

ZLÍN/OLOMOUC/PLZEŃ – Sneženie komplikuje dopravu na viacerých miestach Čiech a Moravy. Vozovky navyše môžu v niektorých úsekoch namŕzať. Teploty sa ráno pohybovali od mínus sedem do mínus jedného stupňa Celzia.

Sneženie a prehánky zasiahli dnes v noci Zlínsky kraj, čo spôsobuje zníženú viditeľnosť. Vozovky prvej triedy sú väčšinou holé, mokré a po chemickom ošetrení. Teplota sa v Zlínskom kraji dnes ráno pohybovala od mínus šesť do mínus troch stupňov Celzia.

Rozmočený sneh komplikuje dopravu v Olomouckom kraji v mestách Přerov, Olomouc a Prostějov. S udupaným snehom musia motoristi počítať aj na cestách tretej triedy v okrese Šumperk.

Zrážky a snehové jazyky dnes miestami komplikujú dopravu aj v Plzenskom kraji. Na niektorých cestách je preto okrem možných snehových jazykov aj slabá vrstva nového alebo ušľapaného snehu.

V Karlovarskom kraji síce naďalej mrzne a teploty sa pohybujú medzi dvoma až siedmimi stupňami pod nulou, ale zrážky ustali, preto sú cesty v regióne bez väčších problémov zjazdné. Medzi Karlovými Varmi, Sokolovom, Chebom a Pomezím však prevádzku odo dneška do piatka skomplikujú kolóny belgickej armády, ktorá sa presúva späť domov po cvičení. Kolóny vozidiel sa budú presúvať z vojenského priestoru Doupov po ceste R6 cez Karlove Vary až na Pomezí. Časy presunu sú zatiaľ stanovené od 07:00 do 13:00.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu