Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Lekári nechali žene v bruchu 28-centimetrovú špachtľu!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: SITA)

BRNO - Lekári z nemocnice v Ivančiciach sa údajne dopustili veľkého omylu. V bruchu ženy, ktorú operovali, vraj zabudli 28 centimetrový chirurgický nástroj, takzvanú špachtľu.

Na svoju chybu prišli až po takmer piatich mesiacoch pred týždňom a predmet jej z tela vybrali. Celých päť mesiacov žena medzitým trpela obrovskými bolesťami. Teraz sa preto chce obrátiť na súd kvôli náhrade škody. Uviedli to dnes spravodajské servery s odkazom na televíziu Prima. Vyjadrenie riaditeľa nemocnice sa nepodarilo získať.

Celú vec sa podľa serverov personál nemocnice navyše snažil utajiť a žene ponúkal odškodnenie. Tá sa ale chce obrátiť na súd a žiadať náhradu za bolesť, ktorú musela vytrpieť.

V nemocnici navyše leží pripútaný na lôžko jej ťažko chorý manžel. Ten údajne hneď od začiatku tušil, že nie je niečo v poriadku a že sa operácia nepodarila. Keď žena chcela ísť na röntgen, bolo jej vraj povedané, prečo by sa mala nechať zbytočne znova ožiariť.

Primár Aleš Skopal, ktorý celú operáciu viedol, je podľa serverov a Primy z celej udalosti zdrvený. Tvrdí však, že to nie je len jeho chyba. O nástroje, ktoré sa pri operácii používajú a následne počítajú, sa stará inštrumentárka. Tá si fatálnu chyby nevšimla a po operácii jej vraj všetky použité nástroje sedeli, uviedli weby.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu