Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena porodila počas oslavy, dieťa hodila do koša

Jessie Canfieldová
Jessie Canfieldová

REDONDO BEACH - Americká polícia zatkla mladú ženu, ktorá počas večierku v juhokalifornskom meste Redondo Beach porodila a potom novorodenca odhodila do odpadkového koša. Zatiaľ nie je jasné, či sa dieťa narodilo mŕtve. Dnes o tom informoval server news.com.au.

Jessie Canfieldová (24) sa údajne zúčastnila narodeninového večierku so svojou rodinou a priateľmi. Počas oslavy začala podľa polície cítiť pôrodné bolesti, ukryla sa preto v spálni, kde porodila. Vyšetrovatelia zatiaľ nevedia, či dieťa odhodila do koša živé.

O prípadnej žalobe tak rozhodne až podrobná správa koronera. Po večierku odišla s rodinou do Santa Barbary, kde ju policajti vypátrali. Zatknutá bola v stredu niekoľko hodín po tom, čo smetiari našli mŕtve dievčatko v preplnenom kontajneri neďaleko domu, kde sa oslava konala.

Účastníci večierku vypovedali, že Canfieldová nikomu o pôrode nepovedala. V dome neskôr našli krv. Canfieldová vraj policajtom povedala, že o svojom tehotenstve nevedela. Údajne to netušili ani členovia rodiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu